Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty jesteś nienormalny?

to chyba normalne że sprawdzam osobiście.

Nie płacz .

Ja nic nie muszę wam nagrywać tak po zatym.

54010287442563618639.png

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli banowanie mnie zajęło ci kilka ładnych godzin? Bo jak dobrze pamiętam koleś mówił mi ze zgłosi mnie do cb około godziny 16-17 a bana wyrwałem koło 20. To z takimi ruchami się nie dziwie że dungeony odpalasz od startu serwera aż po dziś. A gdybyś mnie sprawdził i by coś sie nie zgadzało miał bym raczej bana od razu. a nie po 4 godzinach

Czy ty uważasz że jestem na pc 24/7 7 dni w tygodniu?

54010287442563618639.png

Opublikowano

jestem osoba postronna ale . smierdzisz czitem po pierwsze . po drugie   to admin nie widzial cie solo  nie wierze zeby nie mial 3 sekund na wpisanei twojego nicku przeciez tu nie banuja na ip ktos cie podjebal i tyle w temacie ;P

Opublikowano

Tak podjebał mnie " Dzieciak " Ale widziałem dowody. Były nimi SS'y a nie filmik a powiedz mi jak z SS'ów można potwierdzić WH lub NH? Kiedyś gdy ja zgłaszałem typka na WH powiedzieli mi ze z SS'ów nic nie zobaczą. A dodam ze gdy pytałem dzieciaka czy ma na mnie filmik powiedział ze nie ma pamięci na kompie na takie rzeczy. Mówisz ze nie wierzysz żeby nie miał 3 sekund na wpisanie nicku tu się z tobą zgodzę ale nie zgodzę sie z tym, " To admin nie widział cię solo " Tak się składa ze asek pisał ze nie banował mnie na podstawie dowodów tylko ze mnie obserwował osobiście, dlatego sie pytam czy banowanie zajmuje 4 godziny.

Mówisz ze śmierdzę czitem, na jakiej podstawie tak myślisz? Na takiej że walczę o to aby ban został mi cofnięty dlatego ze bez żadnego uzasadnienia został mi nałożony? Gdyby serio miał na mnie dowody to na ts'ie na moje pytanie czemu mam bana nie odpowiedzieliby mi " Bo zasłużyłeś " Tylko powidział by w prost że używałem czita i pokazał mi dowody. Nie jednokrotnie moją rozmowę z adminem Invorii przerywało to ze musiał pokazać komuś dowody i wyjaśnić mu bana..

Czy ty kurwa jesteś naprawdę tai głupi czy tylko udajesz.

na jakiej podstawie twierdzisz że Cię banowałem 4 godziny. Pomyśl troszkę. myślisz że stałem koło Cb 4 Godziny i patrzyłem się jak jedziesz na NH?

Dostałem Info jak tylko wbiłem na Pc to /warp i Cb nie ma.

Wyjdz i nie wracaj.1

54010287442563618639.png

Opublikowano

O popatrz tylko w momencie gdy dostałem bana moje konto nie było online... Expiłem po expie postałem troche w m1 ulepszałem eq itp. wziąłem jedno czy dwa pvp i sie wylogowałem koło 17:30 wbiłem ponieważ byłem umówiony na kupno kolczyków, kupiłem i sie wylogowałem a około 19-20 miałem już bana więc mówisz że skoro nie nakryłeś mnie do godziny 16 bo tylko do tej godziny expiłem potem nie miał byś mozliwości nakryć tego niby NH to nakryłeś mnie na NH podczas kupna kolczyków? 

Przeciez nikt na tym serwie nie chce/chciał grać wg niektórych, a tu skad ten płacz?

Może po prostu ktos Cie nagrał?

Jak tam te zakupy w metinie? kupno kolczyków i te sprawy ^^

Opublikowano

WY KURWY ZAJEBANE NIC TYLKO OPIERDALAĆ UMIECIE KOLEGE MI WYJEBALIŚCIE ŚMIECIE PIERDOLONE OBY WAM MATKI POZDYCHAŁY.
RUDE KURWY NIE WYŻYTE PEDAŁY SPIERDOLONE JUŻ MACIE PO SERWERZE!

Opublikowano

Bardzo bardzo serdecznie nie polecam ze względu na ASKA.

Gdyby to sam harnaś prowadził to spoko nawet bym zgarniał osoby na serwer :)

Tak się odwdzięcza Asek za zrobienie całego forum i trzymanie porządku że wywala ludzi z Teamu a sam gówno robi :)

Asek pamiętasz jak pisałeś że flourine to nieudacznik? Bo ja pamiętam, a pamiętasz jak jakiś czas temu prosiłeś się go o pomoc? To również pamiętam.

Napisałeś mi na gg że robię dla konkurencji a tylko udostępnił MÓJ ZNAJOMY im TS'a :) Teraz zobaczysz jak robię dla konkurencji.

Jesteś niewychowanym gówniarzem, zachowujesz się jakbyś był kimś a jesteś zwykłym rudym 16 letnim dzieciaczkiem.

Traktujesz wszystkich jak śmieci a sam Nim jesteś. Nie interesujesz się wgl graczami, jak było 20+ tematów z bugami na forum to nawet nie zajrzałeś tylko potem kazałeś USUNĄĆ tematy nie wyrzucić do kosza tylko usunąć całkowicie z forum.

To chyba tyle zobaczycie jeszcze parę postów od innych osób :)

PS. @Naestra również Cie pozdrawia :)

Opublikowano

Bardzo bardzo serdecznie nie polecam ze względu na ASKA.

Gdyby to sam harnaś prowadził to spoko nawet bym zgarniał osoby na serwer :)

Tak się odwdzięcza Asek za zrobienie całego forum i trzymanie porządku że wywala ludzi z Teamu a sam gówno robi :)

Asek pamiętasz jak pisałeś że flourine to nieudacznik? Bo ja pamiętam, a pamiętasz jak jakiś czas temu prosiłeś się go o pomoc? To również pamiętam.

Napisałeś mi na gg że robię dla konkurencji a tylko udostępnił MÓJ ZNAJOMY im TS'a :) Teraz zobaczysz jak robię dla konkurencji.

Jesteś niewychowanym gówniarzem, zachowujesz się jakbyś był kimś a jesteś zwykłym rudym 16 letnim dzieciaczkiem.

Traktujesz wszystkich jak śmieci a sam Nim jesteś. Nie interesujesz się wgl graczami, jak było 20+ tematów z bugami na forum to nawet nie zajrzałeś tylko potem kazałeś USUNĄĆ tematy nie wyrzucić do kosza tylko usunąć całkowicie z forum.

To chyba tyle zobaczycie jeszcze parę postów od innych osób :)

PS. @Naestra również Cie pozdrawia :)

1.Nie Było Cie na ts3. + Ts3 dla Innego serwera

2.Nie Interesuje się graczami. Jakbyś był na odpowiednim ts to byś co innego pisał.

3.Kazałem usunąć bo wszystko przejrzałem. + Boty z innego mt2

4.Gówno robie. Powodzenia widać że kontakt był zerowy, nic nie wiesz.

WY KURWY ZAJEBANE NIC TYLKO OPIERDALAĆ UMIECIE KOLEGE MI WYJEBALIŚCIE ŚMIECIE PIERDOLONE OBY WAM MATKI POZDYCHAŁY.

RUDE KURWY NIE WYŻYTE PEDAŁY SPIERDOLONE JUŻ MACIE PO SERWERZE!

Ciekawe, Bunt bo banie?

Ludzie wystarczy na maszyne spojrzeć pewnie utrzyma kilkanaście osób to i temu tak mało gra.

Zastanów się co piszesz

54010287442563618639.png

Opublikowano

UP nie gadaj jeszcze pare dni i serw do zamkniecia bedzie ja juz dzis wywalilem eq i wywalilem klienta bo ten serw to 1 wielkie nie halo na tym serwie sie metki bije o wiele lepiej od tych bosow co padaja na 2 hity hehe no i ta liczba graczy pogratulowac za podkrecanie licznika bo tak naprawde to gra moze 40 osob haha serw gowno wart jak i jego prowadzacy czlowiek :)

Opublikowano

Serwer totalne dno.

Reklamuję się na wielu serwerach przez kamer moda spamiąc na wołaj/w m1.

Nie potrafią własnych graczy znaleźć to kradną z innych.

Ostatni tydzień non top na Invoria.pl spamujące boty reklamują "Gunwo Aslan".

Nie stać was za reklame? To po cholere stawiacie serwer.

Nie polecam.

W zapowiedzi były SS też jak to ładnie adminek na poprzednim serwerze udostępniał baze graczy w internecie.

Gz.

Heniek.

Opublikowano

2 Maj Godzina 18.00 - Szukanie Gm - 5 Rund Godzina 20.00 O/X
3 Maj Godzina 18.00 - Zuo Pustynia - Godzina 20.00 O/X
4 Maj Godzina 18.00 - Szukanie Gm - 5 Rund Godzina 20.00 O/X
5 Maj Godzina 18.00 - Zuo Pustynia - 5 Godzina 20.00 O/X

Również przypominamy o nowym adresie TS3 - wiecej info na forum.

Z projektu miałem zrezygnować, dlatego widywaliście mnie na nim tak rzadko, ale stwierdziłem, że wrócę i rozkręce to tak jak trzeba.

Także zapraszamy na Eventy, w Weekend postaram się zaktualizować pełną prezentacje!

Opublikowano

jak uruchomic clienta na windows 7?

Spróbuj ze zgodnością, ewentualnie powiedz mi jaki masz błąd to łatwiej mi bedzie Ci pomóc.

Opublikowano

Wooow

naprawde

świetna prezka

jedyny serwer który przyciagnal mnie z prezki.

Serwer 100/10

Prezka 10/10

U mnie ten serwer w top 5 jest op :D

1.AslanMT2

2.XenoxMT2

3.MokryRyszard

4.EliteMT2

5.PandoraMT2

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Serwer wydaje się z prezentacji bardzo dobry lecz inni gracze w postach twierdzą coś innego :(. Opłaca wgl zagrać na serwerze ? Dużo ludzi gra i czy serwer nie ma lagów ani bugów ?

A teraz mam parę pytań co do serwa :

1. Czy bonusy max perf do pvp szybko wchodzą ?
  2. Czy ulepszacze dosyć dobrze dropią ?
  3. Te lizaki są dostępne w grze czy IS ?
  4. Czy mounty, zwierzaki, fryzury nowe oraz kostiumy są dostępne w grze z jakiegoś bossa lub metka czy tylko IS ?

To tyle liczę na szybko odpowiedź od administratora lub ogarniętego gracza :).

ddz8gi.png

Opublikowano

1 bonusy max szybko nie wchodzą

2 lizaki dropia w grze i SA tez w is

3 ulepszacze bardzo dobrze dropia. Np bijesz lvl 100 to masz cale EQ na 100 potem 140vl jest EQ do tego czasu dropnies

4. Kostiumy itp tylko is

Serwer wydaje się z prezentacji bardzo dobry lecz inni gracze w postach twierdzą coś innego :(. Opłaca wgl zagrać na serwerze ? Dużo ludzi gra i czy serwer nie ma lagów ani bugów ?

A teraz mam parę pytań co do serwa :

• Czy bonusy max perf do pvp szybko wchodzą ?
  • Czy ulepszacze dosyć dobrze dropią ?
  • Te lizaki są dostępne w grze czy IS ?
  • Czy mounty, zwierzaki, fryzury nowe oraz kostiumy są dostępne w grze z jakiegoś bossa lub metka czy tylko IS ?
To tyle liczę na szybko odpowiedź od administratora lub ogarniętego gracza :).
Opublikowano

2xUP odpowiedzial ci gracz nademna na pytania tylko zapomnial dodac ze ludzi gra jak by kot naplakal czyli prawie pustki sa na serwie na licznik nie pacz na stronie bo jest mocno ale to mocno podkrecony

Opublikowano

sciaglem clienta i jak naciskam na obojetnie ktory launcher nie otwiera sie gra, jak to naprawic?

Moj kolega ma tak samo..

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...