Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jesuihdasbdasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sh4ke, ale on ma 14 lat :< RalioS to był fajny serwer, ale Shaggy to gimbus. Napisał questa z notice all jak ktoś zabił bossa. Zapomniał w whenie dopisać with !npc.is_pc(). Napisałem mu, że quest się buguje, a on, że jest dobry, bo sam go pisał ;____;

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa !

Wystartowaliśmy bezproblemowo !

ZAPRASZAM DO GRY  I NA FORUM SERWERA !

ts3.alios2.pl

czyżby serwer znowu stoi na nowo ? nie opłaca się tam już wbijać po takim failu ten serwer będzie miał chyba 50- ciu stałych graczy 

Opublikowano

czyżby serwer znowu stoi na nowo ? nie opłaca się tam już wbijać po takim failu ten serwer będzie miał chyba 50- ciu stałych graczy 

Serwer ma +130 osób cały czas bez reklamy.

Kupimy coś na dniach.

Opublikowano

ile osob online na serverze tak mniej wiecej w godzinach 16/19?

60-70 

130+

Będą reklamy,

nie sciemniaj juz o reklamach i ilosci graczy ;) juz jest za pozno na to ;) (na waszym forum dostalem za to bana ^^)

Opublikowano

SHAGGY TY LEPIEJ ODBUGUJ NAM POSTACIE NA NEXORIA.PL

To nie jest mój serwer już.

60-70 

nie sciemniaj juz o reklamach i ilosci graczy  ;) juz jest za pozno na to  ;) (na waszym forum dostalem za to bana ^^)

Nie dostałeś bana na forum tylko za wh.

Ludzi jest 130 + dzieciaczku :)

Opublikowano

Bez wyzywania u Ciebie się nie obejdzie? Tylko napisał zwykłego postna, na temat twojego serwera, a ty do niego z tekstem dzieciaczku, dla swoim rodziców też jesteś dzieckiem, także stul pysk na następny raz, bo się pogrążasz takimi tekstami.

Opublikowano

Bez wyzywania u Ciebie się nie obejdzie? Tylko napisał zwykłego postna, na temat twojego serwera, a ty do niego z tekstem dzieciaczku, dla swoim rodziców też jesteś dzieckiem, także stul pysk na następny raz, bo się pogrążasz takimi tekstami.

Sorki,ale denerwuje trochę jak ktoś ci pisze 50 online psując opinie serwerowi.

Opublikowano

Sorki,ale denerwuje trochę jak ktoś ci pisze 50 online psując opinie serwerowi.

To nie jesteś dojrzały i nie powinnieneś robić serwerów  ,bo każdy administrator musi być zdany na krytyke swojego produktu..

Opublikowano

dla twojej wiadomosci nie dostalem bana za wh (chyba bo nie mam juz klienta ;) ) i ogolnie czysto gralem ^^ nie tak jak 3/4 graczy u cb

bana dostalem za ,,obraze" ale nikogo z waszego teamu ^^ 

56720033454733085850.png

ja nie psuje opinii twojego serwa tylko napisalem jak jest naprawde ... 

pokaz mi tych 130 graczy ... max 70 ;) idziesz w m1 masz pelno metkow tak samo m2 i to na kazdym ch ;) 

na ss widac goscia, ktory chcial pogadac z administratorem (2 dni probowal i nie wiem czy mu sie to udalo ;) )

Opublikowano

Servera nie polecam.

- Malo graczy

- Administracja żalosna

- Lewe itemy

- Koleś zrobił wlam na server i nawet bana nie dostal, dziwne? xD

jeszcze raz, nie polecam.

Opublikowano

Również serwera nie polecam

- Codziennie odchodzą gracze z powodu administracji 14 lat

- Dostałam bana za napisanie skargi na administratora, z powodu tego, że usunął moje ciężko legalnie i wszystko ok zarobione 600+ SM (pt. Jak kuba bogu tak bóg tobie)

- Serwer full pod IS - dzięki IS masz ponad 80% na potwory i 50% na ludzi

- No i jeszcze raz administracja... - nawet swojego regulaminu nie zna, zapewne kopiuj + wklej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...