Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jesuihdasbdasda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi on-line? W prezentacji nikt oprócz teamu się nie wypoiwada ostatnio..

150, czasami dochodzi do 200. Jak widać reklama pomogła, planujemy kolejną. 

Opublikowano

Szkoda że nikt na ts nie siedzi :) Zastanawiam się czy opłaca się tutaj zaczynać grę może ktoś wstawić screena z m1 ? Bo jestem ciekawy ile osób gra.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100/200 max

No masz racje coś ok. 150/210 osób  w szczycie.

ojjyc3.png

facebook.com/alios2
facebook.com/lastivia

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Zadziwia mnie jedno :) full is pod moby mieczyk pvm +50 śr a kur.. wiedzmy ubić solo nie moge ???

Aaa już wiem bo kur... konika z is nie kupiłem  -.-

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Zadziwia mnie jedno :) full is pod moby mieczyk pvm +50 śr a kur.. wiedzmy ubić solo nie moge ???

Aaa już wiem bo kur... konika z is nie kupiłem  -.-

Nie przesadzaj.

Graczy jest co raz więcej co widać w grze (porównanie między tydzień temu,a dzisiaj).

Serwer nie zarabia też źle (nawet lepiej niż na starcie,więc powodów do zamykania nie ma).

Co do IS.

Są gracze co bez IS'a wbijali 105 Lv.,więc chyba nie wiesz gdzie jest spacja,aby bić mobki :P

Idą wakacje ,więc graczy będzie co raz więcej. Zapraszamy serdecznie do gry oraz na forum i teamspeak3 :)

ts.eliteserver.pl :)

Konkurs 500 SM x3 na FanPage:

https://www.facebook.com/alios2

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Nie przesadzaj.

Graczy jest co raz więcej co widać w grze (porównanie między tydzień temu,a dzisiaj).

Serwer nie zarabia też źle (nawet lepiej niż na starcie,więc powodów do zamykania nie ma).

Tsaa... Gdzieś to już słyszałem ;)

Serwera z CAŁEGO serca nie polecam, admin to typowy gimbus rodem z armii JP. Te jego "bajeczki" o rozkwitającym serwerze słyszę po raz chyba k***a setny. Naprawdę, nie polecam tego serwera chyba że lubicie być nieświadomie dymani w d*** przez GA. Proszę bardzo, oto przykład zacnego zachowania tego pana:

0s0Vfse.png

dla podgrzania atmosfery dam jeszcze jeden:

rHriw5z.png

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tsaa... Gdzieś to już słyszałem ;)

Serwera z CAŁEGO serca nie polecam, admin to typowy gimbus rodem z armii JP. Te jego "bajeczki" o rozkwitającym serwerze słyszę po raz chyba k***a setny. Naprawdę, nie polecam tego serwera chyba że lubicie być nieświadomie dymani w d*** przez GA. Proszę bardzo, oto przykład zacnego zachowania tego pana:

0s0Vfse.png

dla podgrzania atmosfery dam jeszcze jeden:

rHriw5z.png

Pozdrawiam ;)

Co jest złego w komentaniu na YouTube ?

Moja sprawa co pisze dodatkowo mogłeś dać co napisaleś wczesniej :)

Jednak pozdrawiam cię serdecznie kolego ;)

Mojej opinii na gorszą nie zepsujesz.

Jednak gracze myślą co innego ;)

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Co jest złego w komentaniu na YouTube ?

Moja sprawa co pisze dodatkowo mogłeś dać co napisaleś wczesniej :)

Jednak pozdrawiam cię serdecznie kolego ;)

Mojej opinii na gorszą nie zepsujesz.

Jednak gracze myślą co innego ;)

Tak, gracze których jest tyle co kot napłakał (nie dziwię się) którzy są na dodatek youtuberami co nie mają nawet 100 subów (może jest jakiś wyjątek ;P). Co do komentowania to moim zdaniem ukazuje się Twoja druga strona medalu, mam na myśli poziom zachowania który stosujesz komentując filmiki. Wiele razy widziałem jak odzywasz się do swoich graczy, więc wiem z kim mam do czynienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...