Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

client serwera dostępny w dziele metin2- tutoriale i download. Pozdrawiamy Multitabs & Shaders.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

client serwera dostępny w dziele metin2- tutoriale i download. Pozdrawiamy Multitabs & Shaders.

client serwera Usunięty w dziele metin2- tutoriale i downloadarrow-10x10.png. Pozdrawiamy Asek & Show

Ps. ten Client jest stary nie odchudzony zawiera 31 patch.

Pozdrawiam .

54010287442563618639.png

Opublikowano

client do pobrania:

x

Skan:

x

Pozdrawiam Multitabs.

Opublikowano

client do pobrania:

x

Skan:

x

Proszę Administracje forum o nie usuwanie postu, mogę pokazać dowody iż otrzymałem clienta od jednego z Administratorów serwera Aslan.

Bierzcie i ściągajcie z niego wszyscy.

<Beka>

54010287442563618639.png

Opublikowano

Bierzcie i ściągajcie z niego wszyscy.

<Beka>

banda partaczy ale niee.. wy dalej twierdzicie że Flourine nie ma w teamie, tyle że mamy ssy jak sam się przyznał :)

Opublikowano

banda partaczy ale niee.. wy dalej twierdzicie że Flourine nie ma w teamie, tyle że mamy ssy jak sam się przyznał :)

No własnie sam sie przyznał bo jest idiotą, miał dostać kase za pomoc a nie range nie nasza wina, ze on jest taki tępy i zrozumieć nie potrafi. Juz nie ma zadnego doczynienia z serwerem teraz na 100%

Opublikowano

Czas to wszystko skomentować..

Dłuższy czas się zastanawiałam, czy powinnam się wypowiadać w tym temacie, jako byłam wcześniej w team.. aczkolwiek przysługuje mi wolność słowa.
Bardzo nie miło jest, jeżeli się wchodzi do zapowiedzi i czyta hejty, od strony graczy i administracji.
Prezentacja graficznie została wykonana bardzo ładnie, gdyż wszystko się ładnie komponuje w całość, lecz nie powinno się oceniać książki po okładce. Dlatego też ostrzegam ludzi, którzy się jarają, że będzie to najlepszy serwer tego roku, gdyż takich serwerów było już kilkadziesiąt. Szkoda, abyście się rozczarowali.
Na temat administracji nie bd się wypowiadała, ponieważ nie bd, aż taką świnią, aby wyciągać brudów na forum publiczne (Oczywiście zrobię to, jeżeli tylko bd mnie prowokować) , aczkolwiek chciałabym, aby nabrali respektu do swojej osoby.
Administracja powinna się wyróżniać, być perełką i reprezentować serwer z najlepszej strony, ale kiedy się wchodzi do zapowiedzi i czyta posty typu.. wypier.. jesteś idiotą.. itd... to śmiało można stwierdzić o poziom jaki się reprezentuje.. z całym szacunkiem chłopaki, "OGARNIJCIE SIĘ"

W metina grają osoby w różnym wieku, niestety starszych osób takim zachowanie nie przyciągniecie, bo kto by chciał grać na gimbusiarskim serwerze? Wysławiając się wulgarnie nic nie osiągniecie, jeszcze bardziej dolewacie oliwy do ognia. Jeżeli dalej tak będzie, to niestety zatoniecie..

Jestem neutralna, oczywiście zagram, ale nie na samym początku, poczekam i zobaczę ile bd stać. Po ostatnim serwerze i cudach, które się działy, to wolę dmuchać na zimne..

Pozdrawiam <3

Dziękuję za Lajki :D

c8f7.png

Opublikowano

Czas to wszystko skomentować..

Dłuższy czas się zastanawiałam, czy powinnam się wypowiadać w tym temacie, jako byłam wcześniej w team.. aczkolwiek przysługuje mi wolność słowa.

Bardzo nie miło jest, jeżeli się wchodzi do zapowiedzi i czyta hejty, od strony graczy i administracji.

Prezentacja graficznie została wykonana bardzo ładnie, gdyż wszystko się ładnie komponuje w całość, lecz nie powinno się oceniać książki po okładce. Dlatego też ostrzegam ludzi, którzy się jarają, że będzie to najlepszy serwer tego roku, gdyż takich serwerów było już kilkadziesiąt. Szkoda, abyście się rozczarowali.

Na temat administracji nie bd się wypowiadała, ponieważ nie bd, aż taką świnią, aby wyciągać brudów na forum publiczne (Oczywiście zrobię to, jeżeli tylko bd mnie prowokować) , aczkolwiek chciałabym, aby nabrali respektu do swojej osoby.

Administracja powinna się wyróżniać, być perełką i reprezentować serwer z najlepszej strony, ale kiedy się wchodzi do zapowiedzi i czyta posty typu.. wypier.. jesteś idiotą.. itd... to śmiało można stwierdzić o poziom jaki się reprezentuje.. z całym szacunkiem chłopaki, "OGARNIJCIE SIĘ"

W metina grają osoby w różnym wieku, niestety starszych osób takim zachowanie nie przyciągniecie, bo kto by chciał grać na gimbusiarskim serwerze? Wysławiając się wulgarnie nic nie osiągniecie, jeszcze bardziej dolewacie oliwy do ognia. Jeżeli dalej tak będzie, to niestety zatoniecie..

Jestem neutralna, oczywiście zagram, ale nie na samym początku, poczekam i zobaczę ile bd stać. Po ostatnim serwerze i cudach, które się działy, to wolę dmuchać na zimne..

Pozdrawiam <3

Super.

------

Z góry informuje, że jakby ukazały się wszelkie moje dane na forum, to nie bierzcie tego do siebie. Jakiś pajac myśli, że jak mu dałem randomowego facebooka to wie o mnie wszystko.

Przyokazji informuje, ze po starcie odbedzie sie konkurs ox, oraz ubijanie pomników aslana... ale to z czasem o tym info bedzie.

Opublikowano

Wszystko ładnie , ale czemu na plikach Aline ? 

Btw. Kiedy start ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Kurde nic ciekawego,client praktycznie gotowy o.O.

Bronie zbroje prawie to samo co na innych serwerach.

Pety aż szkoda gadać.

Wierzchowce standardzik,kilka nowych tylko.

Ogólnie myślałem że lepiej będzie serwer się prezentował,ale tu wielkie rozczarowanie z mojej strony.

Ogólnie nowości których nie widziałem zliczę na palcach u jednej ręki i jeszcze wolne miejsca zostaną.

No ale cóż powodzenia.

Opublikowano

Wszystko ładnie , ale czemu na plikach Aline ? 

Btw. Kiedy start ?

<Beka> To ty chyba nie widziałeś Aline2.

Kurde nic ciekawego,client praktycznie gotowy o.O.

Bronie zbroje prawie to samo co na innych serwerach.

Pety aż szkoda gadać.

Wierzchowce standardzik,kilka nowych tylko.

Ogólnie myślałem że lepiej będzie serwer się prezentował,ale tu wielkie rozczarowanie z mojej strony.

Ogólnie nowości których nie widziałem zliczę na palcach u jednej ręki i jeszcze wolne miejsca zostaną.

No ale cóż powodzenia.

Każdy ma swój gust i nie każdy widział te rzeczy.

+ na zapowiedzi jest tylko 75% nowości z serwera więc zapraszamy do gry

54010287442563618639.png

Opublikowano

na serwerze nie ma nic ciekawego, kilka nowych petów, mountów które mogę wam dać za free, kolejny edytowany gotowiec + krętactwo Administracji, pierw twierdziliście że nie ma Flourine w Teamie, okłamywaliście potencjalnych graczy, udowodniłem wam że jest, dałem dowody to przyznaliście że był i robił wam nawet mapy.. ogarnijcie proszę między sobą jakąś jedną sensowną wersje  i wyjebcie Mateusza na stałe to może wam coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam Multitabs.

Opublikowano

na serwerze nie ma nic ciekawego, kilka nowych petów, mountów które mogę wam dać za free, kolejny edytowany gotowiec + krętactwo Administracji, pierw twierdziliście że nie ma Flourine w Teamie, okłamywaliście potencjalnych graczy, udowodniłem wam że jest, dałem dowody to przyznaliście że był i robił wam nawet mapy.. ogarnijcie proszę między sobą jakąś jedną sensowną wersje  i wyjebcie Mateusza na stałe to może wam coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam Multitabs.

nie ma go w teamie a ty sie powtarzasz multi pls.

Opublikowano

zawitam na serwerze prezka zrobiła na mnie ogromne wrażenie tylko czemu nie odpisujecie w sprawie bety 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

zawitam na serwerze prezka zrobiła na mnie ogromne wrażenie tylko czemu nie odpisujecie w sprawie bety 

zerknij na forum w sprawie bety

Opublikowano

zerknij na forum w sprawie bety

zerkłem napisałem do harnasia na pw 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

zerkłem napisałem do harnasia na pw 

Czaki120

Fremusek

ger1223

Sewentres

eeQu

to jest lista osób (nicki z mpc) ktore sie dostaly, jezeli ktos sie nie zglosi do 24:00 wybiore osoby z forum które sie udzielaja.

Opublikowano

Czaki120

Fremusek

ger1223

Sewentres

eeQu

to jest lista osób (nicki z mpc) ktore sie dostaly, jezeli ktos sie nie zglosi do 24:00 wybiore osoby z forum które sie udzielaja.

A co z resztą z mpc co wysłali wiadomość na pw?

To już jest lista osób które zostały wybrane i jeżeli się wszyscy zgłoszą to nie będzie więcej osób.

W razie czego będę odpisywać na pw żeby nie robić zbędnego spamu tutaj.Napiszę co i jak. ;)

Opublikowano

na mpc też napisałem i nie odpisałeś 

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

50% Zgłoszeń było coś w stylu.

(cześć mogę na bete?)

Na Fb oraz mpc było wyraznie napisane rozpiszcie się trochę.

aktualnie serwer testuje 10 osób.

54010287442563618639.png

Opublikowano

a bedzie można dostać się na bete? bo już sam nie wiem :O

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a bedzie można dostać się na bete? bo już sam nie wiem :O

Pisał wyżej że jeżeli z tych osób co podał na forum nie zgłoszą się na pw do 24 to wybierze inne osoby udzielające się na forum ;)

Opublikowano

no dobra będę czekał nic innego nie zostaje 

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...