Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem chce sie zalogowac i mam tylko zostaniesz polaczony z serwerem wie ktos o co chodzi?

anuluj i wpisz ponownie. 

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No panowie 400 osob w weekend.Nie wiem co o tym myslec bo za 2msc tutaj nikogo nie bedzie.Juz nawet topka sie wyprzedaje.

Bo ten serwer od początku nie powinien istnieć za to co odjebali. Pewnie teraz zaczną się tłumaczyć przecież to naprawili no tak.. Lecz topka zdążyła zrobić swoje. ;)

Moim zdaniem na serwerze nie ma co grać. Był fajny pomysł, dość spora reklama mogłaby być, ale cóż... Już drugi raz buena ze swoim privem dał dupy, taka sytuacja.

­graphic.png

Opublikowano

Niedawno np. zmniejszyli drop yang w grocie co odstraszylo nowych graczy.

+ grota była chyba od 1 lvl o ile się nie myle ?

Opublikowano

Na becie ponad 1k graczy on, a teraz 400 zostało, no ładnie. Zapewne jeszcze parę tyg i serwer zostanie zamknięty, bo wątpię że będą go rozwijać, przy takiej ilości gracy. 

xD 

Opublikowano

Teraz na większości serwerów tak jest :( i to jest smutne.

https://www.youtube.com/watch?v=9TY604HmCcY

Na nowszych serwerach jest tak,ze jezeli odchodzi youtuber to razem z nim gracze.Przyklad helium.Nikt juz nie nagrywa i zostalo tam 20os.

Stare serwery maja stalych graczy bez wzgledu co by sie dzialo i tak beda grali ;)

A vixie daje 3miesiace max.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na nowszych serwerach jest tak,ze jezeli odchodzi youtuber to razem z nim gracze.Przyklad helium.Nikt juz nie nagrywa i zostalo tam 20os.

Stare serwery maja stalych graczy bez wzgledu co by sie dzialo i tak beda grali ;)

A vixie daje 3miesiace max.

I to jest właśnie smutne. Dużo YouTuberów robi również swojej serwery i przez to trochę osób gra na jednym serwie trochę na drugim zamiast wszyscy na jednym serwie, żeby się fajniej grało.

Zakończenie serii z Vixy :( 

https://www.youtube.com/watch?v=z8xr0860QJY&feature=gp-n-y

Opublikowano

I to jest właśnie smutne. Dużo YouTuberów robi również swojej serwery i przez to trochę osób gra na jednym serwie trochę na drugim zamiast wszyscy na jednym serwie, żeby się fajniej grało.

Zakończenie serii z Vixy :( 

https://www.youtube.com/watch?v=z8xr0860QJY&feature=gp-n-y

W końcu przestaniesz spamować tym gównem ...

@BaaLCadar - I co ty na to Hools? Pisałem Ci, że w końcu ludzie się wkurwią na to cię stało ^_^.

Odradzam gry serwer chyli się ku upadkowi.

­graphic.png

Opublikowano

Dlaczego usuneliscie licznik online? boicie sie ze nikt nowy juz nie zagra?, bo zobaczy o godzinie 16 w sobote (Online - 400) ? nie dziwcie sie ze jak macie juz kompletnie wyjebane na server to ta liczba sie powiekszy, nie polecam, server zapowiadal sie pro, elo pis jol a kompletnie nie wypalił, i coraz mniej ludzi.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Dlaczego usuneliscie licznik online? boicie sie ze nikt nowy juz nie zagra?, bo zobaczy o godzinie 16 w sobote (Online - 400) ? nie dziwcie sie ze jak macie juz kompletnie wyjebane na server to ta liczba sie powiekszy, nie polecam, server zapowiadal sie pro, elo pis jol a kompletnie nie wypalił, i coraz mniej ludzi.

Jeszcze raz nie polecam.

Wypierdalaj z mpc gimbusie ...

Hejt, hejt, hejt...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

POLECAM W 100% 

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...