Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jesuihdasbdasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie jeszcze coś do tych metków 85,90 bo drop słaby jest i nie ma tej zabawy zeby szybko wbic 75 i robic nocki na metkach... (chodzi o wiekszy drop np. diamentow/kamykow i stalek)

START SERWERA 19.04.2014r. o Godzinie 18:30!

I co w związku z tym ? chyba każdy czytać umie -,-

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer super się zapowiada na 100% wbije i obczaję kto wie może zawitam na dłużej na tym serwerze ehh szkoda tylko że nie ma z kim grać :D 

Opublikowano

Dodajcie jeszcze coś do tych metków 85,90 bo drop słaby jest i nie ma tej zabawy zeby szybko wbic 75 i robic nocki na metkach... (chodzi o wiekszy drop np. diamentow/kamykow i stalek)

I co w związku z tym ? chyba każdy czytać umie -,-

jak widac nie każdy umie ...

Opublikowano

Szacunek dla tego ziomka:

http://scr.hu/1iu0/6krz9

http://scr.hu/1iu0/e8ybk

Potem coś,że daję ci czas do 18:P

A jak powiedziałem,że jest dzieckiem to paragrafami mnie straszy za zniewage.

M2 HACKERS no no panowie chrońmy swoje komputery :D 

@ czekamy do startu ciekawe ile osób będzie bo jak na razie prezentacja zero zainteresowania :P 

Opublikowano

jeszcze 30 minut  do startu nie mogę się doczekać ciekawe czy serwer jest na prawdę dopracowany ;)

SERWER ON ZAPRASZAM DO GRY ;) 

Opublikowano

Serwerek przyjemny :) Zagoszcze na nim bardzo długo. Mam małe pytanie, mianowicie jak tutaj z medalami?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

1) jak jest z medalami ? 

2) pelerynki są za drogie i wszystko jest za drogie jak na yangi z misji oraz dropione :P

Opublikowano

Ile osób gra na oko? 

Można ss z jinno m1?

Serwer dziś wystartował wszyscy expią i bija metki na event wielkanocny.

200+ gra.

Jest już po aktualizacji wszystko działa + poprawiona szansa na ulepszenie fmsa.

Opublikowano

godzina 00;20 serwer pada na ryj ; d      najwyrazniej wlam raty po 1000% i itemy dla graczy za free

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Już się nagrałem pozdrawiam Paxton :)

Taki start po chuju 35 wbiłem w koło 3H a wbiłem o 00.00 to w 5 minut wbiłem parę leveli

Sory Shaggy ale jak mają być takie serwer z twojej strony, na które się wpierdalają w pierwszy dzień startu to sobie odpuść szkoda ludzi.

Byłem na jarany na ten serwer, a teraz to nawet po cofce jeśli będzie to sobie odpuszczę.

Opublikowano

Server upadł i wątpie że powstanie jeszcze kilka słow odemnie do administracji :

mam takie pytania w związku z kilkoma rzeczami które zaistniały dziś w nocy , wieczorem wczoraj . Po 1 te raty 1000% na ktorych gracze duzo lvli wbiłi i co najgorsze to nie jest cofnięte , po 2 gracz Quessonowy po 3h servera miał ebo+9 ludzie kr.,wa powiedzcie mi bo to jest nierealne na +7 trzeba oczy  pajaka i rybia ość to jeszcze ok na+8 trzeba małż i zab orka i tu ja k**wa jestem zdziwiony bo kto swiezo po starcie łowi rybki ? jeszcze zeby dropnac malz to trzeba z 30min lowic je dodatkowo jest40% tak samo na +9 30% a trzeba małż to jest ewidentne że dostał to od administracji , tak samo sprawa z bryłką jak ktoś napisał na czacie i każdy zaczął kopiowac a gm się wypowiedział " oni to kopiuja spokojnie " no ale kur.wa od kogo kopiuja ? bo wątpie że od admina który sobie z nudów pokazał baryłke na czacie ktoś musiał mieć tą bryłkę , tak samo drop medali przez hmmm łącznie 40min i 0 medali nie no spk ... tyle ze to hard nie jest bo nie widzialem harda gdzie na start sie ma wierzchowca i 6 ku do g ale mniejsza  z tym server TOTALNE DNO wydałem 10zl ale teraz już wiem że na servery które powstaja w 2014r nie warto wydawać kasy bo każdy pada pozdrowienia ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

szkoda serwera a był na prawde spoko moim zdaniem to był przekręty ze strony administracji

Opublikowano

Serwer wystartuje ponownie o 13:30 (od zera).

Przepraszam was za to co się stało,ale wywaliło mi neta.

Zapraszam na forum serwera alios2!!!

Proponuję aby dać trochę pózniej ponieważ będzie mało ludzi ale w sumie z tego co słyszałem jak rozdajecie eq to i tak będzie mało osób 

Opublikowano

Proponuję aby dać trochę pózniej ponieważ będzie mało ludzi ale w sumie z tego co słyszałem jak rozdajecie eq to i tak będzie mało osób 

Sam rozdajesz.

Bashpanel stąd te itemki na serwerze.

Dlatego też jest cofka.

Opublikowano

Sam rozdajesz.

Bashpanel stąd te itemki na serwerze.

Dlatego też jest cofka.

Chyba napisałem jak słyszałem wystarczy zobaczyć kilka postów wyżej o 13.30 miał być ON kiedy będzie  ?

Opublikowano

Nigdy nie hejtowałem, no ale muszę Shaggy, po prostu technik nad technikami. Tak się śmiałeś ze mnie i z Exalion'a, mimo że nie jestem już Administatorem tego serwera, to trzyma się on dobrze, gra 1k graczy, a przy okazji nie było żadnych włamów ani rat po 1000%.

Szczerze od serca na święta dla Ciebie ode mnie środkowy palec "dorosły" 16'latku, który tak się chwalił, a serwer mu padł po 2h.

Jak mówiłem jak ktoś nie potrafi czegoś robić nich się za to nie zabiera.

Dla mnie jesteś 0, które tylko potrafi głośno piszczeć w trawie, ale nic nie zrobi.

Wiesz czemu RalioS stał? Bo nie opłacało się nawet niszczyć serwera z 50 graczami :)

Pozdrawiam Sh4ke ( i jego wyimaginowane multi konta na MPC )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...