Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogłem na to patrzeć :)

Kropka czemu tyle razy zmieniałaś nick na mpc? Bo za bardzo Cie hejtowali za Twoją dwulicowość?

Pamiętasz jak Cie wziąłem do Teamu na pewnym forum gdzie potem chciałaś mi tak obrobić dupę żebym odpadł?

Potem na każdym forum gdzie się starałem o moda widziałem Ciebie, która kłamała że mnie wyje&ali z Teamu, że nic nie umiem bla bla bla :D

Taka właśnie jesteś.

Pierw liżesz komuś tyłek by dostać rangi i mieć korzyści z tego lizania, potem zbierasz informacje nawet kawałek rozmowy która może dotyczyć czego innego, lecz jeśli już masz podstawę to użyjesz jej żeby później jak ktoś Cie zbanuje lub urazi, używasz byle informacji nawet fałszywych tylko by próbować zniszczyć tą osobę.

Uważasz się za wielce dorosłą a tak na prawdę masz 19 czy tam 18 lat, wszystkich uważasz za dzieci a spójrz jak Ty się zachowujesz.

Dziecko nie dostało tego czego chciało i już musi płakać publicznie zamiast załatwić sprawę prywatnie.

Wyciekły konta? Tak wyciekły konta które zostały udostępnione i były na MPCforum przez około 10 minut po czym administracja MPC zdążyła usunąć linki, nagrodzić autora permem a następnie wywalić temat do kosza. W ten czas bazę danych kont zdążyło pobrać 30 parę osób, lecz 80% z nich nie wiedziało jak tego użyć i jak rozkodować hasła, strona WWW im nic nie dawała.

Sprawa wygląda tak.

Kropka wbiła do Nas na forum i zobaczyła że ktoś inny niż ona ma prawa, po czym zaczęła hejtować i myślała że jest ponad regulaminem.

Ostrzegałem ją, harnaś chciał ją do Teamu chyba wziąć czy coś. Zobaczył jej prawdziwe oblicze, mimo tego że już na Averii ich ostrzegałem przed nią bo znam ją już od dawna.

Po pewnym długim spinaniu jej i wszystkim znanego Multitabsa dostała perma, wbiła na nowe konto, ponownie dostała bana, wygrażała się od razu po tym jak wbiła na nowe konto że zostaniemy zniszczeni bla bla bla, jak to LadyLans największy dupoliz i hejter.

Osoba ta zachowuje się jak WeeZy, jeśli dzieciaczek nie dostanie tego czego chce zacznie kłamać by tylko coś zniszczyć.

WeeZy nie raz jarał się serwerami zapraszał ludzi tam, nagrał 4 filmiki nie dostał tyle SM ile chciał to nagrywał "Cała prawda o ...." gdzie większość to kłamstwa.

Mam nadzieję że niewiele osób uwierzyło w to że Administracja Aslana byłaby tak głupia by rozdawać konta serwera który był kogo innego.

Pamiętacie jak Flourine wkręcał że sprzedał Averie? On ciągle był w Teamie, tak i to on rozdawał EQ, SM itd. Jedyne SM od Aska dostał Weezy za filmiki.

Flourine dał mi od tak 15k SM tylko dlatego że go poprosiłem o SM bo nie będę tam wydawał hajsu, chciałem wysępić od harnasia ale tyle co usłyszałem to "wypier*alaj nie będzie sm".

Dlatego zwróciłem się do Florka bo wiem że on zawsze coś rozdaje, byłem w Teamie z nim na serwerze Ravians gdzie sprzedał komuś NAVI z absami na klasy i wgl po 50/100%.

Jak to wykryłem bo miałem do wszystkiego dostęp tłumaczył się że to ktoś inny, a dostęp miałem ja i on.

Wracając do tematu Aslana.

Powtarzam, mam nadzieję że nie uwierzyliście w te kłamstwa których Wam naopowiadała zawistna LadyLans aka Kropeczka i zawitacie u Nas na serwerze.

Nie ubędzie Was jeśli chociaż wejdziecie by sprawdzić serwer po tym jak wystartuje.

Tu nie ma nikogo w Teamie kto by sprzedawał perły za eq na innym serwie jak to zrobił Flourine.

Serdecznie wszystkich zapraszam na forum serwera AslanMT2 :)

AslanMT2.pl / board

Tak naprawdę mnie nie znasz, nie byłeś w team Averii, nie przebywałeś z nami na ts, więc nie wiem dlaczego się wypowiadasz w tym temacie.

Zbanowaliście mnie na forum, tylko dlatego, że powiedziałam prawdę i było to dla Was nie na rękę, ponieważ szkodziło dla serwera.

95pagp.jpgi6yiu7.jpg

Kolejną kwestią jest mój wiek, znasz mnie? Nie, więc jaką masz podstawę, aby oszacować mój wiek?

Przedstawiłam już tyle dowodów i nadal się upieracie, okey.. ale ty do sprawy Averii się nie wtrącaj, ponieważ w tym nie brałeś udziału, dlatego jesteś ostatnią osobą, która powinna się udzielać. Napisałeś, że SM od Aska dostał tylko Weezy.. nie prawda, bo ja też dostałam 2000 sm.. Wypisałam wszystkie kłamstwa, poparłam to screenami, a Wy co możecie? Odpowiedź nic..

Zaczynam powoli odzyskiwać zaufanie graczy, które straciłam na Averii i bardzo miło jest czytać wiadomości, gdzie drugi człowiek dziękuję Ci za wyjawienie prawdy. Teraz czuję się o wiele lepiej, ponieważ wyrzuciłam z siebie to.. co mnie dusiło..

a7lvpx.jpg

c8f7.png

Opublikowano

KRUL LEF ASLAN NIE POZWOLI ŻEBY TEN SERWER UPADŁ, NARNIA ATAKUJE, TYLKO JA SIĘ PYTAM GDZIE CZAROWNICA I STARA SZAFA, HE?

@Edit

Czy na serwerze występuje dungeon Narnia?

Opublikowano

No nie za ciekawie się robi , widać kropeczka pełną parą dowodów zarzuciła, multitab również coś tam zapodał i raczej Asek nie ma konkretnych argumentów na przeciwstawienie się na nie (pomijając zwykłe teksty bez dowodów) .. w dodatku te teksty "Mogę ci zniszczyć życie prywatne " nie świadczą dobrze o administratorze ..

Kirito , ale daj dowody konkretne o kropce ,a nie piszesz bo nie za wiele się to przyda ..

Teraz większość osób (w tym ja) ma mętlik w głowie czy jest sens grania na takim serwerze? Jak na razie to jestem neutral co do grania tutaj. Poczekamy kilka dni i zobaczymy jak to będzie (czas pokaże) .

Opublikowano

było 3mać ryje cicho, nie kozaczyć do każdego spamu by nie było a tym banem na forum rozjebaliście system, gangsterzy z gimnazjum, widzimy się na starcie, to mój ostatni post w tym temacie, powodzenia.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano
"Król lew

Gdzieś w Afryce w cieniu drzew

odpoczywa sobie lew

leży zwierze nic nie robi

piękna grzywa głowę zdobi

Bo u zwierząd jak u ludzi

kiedy władca - król się nudzi

jest rzeka , łódka a brakuje wiosła 

wtedy szuka sobie osła

Myśli - królem w końcu jestem

więc panować będę gestem 

znajdę żonę pracowitą

będzie moją służbą świtą

wtedy dalej sobie leże

mowie to wam szczerze

bo na władcę tak przystało

żeby w życiu wszystko grało 

Bajka to czy prawda szczera 

kiedy kogoś nuda zżera

pracować? to za wiele

woli leżeć sobie ciele!"
Opublikowano

było 3mać ryje cicho, nie kozaczyć do każdego spamu by nie było a tym banem na forum rozjebaliście system, gangsterzy z gimnazjum, widzimy się na starcie, to mój ostatni post w tym temacie, powodzenia.

idź płać nixowi zeby serwer nam rozjebał, sio.

no cóż, tutaj on gówno zrobi, heh.

moge was zapewnic ze zadnych przekretow ani nic nie bd   jak macie pytania to na ts-metin.pl

Opublikowano

A Wy robicie  wielkie halo a SM-Y o Navi o innych duperelach , co z tego że są na serwerach , teraz to prawie na każdym serwerze słyszy się o przekrętach a i tak gracie , każdy jest dwulicowy i obrabia tyłek drugiemu za plecami , człowiek jest człowiekiem i zawsze jest ciekawski i chce być w centrum wydarzeń , te kropeczki i inne laleczki nie znam , fuckt faktem że to lizodupiec się zgodzę bo jak na swój wiek działa zbyt impulsywnie , może własnego życia nie ma i się w cudze musi wpieprzać nie wiem , powinniście na takich ludzi wcale nie zwracać uwagę bo tylko czas tracicie a serwer sam się nie zrobi , Harnaś wyszło co wyszło z wcześniejszym serwerem czasu nie odwrócisz . Poza tym i tak takie tępe dzieci jak Gumiś czy jak mu tam pewnie dalej będzie chcial wam rujnować serwer bo w domu jest rozpieszczany chyba za bardzo . Każdy na każdego gada i musi swoje pięć złotych dorzucić . Nie przejmujcie się tymi "szczylami " - niby wszyscy dorośli , ale w środku jeszcze dzieci . Wracając do kropki bo to mój ulubiony " lizodupiec " - Staruszko weź się za robotę a nie przy kompie spędzasz tyle czasu , metin to nie jest całe życie jak już pisałem jesteś trochę jak pijawka musisz się do każdego" przyssać "  , nie wiem skąd się wzięłaś , ale wracaj tam pewnie czarnobyl .

Co do serwera widać że askowy wraz z Harnasiowym przyłożyli się do ulepszenia swojego projektu , Ja wraz ze znajomymi na pewno wpadniemy na wasz serwer , bo wy nie zawiedliście jako team , zawiodła dwulicowość . Chociaż szkoda że Asek nie wziął się od razu za serwer :< Wracając do navi i sm- ów . " Chodźby cały serwer miał navi my z BlackPlague i tak Was pokonamy" <3 pozdrawiam Aska , Kirito , Harnasia♥

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Bo tak było ale ty wszystko wiesz lepiej

aha. Myślisz że nie wiem skąd masz eq na Pl?

czekam do startu twojego serwera. Pokaże coś lepszego niż kropka tutaj. tylko że bedzie jedna różnica ja pokaże prawdę.

ok pokaż prawde tu i teraz czekam.

Harnasiu.. nie przypominam sobie, abym Askowi tyłek obrabiała.. Jeżeli masz jakieś dowody do przedstawienia, to możemy podyskutować.. ale na chwilę obecną jesteście w czarnej dziurze. Aska się nie boję, przyjedzie do mnie? Wątpie, aby rodzice go puścili.. Przestańcie się wygrażać, to jest bardziej żałosne, niż śmieszne. 

Wygrażanie się do życia prywatnego, realnego świadczy o waszej dojrzałości i kolejny raz pokazujecie swoją inteligencję.

mały grubasek jest groźny ;-;

team jest nie dojrzały. szkoda, że tylko forgame se opinie psuje.

nie zagram, macie cos autorskiego na serwerze?

Opublikowano

No nie za ciekawie się robi , widać kropeczka pełną parą dowodów zarzuciła, multitab również coś tam zapodał i raczej Asek nie ma konkretnych argumentów na przeciwstawienie się na nie (pomijając zwykłe teksty bez dowodów) .. w dodatku te teksty "Mogę ci zniszczyć życie prywatne " nie świadczą dobrze o administratorze ..

Kirito , ale daj dowody konkretne o kropce ,a nie piszesz bo nie za wiele się to przyda ..

Teraz większość osób (w tym ja) ma mętlik w głowie czy jest sens grania na takim serwerze? Jak na razie to jestem neutral co do grania tutaj. Poczekamy kilka dni i zobaczymy jak to będzie (czas pokaże) .

Dowody? A co ja Kropka żeby wszystkie niejasności dokumentować i segregować do folderów?

LadyLans szkoda że nie pamiętasz jak Cie dodawałem jako kid moderatorke razem z WolnymKrajem.

Że ja nic nie wiem o Averii? Zdziwiłabyś się. Siedziałem z Wami na TS często.

Tych co mają wątpliwości czy zagrać.

Poczekajcie na start. Poczekacie 1-2 dni i jak będzie dalej stał to macie odpowiedź czy grać.

Beta testy trwają i są wyszukiwane bugi.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Serwer to gówno tak jak cała reszta tego teamu. Wszyscy z gimnazjum. Jeden drugiemu pucuje lampę :D Z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Żeby wejść na wasz serwer trzeba brać jakieś dopalacze?

c0hFSYp.png

Wystarczy napisać: "Mogę ci zniszczyć życie prywatne."

Czy na serwerze jest możliwość zmiany umiejętności?

Opublikowano

skąd masz te informacje?

Zapraszam na str. 8 i życzę miłej lektury.

MajsterTEAM administracja Cię prosiła, abyś spamował? ? :) Nie spamuj, ponieważ i tak nie ukryjesz negatywnych komentarzy.

c8f7.png

Opublikowano

Zapraszam na str. 8 i życzę miłej lektury.

MajsterTEAM administracja Cię prosiła, abyś spamował? ? :) Nie spamuj, ponieważ i tak nie ukryjesz negatywnych komentarzy.

"Nie spamuj" Chyba sobie żartujesz, ten temat to kopalnia beki, wyjebane mam na  to czy ukrywam negatywne komentarze czy też np. starą szafę.

KRUL LEF ASLAN PROWADZI MNIE DO BOJU, MAM MIECZ I NAPIERDALAM PIORUNAMI NICZM TEN PIKACZU

N3NqBvF.png

Opublikowano

@TrikuTrikuMrauu aka Kropeczka czy Ty już przypadkiem miałaś nic tu nie pisać? Napisałaś co miałaś do napisania i tyle, administracja może ma wady, ale nikt nie jest idealny to, że Asek pokazał jaki jest to trudno... Poczekajcie na start i wtedy gdy coś nie wypali zacznijcie płakać, a nie teraz rzucacie wyzwiskami i oczerniacie jeden drugiego.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Z tego co pamiętam na Averii, to Asek bardzo szybko naprawiał błędy w grze, przez co na pewno zagram na serwerze. Co do tego czy rozdawał itemki i inne, to chyba nigdy się nie dowiemy, ale jeśli tak, to mam nadzieję, że 2. raz tego błędu nie popełni. Same zdjęcia od tej kropki nic nie wnoszą, prócz tego, że na chacie się nieodpowiednio zachował. Ale baza tych haseł na 100% nie jest z Averii, bo sprawdzałem z kumplem wszystkie loginy i nigdzie naszych nie znaleźliśmy.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...