Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateSF Prywatny serwer SF 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok już wiem ej mógł byś mi odnowić awanturniczość bo mam wypite all piwa a chcę znaleść jeszcze dziś klucz do wc ;)

nie musisz awanturniczości mogą być piwa do wypicia mmm. :D

Opublikowano

1 piwo = 50 awanturniczości

nie chce wiedzieć ile daje 1 piwo tylko czy mógłbyś zrobić tak żebym mógł się jeszcze napić zresztą ogarnij to bo ten serwer zaczyna upodobniać się do zwyczajnego sf ;)

Polecam wpisać sobie

/złoto -22222222222222

w gildii.

thx ziomek teraz ogarnij na grzybki lub na awanturniczość :)

Opublikowano

nie chce wiedzieć ile daje 1 piwo tylko czy mógłbyś zrobić tak żebym mógł się jeszcze napić zresztą ogarnij to bo ten serwer zaczyna upodobniać się do zwyczajnego sf ;)

thx ziomek teraz ogarnij na grzybki lub na awanturniczość :)

Nie, nie dodam piw ani awanturniczości. Poczekaj do jutra

Błąd został naprawiony i dziękuje za zgłoszenie. Podaj nick z gry a dodam 50 grzybków.

Uwaga! Jeśli jakaś gildia ma złoto na ''-'' ,np. -99999 to automatycznie wszyscy członkowie owej gildii są banowani!

Opublikowano

za co ban ? co poważną gre ok zaczyna się koszmar scriptów o no chłopcy to się zabawimy no chyba adminie ,że już masz pełne gadzie śmieciu ? ban za nic dziękuję. to ja się z wami zabawie i ze scriptami :) nick w grze 3Dap i wpisujcie w gildie /zloto -20000000 i zniszcie serwera śmiecia ;)

Opublikowano

Nie, nie dodam piw ani awanturniczości. Poczekaj do jutra

Błąd został naprawiony i dziękuje za zgłoszenie. Podaj nick z gry a dodam 50 grzybków.

Uwaga! Jeśli jakaś gildia ma złoto na ''-'' ,np. -99999 to automatycznie wszyscy członkowie owej gildii są banowani!

Nie gram w to.

Jak już naprawiasz:

pk-uvyprdojrzalckzlsyxo.jpg

Opublikowano

za co ban ? co poważną gre ok zaczyna się koszmar scriptów o no chłopcy to się zabawimy no chyba adminie ,że już masz pełne gadzie śmieciu ? ban za nic dziękuję. to ja się z wami zabawie i ze scriptami :) nick w grze 3Dap i wpisujcie w gildie /zloto -20000000 i zniszcie serwera śmiecia ;)

Jedyne co możesz to nic. Ban za używanie błędu. Błąd został naprawiony od razu po starcie i tylko ty oraz qwe wpisaliście tą komendę. Inni grają uczciwie, ty nie możesz? Jesteś niedorozwinięty czy co? Nie zawsze warto iść na skróty ,a jeśli ci się nie podoba to wyjdź.

P.S Śmieciem to jesteś ty ,bo nie potrafisz zachować się uczciwie i TO TY masz bana :) Pozdrawiam serdecznie i przypominam że jutro event. Reszta na forum.

Opublikowano

Co do Twojego fixa. To tak nie działa.

wq-odwhwjxvubtoomdmweql.jpg

Dla Ciebie, jeśli zrozumiesz lub innych, którzy to wykorzystają.

http://s1.sfgameprivat.ct8.pl/request.php?req=SESSIONID1111%3B-2222222222100

/* ?req= SESSIONID + ACT_GUILD_DONATE(111) +  ";" + KIND(1) +  ";" +  VALUE(-2222222222100) */

111 to numer akcji(dotacja na gildie)

1 to typ dotacji (1 - srebro, cokolwiek innego muchomorki - i tak nie działa bo jest zhardcode'owane blokowanie(można to zmienić przesuwając komentarz do linijkni niżej)

";" - to separator pomiędzy różnymi parametrami

-2222222222100 to wartość dotacji - na minusie, wiadomy skutek.

@edit, SESSIONID jest doklejany do każdego zapytania. Jest to timestamp logowania w mikrosekundach hashowany czysto po md5. Gdyby komuś zależało mógłby wykraść te sesje (generowanie zakresów timestampów od interesującej nas daty (czas w którym ofiara mogła sie zalogować) + np. 4h. Generujemy z tego tablice hashy i logujemy się każdym timestampem. Będziemy mieć dostęp do wszysktich kont osób logujących się w danym czasie wraz z naszą ofiarą).

Lepiej to posolić:

// GEN SSID
$SSID = md5 ("Smutny sekhmet" +  microtime () + "jest smutny");
Opublikowano

Ja pierydkam, to nie server tylko gówno. 

Gówno tam zrobiliście wszystko macie z youtuba.
Nigdy potków  nie zrobicie bo nie umiecie, jedyne co sobie dodaliście to tekst w pliku TXT.

HAHAH

Zresztą robienie  prywatnych serwerów sfgame jest NIE LEGALNE.

Tylko czekać aż ktoś was dopieprzy!

Totalny minus, za podszywanie się pod kogoś!!

Opublikowano

Nigdy potków  nie zrobicie bo nie umiecie, jedyne co sobie dodaliście to tekst w pliku TXT.

HAHAH

A powiedz mi które robienie serwerów jest legalne???

Opublikowano

Gilu możesz powiedzieć kiedy konkretnie będzie server gotowy? Chodzi mi że wszystko będzie działać potki,wieża,wc ?

6jnc40.gif

Opublikowano

Gilu możesz powiedzieć kiedy konkretnie będzie server gotowy? Chodzi mi że wszystko będzie działać potki,wieża,wc ?

Widziałeś prywatny serwer SF na którym jest już wszystko ??

dlaczego /złoto w gildii nie działa? :O

Aby nie używacć błędu /złoto -XXX

HAHAH

Idź się zabij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...