Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateSF Prywatny serwer SF 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s2 oraz s3 odpowiada ten sam admin co .. Na s2 mial konto your-nightmare aktualnie usunol on konto bo chcial abyscie wy sobie pograli .. Na s3 niegra tylko patrzy na serwer i wg a na s2 nazywa sie chyba adminnn jak cos chcecie piszcie do niegi ...

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s1 też nudne Gilu zrobił potki .. super wszystko fajnie tylko one nic nie dodają, pokazują tylko przyrost w statach a w lochach jest jak by było bez nich .. i polecam adminowi dodać trochę grzybów każdemu graczowi bo gra jest nudna :)

Opublikowano

kiedy dodacie potki ze bedzie mozna używać bo mag jest bardzo słaby jak ich nie ma i jak  lochy przechodzić i w topce sie wyróżnić

Opublikowano

Mikstury nie dzialaja w walce :)   (s1)

Wiem.

Szkoda, ze adnimistracja olewa graczy, napisalem wiadomosc na facebooku i youtube i zero odzewu.

Nie olewa tylko nie odpisuję na FanPage ani na YT. Jeśli chcesz mieć kontakt z administracją to zaproś na skype (no5niewiem)

Nie opłaca się tracić czasu na grę. Pozdrawiam.

Twój komentarz zmienił moje życie.

kiedy dodacie potki ze bedzie mozna używać bo mag jest bardzo słaby jak ich nie ma i jak  lochy przechodzić i w topce sie wyróżnić

Niedługo.

Serwer wedlug mnie bardzo fajny, polecam i zapraszam :)

Dziękuje ;)

@up

Dokladnie, poty nie dzialaja prawidlowo. Wymaga to poprawy.

Nie dziala tez usuwanie konta.

Usuwanie konta jest mniej ważne. Teraz planuję dodać normalne potki z % ,a nie z np. 1k siły.

s1 też nudne Gilu zrobił potki .. super wszystko fajnie tylko one nic nie dodają, pokazują tylko przyrost w statach a w lochach jest jak by było bez nich .. i polecam adminowi dodać trochę grzybów każdemu graczowi bo gra jest nudna :)

Potki w "budowie".

Na s2 oraz s3 odpowiada ten sam admin co .. Na s2 mial konto your-nightmare aktualnie usunol on konto bo chcial abyscie wy sobie pograli .. Na s3 niegra tylko patrzy na serwer i wg a na s2 nazywa sie chyba adminnn jak cos chcecie piszcie do niegi ...

Nie wiem co się dzieje na S2 i S3. Nie interesuje mnie to.

Czasami hosting za free -_- więc wywala odświeżaj to powinno wejść mi weszło :D

Wywala dlatego że na serwerze trwały prace.

Opublikowano

Z tego co jest na fb jest dzis epicki event a jutro bendzie "Super Event" tak nazwał to admin s2-s3, co do admina mam z nim kontak i jezeli macie jakies problemy albo ze np. na s1 cos jest a na s2 nie to pisać bo musi to ogarnic w plikach od gila .. xD. A co do eventu to bendize epicki+gold+exp+grzyby

@up

Tak przy okazji mam pliki całej wieży wc wiedzmy ordery wojny lochy gildi i ogulnie wszystko tak jak w normalnym sfgame jak ktoś chce pisać priv

Opublikowano

Z tego co jest na fb jest dzis epicki event a jutro bendzie "Super Event" tak nazwał to admin s2-s3, co do admina mam z nim kontak i jezeli macie jakies problemy albo ze np. na s1 cos jest a na s2 nie to pisać bo musi to ogarnic w plikach od gila .. xD. A co do eventu to bendize epicki+gold+exp+grzyby

@up

Tak przy okazji mam pliki całej wieży wc wiedzmy ordery wojny lochy gildi i ogulnie wszystko tak jak w normalnym sfgame jak ktoś chce pisać priv

Te pliki to ma 50% osob, ktore zalapalo sie na darmowe z epvp.

Oplacalo sie kupic za 50$ pliczki, wszystko mam l(

Opublikowano

to co pisalem wyzej to pliki zrobione nie w 50% tylko 100 wszystko dziala wiecej na pw ( wszystko dziala - lochy wieza lochy gidlijne ataki gildijne wszystko ! )

Opublikowano

to co pisalem wyzej to pliki zrobione nie w 50% tylko 100 wszystko dziala wiecej na pw ( wszystko dziala - lochy wieza lochy gidlijne ataki gildijne wszystko ! )

A w tej bajce byly smoki czy rude geje?..

NAucz sie pierw pisac  zjebie

Opublikowano

Teraz jak zmieniłeś ilość expa jest chu*owo..

1 serwer HARD

2 serwer MEDIUM

3 serwer EASY 

czytaj forum :) tylko na 2,3 serwer trzeba czekać 

Opublikowano

Okej , serwer jest dobry ale mam jedno pytanie :P

Jakim cudem na s1 (po odsłonie HARD) JA na całą awe wbiłem 40~~ level , mając około 200 misji zrobionych a ludzie mają powyżej 100 lvla mając zrobionych po 130-200 misji? Exp na lochach odpada , bo jest mały ;) Jednak admin prawdopodobnie grzebie przy postaciach znajomych ..

A jeszcze dodam że większość graczy jest na przełomie 40-60 lvla , a nieliczne postacie mają powyżej 100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...