Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jesuihdasbdasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, gracze których jest tyle co kot napłakał (nie dziwię się) którzy są na dodatek youtuberami co nie mają nawet 100 subów (może jest jakiś wyjątek ;P). Co do komentowania to moim zdaniem ukazuje się Twoja druga strona medalu, mam na myśli poziom zachowania który stosujesz komentując filmiki. Wiele razy widziałem jak odzywasz się do swoich graczy, więc wiem z kim mam do czynienia.

Czyli z twojego pojebanego za przeproszeniem rozumowania youtuber który ma 100 widzów nie może nagrywać?

Co do 'wyjątków' Diablo,Dariusz,Weezy,ZabQ o co tobie chodzi ? Myśl jak coś napiszesz.

Jak się odzywam do graczy? Widziałeś pod filmem na yt ? Nie rozśmieszaj mnie...

PS// Pisz dalej to sobie temat będę odświeżał :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli z twojego pojebanego za przeproszeniem rozumowania youtuber który ma 100 widzów nie może nagrywać?

Co do 'wyjątków' Diablo,Dariusz,Weezy,ZabQ o co tobie chodzi ? Myśl jak coś napiszesz.

Jak się odzywam do graczy? Widziałeś pod filmem na yt ? Nie rozśmieszaj mnie...

PS// Pisz dalej to sobie temat będę odświeżał :)

C**j że będę odświeżał (za przeproszeniem - jak to ująłeś). Te odświeżanie nic ci nie da (Tak, teraz będę z małej do ciebie pisał, koniec tego dobrego). Każdy szanujący się gracz sprawdzi opinię na temat serwera zanim na nim zagra. No i co z tego że np. Darek zagrywa z twojego dennego serwera? Ci youtuberzy dają ci tylko złą sławę, a ty swoim poziomem kultury tylko na to pracujesz. W ten sposób tracisz graczy, a nawet jeżeli ci ich przybędzie to i tak się dowiedzą kim naprawdę jesteś i ludzie zaczną odradzać grania na twoim serwerze, a co za tym idzie - jak nawet padnie ten twój alios, to jak założysz nowy serwer będzie grało na nim max. 50 osób, z czego 40 to youtuberzy. Pozdrawiam.

Opublikowano

C**j że będę odświeżał (za przeproszeniem - jak to ująłeś). Te odświeżanie nic ci nie da (Tak, teraz będę z małej do ciebie pisał, koniec tego dobrego). Każdy szanujący się gracz sprawdzi opinię na temat serwera zanim na nim zagra. No i co z tego że np. Darek zagrywa z twojego dennego serwera? Ci youtuberzy dają ci tylko złą sławę, a ty swoim poziomem kultury tylko na to pracujesz. W ten sposób tracisz graczy, a nawet jeżeli ci ich przybędzie to i tak się dowiedzą kim naprawdę jesteś i ludzie zaczną odradzać grania na twoim serwerze, a co za tym idzie - jak nawet padnie ten twój alios, to jak założysz nowy serwer będzie grało na nim max. 50 osób, z czego 40 to youtuberzy. Pozdrawiam.

No chyba nie,bo 211 online,a wczoraj 120 bylo :P

Przyznaje się jestem człowiekiem...

Zresztą serwer stoi ponad 2 miechy i ma się dobrze ;)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

No chyba nie,bo 211 online,a wczoraj 120 bylo :P

Przyznaje się jestem człowiekiem...

Zresztą serwer stoi ponad 2 miechy i ma się dobrze ;)

200 osób? Szaleństwo... zbytnio nie widzę przyszłości..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

200 osób? Szaleństwo... zbytnio nie widzę przyszłości..

Było już 30 osób,więc jednak widzę :)

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Jest dziś jakis OX czy coś?

Konkurs OX jutro ;)

Po południu.

Będzie na facebook.com/alios2 wcześniej podane :)

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Witajcie,

Oto co zostało naprawione/dodane w dziesiejszej aktualizacji:

-Zwiększono ilość HP Razadora
-Zmniejszono drop pereł z bossów o 10%
-Dodano nowe kostiumy do piłek
-Zmniejszono drop kostiumów z piłek o 20%
-Usunięto drop zwykłej 'Księgi Umiejętnośći' ze szkatułek po biologu
-Dodano nowego metina na mapkę 100Lv. ~~ Metin Smoczej Góry
-Dodano hełmy na 80-100 Poziom postaci
-Zmieniono kolor/ikonke skrzyni serwerowej
-Zmieniono ikonke kostiumów YouTubera
-Naprawiono czas 0min.w kostiumach
-Dodano opisy do kostiumów mundialowych
-Wprowadzono do Starego Maga info o Media-Team
-Poprawiono opisy w niektórych itemach
-Dodano stackowanie się szkatułek bossów
-Dodano stackowanie się piłek
-Zmiejszono o 20% drop pasów z bossów
-Dodano Miksture Szybkości(+60 Szybkości Ruchu) do Handlarki Różności,
-Można wyrzucić Zwój Powrotu,

Pamiętajcie,aby wszystko działało musicie uruchomić ''AutoPatcher'',który znajduje się w głównym
katalogu z grą.

Waga Łatki: 11,9 MB.

server padnie po Max miesiacu .. bedzie to samo co z Ralios ;]

PS /// Stoi już ponad 2 :)

Pozdrawiam
Shaggy

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Konkurs OX 18:20 :)

2 Rundy.

Następnie tydzień przerwy bez eventów (5dni).

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Dedyk na ile wykupiony :) albo do kiedy tak szybciej będzie  ;)

Długo xD :P

5_Przezroczyste.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

f5

Zapraszam na serwer :)

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Kurde co z wiedzmą 90% z isem cisne a ona stoi chyba mój żal 50śr za słaby <_<  dynia i ciuch też dno choć do pvm 100% na diabły więc się pytam czy mam ubijać na hackach bo wiem że biją i widziałem -.-

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...