Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jesuihdasbdasda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shaggy - ''porządny'' technik, który ma mózg dzieciaka.

Nie potrafi nic innego zrobić, niż obrażać kogoś i czyjeś prace.

Pomijając fakt, że przywaliłeś się do swojego SGM, do którego miałeś największe zaufanie, później zacząłeś go ddosować i pisałeś, że jest spalony na youtube, bo będziesz walił like w dół z multikont?

Waliłeś w niego pakietami, do póki nie dowiedziałeś się, że Badar oraz Sevix stoją po jego stronie, nie po Twojej. Jak dla mnie jesteś totalnym zerem.

Po tym, gdy dowiedziałeś się o nich ani razu nie poszedł pakiet, czyżbyś bał się o własną dupę?

Wkrótce okaże się cała prawda o Tobie. ;-)

Opublikowano

Up czy ten shaggy dalej jest technikiem czy kimś tam? Jeżeli tak to podziękuję bo słyszałem już z innego serwera o nim i były podobne opinie jak pana up.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

dodajcie hwangi jako ostatnia zbroje i wbijam :D chyba że będą w przyszłości to wbijam :D

Hwangi są dla topki.

Znaczy,że pierwszy Wojownik dostał juz hwanga to teraz dostanie 1 sury/szaman/ninja.

Zapraszam serdecznie.

Za 3 tyg. planujemy reklamy.

Up czy ten shaggy dalej jest technikiem czy kimś tam? Jeżeli tak to podziękuję bo słyszałem już z innego serwera o nim i były podobne opinie jak pana up.

Pomijając wszystko Sevix aka Fisual. wpisywał na dedyku /etc.rc.d/netif restart i to 3x teodor coś o tym wie.

Opublikowano

Hwangi są dla topki.

Znaczy,że pierwszy Wojownik dostał juz hwanga to teraz dostanie 1 sury/szaman/ninja.

Zapraszam serdecznie.

Za 3 tyg. planujemy reklamy.

Ty caly czas planujesz 'reklamy' a ile na serverze jest? 50osob?  w dodatku masz wyjebane i grasz sobie na innych serverach beka xD, nie polecam gowno.

Opublikowano

Ty caly czas planujesz 'reklamy' a ile na serverze jest? 50osob?  w dodatku masz wyjebane i grasz sobie na innych serverach beka xD, nie polecam gowno.

40min temu:

http://scr.hu/1iu0/jgx54

Wiesz,że ta liczba nie powala,ale wyjdź już z tego tematu z tymi 50 online... (liczba ta pozwala mi na utrzymanie serwera na 3 miechy i kupno reklamy)

Pokaże wam za 3tyg.,że bedzie 250-350 osób.

Zresztą wieczorem jest po 170 graczy.

Opublikowano

40min temu:

http://scr.hu/1iu0/jgx54

Wiesz,że ta liczba nie powala,ale wyjdź już z tego tematu z tymi 50 online... (liczba ta pozwala mi na utrzymanie serwera na 3 miechy i kupno reklamy)

Pokaże wam za 3tyg.,że bedzie 250-350 osób.

Zresztą wieczorem jest po 170 graczy.

Haha ale roznica 117 online no duzo xD ale powiedz mi dlaczego grasz na innych serverach niz siedziec kurwa na swoim i sie nim zajmowac?

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, TO JEST TO SAMO CO MPCforum1, tyle że zmienili trochę. Dropią tu przepustki na mape 99, która nawet nie istnieje... Serwer szybko upadnie przez bugi, nawet bugi są zbugowane...

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, TO JEST TO SAMO CO MPCforum1, tyle że zmienili trochę. Dropią tu przepustki na mape 99, która nawet nie istnieje... Serwer szybko upadnie przez bugi, nawet bugi są zbugowane...

Ziomuś do matury nie podchodź bo mylisz AlioS z MPCforum :D

Opublikowano

Nie polecam, admin (zakładający temat) spamuje w innych prezentacjach na temat aliosa co jest według mnie żałosne.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie wyłącze żadnego serwera.

Nie będę nic mówił,ale tacy ludzie jak ty są na prawdę żałośni...

Jak nie masz pieniędzy to zrób serwer i będziesz mieć...

Dodatkowo nic nie jest pod isa,bo wszystko jest do zdobycia w grze.

Proszę już mi nie spam pod prezką za tego bana na 1 dzień.

Tak samo było z RalioSem. Shaggy zawsze mówił, że nawet gdy ten server powstanie to RalioS nadal będzie... do czego doszło? RalioS off 4ever. Mało graczy/sklepów co jest dużym minusem. Trochę bug'ów. Był RalioS - było nawet 400 graczy dziennie (zaraz mi wyskoczysz z tym iż reklamy jeszcze nie ma), więc po co był wam drugi serwer?

Niestety, ale nie mogę polecić serwera.

Opublikowano

Tak samo było z RalioSem. Shaggy zawsze mówił, że nawet gdy ten server powstanie to RalioS nadal będzie... do czego doszło? RalioS off 4ever. Mało graczy/sklepów co jest dużym minusem. Trochę bug'ów. Był RalioS - było nawet 400 graczy dziennie (zaraz mi wyskoczysz z tym iż reklamy jeszcze nie ma), więc po co był wam drugi serwer?

Niestety, ale nie mogę polecić serwera.

Gdy na RalioSie liczba graczy spadła do 0 a serwer był cały czas stabilny, zrezygnowaliśmy z serwera ponieważ chcieliśmy zrobić jeden serwer, ale dopracowany. Na AlioSie  już reklamy kupiłem (przeznaczyłem na to 80% zarobku serwera). Teraz czekamy aż liczba graczy podskoczy. 

Pozdrawiam.

~Shaggy

ps. Niestety z naszego teamu odszedł xMateo. 

Opublikowano

Gdy na RalioSie liczba graczy spadła do 0 a serwer był cały czas stabilny, zrezygnowaliśmy z serwera ponieważ chcieliśmy zrobić jeden serwer, ale dopracowany. Na AlioSie  już reklamy kupiłem (przeznaczyłem na to 80% zarobku serwera). Teraz czekamy aż liczba graczy podskoczy. 

Pozdrawiam.

~Shaggy

Rozumiem, ale nie boisz się iż ten serwer skończy jak RalioS? Z tego co pamiętam tam też reklama była wykupiona. Bądźmy też szczerzy, iż RalioS był bardziej "wyjątkowy". Szkoda, że jego czasy minęły. Zobaczymy co z tego będzie, poczekam jeszcze kilka dni. Jeszcze mam jedno pytanie, exp nadal leci podobnie szybko jak na RalioSie?

A tutaj taka propozycja: Może dodajcie licznik graczy na stronie? :D

Jak możesz zachęć mnie jakoś bardziej do serwera, oprócz prezentacji. Podaj krótko w podpunktach dlaczego warto zagrać.

Opublikowano

Rozumiem, ale nie boisz się iż ten serwer skończy jak RalioS? Z tego co pamiętam tam też reklama była wykupiona. Bądźmy też szczerzy, iż RalioS był bardziej "wyjątkowy". Szkoda, że jego czasy minęły. Zobaczymy co z tego będzie, poczekam jeszcze kilka dni. Jeszcze mam jedno pytanie, exp nadal leci podobnie szybko jak na RalioSie?

A tutaj taka propozycja: Może dodajcie licznik graczy na stronie? :D

Jak możesz zachęć mnie jakoś bardziej do serwera, oprócz prezentacji. Podaj krótko w podpunktach dlaczego warto zagrać.

Nie boje się, ponieważ wiem na 100% że już nie będę robił serwerów ponieważ lepszego w życiu nie zrobię (Bo się nie da).RalioS był serwerem medium. AlioS2 jest serwerem hard/medium więc pod względem expa na AlioSie jest o wiele trudniej wbić level (podobnie się expi jak na serwerze Balantia).

Biorąc pod uwagę wszystko to co mówię mogę Wam to powiedzieć jednym zdaniem. - AlioS2 nie padnie, ponieważ będę o niego dbał jak tylko mogę. Zresztą, nie zapowiada się żeby padł. Patrząc na ilość graczy + zarobek z serwera to jestem bardzo szczęśliwy z tego że mogę opłacić wszystko co jest potrzebne a dodatkowo wykupić sporą reklamę. 

Na naszym forum jest temat dotyczący sporej aktualizacji, która już była (3-4 godzin temu).

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce obejrzeć film z serwera, to zapraszam! ;]

https://www.youtube.com/watch?v=71mqnnJNf40 -- WeezyHakeRR

https://www.youtube.com/watch?v=Z8mfuV-7IB8 - Sh4ke

https://www.youtube.com/watch?v=oATuS1ZcGCc - DariuszIII

https://www.youtube.com/watch?v=zRC-6Qcxgkk - WaffellxXx

https://www.youtube.com/watch?v=PzUWoZWwt8M -- Diablo

Przy okazji,- F5

Opublikowano

Jak widzicie reklama jest już zakupiona. Graczy przybywa, a za kolejną wypłatę kupię kolejną reklame aby uzbierało się jak najwięcej graczy. :) (nic nie zostawiam dla siebie).

Opublikowano

Ref :D

Jak mówiłem, jest to ostatni mój serwer i będzie stał kilka lat. Możecie mi wierzyć, albo i nie. Pod koniec miesiąca jak zwykle w plany wchodzi reklama. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...