Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateSF Prywatny serwer SF 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer działa jak należy. Brawa za prace. Jedyne co mi na razie nie zadziałało, to wc i picie mikstur. Tylko ja mam z tym problem?

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa jak należy. Brawa za prace. Jedyne co mi na razie nie zadziałało, to wc i picie mikstur. Tylko ja mam z tym problem?

WC???  w jakim sensie ci nie działa

Mikstury - tez mi nie dzialaja wieża też nie działa :D

niezbalansowane to jest xD

Opublikowano

WC???  w jakim sensie ci nie działa

Jak wrzucam itemy to one po prostu przepadają :P. Nic się nie dzieje, % bez zmian a item zatonął w wc.

Opublikowano

Dzisiaj o godz. 16:00 zostanie uruchomiony OFICJALNY serwer, czyli koniec BETY. Dziękuje osobą które chciały i testowały serwer. Forum serwera już działa.

W oficjalnej wersji zbalansowane zostały m.in: klasy, exp i złoto.

Osoby które zarejestrują się na S1 nie będą miały konta na S2 i na odwrót. 

Forum serwera dotyczy S1 i S1

Opublikowano

Kurcze wydajecie milion tych serwer wyłaczacie np ten co chwile resetujecie konta , nie zbalansowane po co takie cos ludzie

Wchodzisz nie na ten serwer

Jest  problem na s1 jedynie ;d 

Podczas ogladania statusów w zakladce bohater mam 400k hp a gdy walcze mam z 150-220k co to ma znaczyc?

Podaj serwer, klasę oraz nick z gry.

Opublikowano

Co to ma znaczycz ze zwiad z taka sama bronia atakiem jak ja bije mi po 30k normalnie a ja mu po 20k mu sie zwieksza dmg z hitem kazdym a mi magowi nie ? HAHA

Jeśli nie chcesz nie graj. Mag ma największe dmg zwiad. średnie wojownik słabe. Wiadome chyba że jak zwiad ma obrażenia 1000-2000 to ran uderzy 1000 a raz 1200 a drugi raz 1400.

Opublikowano

mag bije mniej od zwiada dziekuje dowidzenia

No jeśli mag ma 10 a zwiad 30 no to chyba logika nie? W Twoje miejsce na pewno przyjdzie ktoś kto potrafi grac normalnie.

Nie podoba się zrób swój lepsze.

Opublikowano

Co to ma znaczycz ze zwiad z taka sama bronia atakiem jak ja bije mi po 30k normalnie a ja mu po 20k mu sie zwieksza dmg z hitem kazdym a mi magowi nie ? HAHA

Mógłbyś używać znaków interpunkcyjnych? Bo ciężko jest zrozumieć co masz na myśli..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...