Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateSF Prywatny serwer SF 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra karczma nie ma co :

http://scr.hu/1e2w/zdce3

serwer dopiero startuje,czego wy sie spodziewacie? ze wszystko bedzie dzialalo i bedzie zbalansowane jak na globalu? poczekajcie troche,wszystko sie ogarnie :) dlatego jeszcze nie zaczynam gry,bo wiem ze pewnie bedzie wiele bugow. a pozatym   TO TAKIE STRASZNE O NIE !!! NIE WIDZE PASKA MISJI SKONT MAM WIECIEĆ KJEDY SIE SKONICZY MISYJA :(((( innymi slowy mowiac : jest duzo wiecej wazniejszych bugow do naprawy :)

baner.png

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

S3 ma straszne lagi :/ Rozumiem gdyby to były lekkie lagi ale nie mogę nawet karczmy załadować albo zbrojownii,gabinetu magii.Na s1 lub s2 jest inaczej :P

6jnc40.gif

Opublikowano

@up  *Stąd ;d

A jeśli chodzi o s3, miałem dziwne problemy ze zbrojownią i z gabinetem magii, bo po zakupie przedmiotu nie miałem go w ekwipunku, a inny towar w sklepie znikał.

Natomiast na s2 nie działa u mnie opcja zmiany wyglądu bohatera. Jest jeszcze kilka innych błędów, ale ogólnie rzecz biorąc, serwer jest całkiem dobry (s2, na 1 nie grałem, a 3 jeszcze wymaga poprawy ;d).

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

serwer dopiero startuje,czego wy sie spodziewacie? ze wszystko bedzie dzialalo i bedzie zbalansowane jak na globalu? poczekajcie troche,wszystko sie ogarnie :) dlatego jeszcze nie zaczynam gry,bo wiem ze pewnie bedzie wiele bugow. a pozatym   TO TAKIE STRASZNE O NIE !!! NIE WIDZE PASKA MISJI SKONT MAM WIECIEĆ KJEDY SIE SKONICZY MISYJA :(((( innymi slowy mowiac : jest duzo wiecej wazniejszych bugow do naprawy :)

SKONT ?? Hahah widzę geniusz się trafił :D Nie chodzi o to że nie widzę paska karczmy mi to lotto czy jest czy nie tylko chciałem tym pokazać że jest co naprawiać i trzeba się wziąć do roboty nad tym serverem (założyciele). A nie to że chciałem zniesmaczyć innych do tego servera.

A tak skoro już o błędach mowa to jeszcze komendy w gildii nie działają. Nie da się wpłacić złota komendą itd. Pozdrawiam

Opublikowano

Zajebiaszczy serwer, jestem 1 w rankingu na s3: UnknowN
Dodaj wojny gildii, możliwość pisania na czacie gildii oraz lochy gildii i bede podniecony. ^^

graphic.png

Opublikowano

To wbij na s3 tam jest 5 k grzybów

Za S3 nie odpowiadam!

Nie działa IP

s3.sfgameprivat.ct8.pl

jaka strona do s3?

s3.sfgameprivat.ct8.pl

Nie polecam serwera jak i Admina !!!!

To że dostałem na początek całe eq wraz z bronia ~1000 DMG i tam bon zreka 400-450 w all eq. Nie wiem jak to się stało, ale to był jakiś bug albo luka w plikach, ponieważ później sam admin napisał do mnie w grze, że mam sprzedać tą broń bo mi zbanuje konto. A to że on ma źle coś w plikach to już nie mój problem -,-

Był to jednorazowy błąd gdzie tylko ty otrzymałeś broń z innego konta. Pisałem że używanie błędów jest karane banem stałym.

Dobra karczma nie ma co :

http://scr.hu/1e2w/zdce3

Na nowych kontach nie ma już tego błędu ,a poza tym misja nr.1 trwa 20min. więc bo co ją wybierasz??

Ten błąd z misją został naprawiony ale tylko na nowych kontach.

S3 ma straszne lagi :/ Rozumiem gdyby to były lekkie lagi ale nie mogę nawet karczmy załadować albo zbrojownii,gabinetu magii.Na s1 lub s2 jest inaczej :P

Nie odpowiadam za S3 ! Tylko za S1

ten kto robił ten server ma dysleksje "handlaż" beka. i lagi jak cholera po drugie nie podawajcie tu passów jakie macie naprzykład na globalu bo oni wykorzystuje wasze loginy i hasła z tad:)

naprzykład piszemy osobno dyslektyku ,poza tym pisałem że odpowiadam tylko za S1 a to co się dzieje na S2 i S3 nie interesuje mnie.

@up  *Stąd ;d

A jeśli chodzi o s3, miałem dziwne problemy ze zbrojownią i z gabinetem magii, bo po zakupie przedmiotu nie miałem go w ekwipunku, a inny towar w sklepie znikał.

Natomiast na s2 nie działa u mnie opcja zmiany wyglądu bohatera. Jest jeszcze kilka innych błędów, ale ogólnie rzecz biorąc, serwer jest całkiem dobry (s2, na 1 nie grałem, a 3 jeszcze wymaga poprawy ;d).

Polecam S1 :)

SKONT ?? Hahah widzę geniusz się trafił :D Nie chodzi o to że nie widzę paska karczmy mi to lotto czy jest czy nie tylko chciałem tym pokazać że jest co naprawiać i trzeba się wziąć do roboty nad tym serverem (założyciele). A nie to że chciałem zniesmaczyć innych do tego servera.

A tak skoro już o błędach mowa to jeszcze komendy w gildii nie działają. Nie da się wpłacić złota komendą itd. Pozdrawiam

Nie da się wpłacać komendą gdyż jest błąd że można dodawać sobie złoto. Niedługo będzie można jednym kliknięciem wpłacić 1000 złota

P.S Sprawdźcie na innych serwerach. Komenda w gildii /złoto -99999999

Zajebiaszczy serwer, jestem 1 w rankingu na s3: UnknowN

Dodaj wojny gildii, możliwość pisania na czacie gildii oraz lochy gildii i bede podniecony. ^^

Opublikowano

1.Kto odpowiada za s3?

2.Dlaczego na s3 można nieskończoność piw?

3.Czemu na s3 nie dodaje grzybków po misji.

4.Kiedy jakaś aktualizacja w której dodacie potki, wojny gildii, czat gildii oraz lochy gildii?

5.Dlaczego na s3 jedno piwo daje tylko 20 awki a nie 50?

6.Kiedy bedzie można wpłacać grzybki na gildiie bądź dacie wystarczającą ilość startową? (chyba 3600)

To tyle :)

graphic.png

Opublikowano

1.Kto odpowiada za s3?

2.Dlaczego na s3 można nieskończoność piw?

3.Czemu na s3 nie dodaje grzybków po misji.

4.Kiedy jakaś aktualizacja w której dodacie potki, wojny gildii, czat gildii oraz lochy gildii?

5.Dlaczego na s3 jedno piwo daje tylko 20 awki a nie 50?

6.Kiedy bedzie można wpłacać grzybki na gildiie bądź dacie wystarczającą ilość startową? (chyba 3600)

To tyle :)

yhyhy mi na s3 dodaje grzyby :D mi sie podoba

Opublikowano

Serio nie widzisz , że on to specjalnie napisał ? LOL 

nostaleh.png
Opublikowano

Ten serwer s2 i s3 to jest śmiech na sali !!! . Pierwsi w top mają w podstawie ponad 5 tysięcy ciekawe skąd .... Admin który zrobił te serwery gra na nich i sobie dodaje na 100% grzybki i złoto pozdrawiam nie grajcie na tych serwerach :)

Opublikowano

Ten serwer s2 i s3 to jest śmiech na sali !!! . Pierwsi w top mają w podstawie ponad 5 tysięcy ciekawe skąd .... Admin który zrobił te serwery gra na nich i sobie dodaje na 100% grzybki i złoto pozdrawiam nie grajcie na tych serwerach :)

Zgadzam sie z tobą .. na s2 jest admin ten Your-Nightmare sam z nim pisalem i mówił mi ze dodaje sobie odczasu do czasu kase ale nie za dużo xD a co do grzybów to niewiem a jak sie pytalem czy gra na tym s3 to mówi ze nie bo tam ma konto co tylko obserwóje czy niema hakerów itp xD:D

Opublikowano

No właśnie i jak tu grać jak dla mnie admin nie powinien wogóle grać tylko zajmować się porządkiem na serwerze i pracować nad aktualizacjami i nie widzę sensu zakładania kolejnych serwerów na których też dodają sobie złoto i grzyby ... ogarnijcie się .

Opublikowano

s3 dobrze sie gra 1 w rank jestem trudno lvl sie wbija .. tylko mag to porażka..Zwiadowca może na 125 rozwalić 150 maga..

Bez mikstur mag jest słaby.

No właśnie i jak tu grać jak dla mnie admin nie powinien wogóle grać tylko zajmować się porządkiem na serwerze i pracować nad aktualizacjami i nie widzę sensu zakładania kolejnych serwerów na których też dodają sobie złoto i grzyby ... ogarnijcie się .

Za S2 i S3 nie odpowiadam! To że admin sobie daje złoto i inne rzeczy to jego sprawa. Na S1 tak nie ma.

ponawiam  czemu komendy na /złoto nie działa to jak dodawać samemu klikająć czy jest jakiś

Aby nie dodawać sobie złota. Niedługo naprawię.

Zgadzam sie z tobą .. na s2 jest admin ten Your-Nightmare sam z nim pisalem i mówił mi ze dodaje sobie odczasu do czasu kase ale nie za dużo xD a co do grzybów to niewiem a jak sie pytalem czy gra na tym s3 to mówi ze nie bo tam ma konto co tylko obserwóje czy niema hakerów itp xD:D

Na S1 ja jestem adminem i nic sobie nie dodaję ,a postać jest tylko do testowania nowości.

Opublikowano

To kto w końcu odpowiada za s3 ? PS:Gilu mógłbyś mi trochę grzybów dodać na s1 ?

6jnc40.gif

Opublikowano

Dlaczego stawiacie serwer na jakimś darmowym gównie a nie kupicie jakiegoś hostingu www nie są drogie ale za to wytrzymalsze ... np. na

xaa.pl

@topic: grałem na s1 ale jakoś mnie nie wciągło i skończyłem po 30minutach

#JebacSygnatury

Opublikowano

Czemu nie działa Wgl ? :D

Czasami hosting za free -_- więc wywala odświeżaj to powinno wejść mi weszło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...