Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wiedzieć kiedy bedzie ON?

jak będzie ON to ci powiem

@ OGARNIJCIE DZIECI !

SERWER JEST ATAKOWANY PRZEZ KONKURENCJE I JAK KAŻDY INNY SERWER MIEWA DROBNE PROBLEMY

MYŚE ŻE DO 15 MINUT BEDZIE ON

A ADMINISTRACJA PEWNIE JUZ ROBI DODATKOWE ZABEZPIECZENIA ZEBY DANY PROBLEM SIE NIE POWTARZAŁ

POZDRAWIAM I ŻYCZE SPOKOJNEGO CZEKANIA ;)

Opublikowano

jak będzie ON to ci powiem

@ OGARNIJCIE DZIECI !

SERWER JEST ATAKOWANY PRZEZ KONKURENCJE I JAK KAŻDY INNY SERWER MIEWA DROBNE PROBLEMY

MYŚE ŻE DO 15 MINUT BEDZIE ON

A ADMINISTRACJA PEWNIE JUZ ROBI DODATKOWE ZABEZPIECZENIA ZEBY DANY PROBLEM SIE NIE POWTARZAŁ

POZDRAWIAM I ŻYCZE SPOKOJNEGO CZEKANIA ;)

Heh musialem to napisac, ale naprawde jestes smieszny i sam sie zachowujesz jak dziecko :) skad ty wiesz co oni robia? jasnowidzem jestes? nie wyzywaj kogos od dzieci jak sam nim jestes, to na tyle. Pozdro 600

@AV: Kiedy server ON?

Opublikowano

Heh musialem to napisac, ale naprawde jestes smieszny i sam sie zachowujesz jak dziecko :) skad ty wiesz co oni robia? jasnowidzem jestes? nie wyzywaj kogos od dzieci jak sam nim jestes, to na tyle. Pozdro 600

Może siedzi na tsie i rozmawia z nimi ? to po pierwsze po 2 TO CHYBA LOGICZNE ŻE JAK JEST ATAK DDOS TO ADMINISTRACJA DODAJE ZABEZPIECZENIA a nie siedzi na dupie i nic nie robi.Człowieku proszę cie.

Opublikowano

Buckey sorka ze to powiem, ale sie z nim zgadzam. 

Po 1 dobrze napisal nazywajac dziecmi tych co spamuja kiedy bedzie dzialac.

Po 2 on zasugerowal co Administracja moze robic, a nie co robi na 100%, wiec spokój.

Po 3 Jeśli ty spamisz o tym kiedy bedzie działać, to jestes dzieckiem i nic na to nie poradzisz :) Jeśli byś nie spamował to by wiadomosc nie byla do ciebie kierowana i bys sie nie wkurzal :)

Pozdrawiam Jarexs

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Buckey sorka ze to powiem, ale sie z nim zgadzam. 

Po 1 dobrze napisal nazywajac dziecmi tych co spamuja kiedy bedzie dzialac.

Po 2 on zasugerowal co Administracja moze robic, a nie co robi na 100%, wiec spokój.

Po 3 Jeśli ty spamisz o tym kiedy bedzie działać, to jestes dzieckiem i nic na to nie poradzisz :) Jeśli byś nie spamował to by wiadomosc nie byla do ciebie kierowana i bys sie nie wkurzal :)

Pozdrawiam Jarexs

Gdzie ja spamie kiedy bedzie dzialac? :O jak ja tutaj nie gram?...

Opublikowano

Gdzie ja spamie kiedy bedzie dzialac? :O jak ja tutaj nie gram?...

To po co się tutaj udzielasz? Prezentacja dla graczy serwera, jak coś Ci się nie podoba to możesz omijać ten temat.

_____________________________________________________________________________________________

Na serwerze gra się bardzo fajnie, polecam.

Opublikowano

Straszne Lagi na serwerze nie wiem czy to wina ddosów czy słabej maszyny (moge się mylić) ale to strasznie utrudnia gre :(

Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ reklamował sie na forum ascarial.pl

Dlatego mam czas i pieniądze , aby wam po prostu utrudniać start serwera ^^

Nowa maszyna ?

Nic to jednak nie zmieni :]

Powodzenia i lepiej zmienić passy do mysql xD bo zrobię dyskotekę na serwerze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...