Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki burdel jest, że nie widze daty co do startu.

Piątek/Sobota

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przewidywane 4 dni ale serwer padnie po dwóch

Widać że konkurencyjny serwer. Zaraz wpadniemy z Stadem Lwów .

Każda prezentacja ma być spięta.?  coś typu Boga Smoków. zesłał metiny itp itd...

hosteam. serwer pod opieką ForGame.pl

Owszem

Takie i takie.

Da radę jak bd miał dobre eq.

Chyba stadem gimbów chłopcze, harnasiek zawoła swoich kolegów z OHP  :) i będziecie hejtowac  :D

Ja tutaj nikogo nie hejtuje chłopcze tylko wyrażam opinie o serwerze. Jaki team taki serwer

2 dni ONLINE - trzeci dzien off 4ever

zresztą for game to jakieś gówno,

TO MOJA OPINIA I ZOBACZYMY JAK WYKURWICIE NA STARCIE BO PEWNIE KTOS DO BAZY SIE WPIERDOLI TAK JAK BYŁO TO NA OSTATNIM WASZYM SERWERZE GDZIE GRALO 40 OSÓB ŁĄCZNIE Z 6 OSOBOWYM TEAMIE

POLECAM WAM ZROBIĆ TAKĄ SYGNATURE

AslanMT2

Navi Gwarantowane

Sror Game `^

wypierdalaj.

---

start za tydzien, beta od pon/wt  ts tak samo, a co do forum to max jutro i bedzie gotowe

Opublikowano

Zróbcie otwarta bete aż do startu, przez cały tydzien na pewno znajdą się jakieś bugi/ niedociągniecia, które bedzie trzeba naprawić/poprawic

Na serwer wbijam ;)

Ponawiam pytanie - bedzie otwarta beta ?- czyli każdy bedzie miał dostep do gry na serwerze ?

Opublikowano

Powiem tak kiedys szukalem stabilnych serwerow hard gdzie gra duzo ludzio ^^ teraz wystarczy mi ze serwer wystartuje bez  bugow i bedzie sporo graczy nie wazne czy hard czy medium, easy. Kazdy zauwazyl spadek poziomu jakosci polskich serwerow ktore sa robine czesto dla hajsu. Dlatego zagram tutaj z przyjemnoscia chodz nie do konca jest to moj ulubiony typ serwerow ;)

Opublikowano

Ponawiam pytanie - bedzie otwarta beta ?- czyli każdy bedzie miał dostep do gry na serwerze ?

Beta otwarta? Nie. Jest dla osób które są z nami od początku (facebook) bo to oni zasługują na pierwsze przetestowanie serwera.

Dostępy zostaną rozesłane wraz z klientem do bety w poniedziałek, mam już pare osób wybranych z tych co się zgłosiło.

Powiem tak kiedys szukalem stabilnych serwerow hard gdzie gra duzo ludzio ^^ teraz wystarczy mi ze serwer wystartuje bez  bugow i bedzie sporo graczy nie wazne czy hard czy medium, easy. Kazdy zauwazyl spadek poziomu jakosci polskich serwerow ktore sa robine czesto dla hajsu. Dlatego zagram tutaj z przyjemnoscia chodz nie do konca jest to moj ulubiony typ serwerow ;)

Poziom polskich serwerów już dawno spadł przez gotowce. Ale są też te dobre serwery prowadzone przez idiotów którym od kasy odbija. Więc jedno wyklucza drugie, a my to postaramy się zmienić.

Opublikowano

Beta otwarta? Nie. Jest dla osób które są z nami od początku (facebook) bo to oni zasługują na pierwsze przetestowanie serwera.

Dostępy zostaną rozesłane wraz z klientem do bety w poniedziałek, mam już pare osób wybranych z tych co się zgłosiło.

Poziom polskich serwerów już dawno spadł przez gotowce. Ale są też te dobre serwery prowadzone przez idiotów którym od kasy odbija. Więc jedno wyklucza drugie, a my to postaramy się zmienić.

Ja też jestem od poczatku - start averii do teraz, ale nie latam po tych fanpejdzach i nie lajkuje (:

Opublikowano

A ci co wysłali wiadomość na pw na mpc też mają szansę się dostać na beta testy?

Bo z tego co napisałeś to ci z facebooka tylko,to jak tak to po co napisaliście aby pisać do was na pw.

Jeżeli źle zrozumiałem to przepraszam ;)

@Edit

Down

Dzięki za szybką odpowiedź ^_^

Czyli w poniedziałek można się spodziewać na pw linka do clienta i ip ts z tego co wyczytałem na wyżej ;)

Opublikowano

A ci co wysłali wiadomość na pw na mpc też mają szansę się dostać na beta testy?

Bo z tego co napisałeś to ci z facebooka tylko,to jak tak to po co napisaliście aby pisać do was na pw.

Jeżeli źle zrozumiałem to przepraszam ;)

Ci co pisali na pw sie dostana.

Opublikowano

Wie ktoś co to za graphic pack / txt?

90858227232114326580.png

Opublikowano

A wiec kiedy start

I pamietam wczensniej na odslonie klasy nie byly rowne .

Z full eq + pet 15% na magie , postacie magiczne nic nie robily .

Wp byl lepszy od dagger itp . . .

Opublikowano

A wiec kiedy start

Piatek/Sobota

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Piatek / Sobota ?

Na filmiku podane daty do 28 lub 29 ..  . Wiec jak start moze byc w piatek skoro bylo to wczoraj ?

Chyba ze film to edycji 

Opublikowano

Flourine w teamie, nie polecam !

#potwierdzoneinfo 

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Averia padla przez flourine i byli z nim pokłóceni, a teraz jest w teamie ? Pozdrów tego który Ci to powiedział :D

Opublikowano

A myslalem ze zagram pomimo ze nie max bony .Bierzecie kogos do team co wam serwer rozwalil? Czekam na wytlumaczenie od administracji. Ale jezeli on tutaj jest to podziekuje bo slyszalem wiele razy "DAJCIE SZANSE ON JUZ TAK NIE BEDZIE ROBIL" i tylko czas tracilem :)

Opublikowano

Nie ma go w Team.

Nagrali go ta ts3 z rangą.

Dostał rangę by do nas na kanały wchodził.

Ludzie ale wy jesteście łatwo Wierni

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nie ma go w Team.

ale wytłumaczenie.., intelekt ci nie pozwala na nic lepszego ?

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Nie ma go w Team.

haha własnie takim czymś pokazujesz jak chcesz oszukać ludzi Asek i Flourine to jak bracia syjamscy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...