Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateSF Prywatny serwer SF 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi użytkowniku GILU, napisałem do ciebie na PW ale, jak widać olewasz więc napiszę tutaj na S2 w karczmie nie leci grzyby za misje, więc jak zdobyć? Bo nam się skończą.

Opublikowano

nie polecam, dostałem na s1 bana za darmo, zje**ł gościu serwer bo dmg broni zwiadowcy miała takie same jak mag o podobnym lvl'u a mag miał takie dmg jak zwiad o podobnym lvl'u byłem zastraszany od pana smarka gilu żebym sprzedał broń bo dostane bana, gdzie? miałem bez broni biegać? wszystkie łuki/kusze w zbrojowni były podobne a nawet lepsze, tzn na 181 lvl miałem obrażenia 1100-1400 -.- Zjeb** serwer i dał bana za dobrą gre, lvl nabiłem sprawiedliwie, już kończyłem 13 lochy.. każdy zwiad na s1 ma tak wygórowane obrażenia a mag ssie że tak powiem..

Jednym słowem nie polecam.. nie dość że lagi to bany można dostać za darmo.

Opublikowano

Kolejny serwer do zgloszenia :-).

Ps. Same bugi, czarny ekran.

Romek, nie rozumiem Cię.

Zgłaszasz każdy serwer. Bo co sam nie umiesz takiego zrobić ?

Czy może lubisz wkur*** innych ?

To tak jak byś zgłaszał inne serwery np: Minecraft, Counter Strike 1.6

Np o to, że zarabiają na ItemShopach.

Opublikowano

Na s3 są takie lagi że szok...

Lagi były podczas otwarcia S3

nie polecam, dostałem na s1 bana za darmo, zje**ł gościu serwer bo dmg broni zwiadowcy miała takie same jak mag o podobnym lvl'u a mag miał takie dmg jak zwiad o podobnym lvl'u byłem zastraszany od pana smarka gilu żebym sprzedał broń bo dostane bana, gdzie? miałem bez broni biegać? wszystkie łuki/kusze w zbrojowni były podobne a nawet lepsze, tzn na 181 lvl miałem obrażenia 1100-1400 -.- Zjeb** serwer i dał bana za dobrą gre, lvl nabiłem sprawiedliwie, już kończyłem 13 lochy.. każdy zwiad na s1 ma tak wygórowane obrażenia a mag ssie że tak powiem..

Jednym słowem nie polecam.. nie dość że lagi to bany można dostać za darmo.

Już się wyżaliłeś? Skoro jesteś niedorozwinięty to nie graj. Wysłałem 2 wiadomości i chyba to starczy prawda? Zamiast sprzedać broń i kupić nową, nie zbugowaną ty dalej expiłeś aż do 200lvl'a.

Na s2 lecą

Na każdym s lecą po 1 z misji , lecz liczba będzie zwiększona do 5.

Romek, nie rozumiem Cię.

Zgłaszasz każdy serwer. Bo co sam nie umiesz takiego zrobić ?

Czy może lubisz wkur*** innych ?

To tak jak byś zgłaszał inne serwery np: Minecraft, Counter Strike 1.6

Np o to, że zarabiają na ItemShopach.

Romek to nie czasem słynny hersen ? :)

napraw te zasrane wpłacanie golda do gildii, bo nie mam zamiaru wpłacać po 5/10g..

Jest błąd że jeśli wpiszesz /złoto -22222 to dostajesz złoto. Komendą zajmiemy się później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...