Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ch*ja robicie ludzi że florek jest w teamie :P

Miał robić i dalej robi swój serwer gdzie ja mu przygotowuję forum i wgl :P

Pozdrawiam :P

@Topic

Fakt że florek z askiem gadali na ts no ale co z tego?

Łooo Florek ma range na ts pewnie jest w teamie i zepsuje serwer lol rzal nie zagram powiem mamie i kolegom z osiedla... Tak właśnie widzę Wasze gadanie na flourine i innych.

Najpierw takie leszcze jak shaders i multi z kimś gadają jakby byli kumplami a potem robią ludzi w ch*ja i chcą na siłę komuś zniszczyć reputacje.

Pozdrawiam takich niedopie*dolonych ludzi.

W teamie nie ma florka i koniec tematu.

Podobno miał im coś tam dać czy coś ale nie moja sprawa w sumie nie wiem dokładnie, wiem tyle że florka w teamie nie ma i nie będzie, więc przestańcie spinać dupy.

Opublikowano

Ja mam kurwa pytanie, jaki flourine? Jaki w teamie? Pojebało Was do reszty?

Multi ty z góry mozesz wypierdalać, bo wiem ze zrobisz wszystko by zepsuc opinie aslana.

A, że  flourine ma za duze mniemanie o sobie to juz inna kwestia.

Zadnej rangi, zadnego dostępu, jedynie co nam to pomagał przy mapach ZA $$

Nie ma go w teamie moge Wam to obiecać. W teamie jestem ja, asek i shaker.

@up

a pisales ze na bete chcesz, pls.

NIE MA ŻADNEGO FLOURINE W TEAMIE, wierzycie tym pajacom aaka multi aka shaders aka nixo którzy zjebali pierwsza averie? Prosze Was...

Opublikowano

Ponawiam pytanie , na filmiku bylo podane piatek/sobota --- 28--29. . .  .

Wiec kiedy wkoncu start

Za tydzien, alucard sie pospieszyl za bardzo :dD

Opublikowano

W ch*ja robicie ludzi że florek jest w teamie :P

Miał robić i dalej robi swój serwer gdzie ja mu przygotowuję forum i wgl :P

Pozdrawiam :P

@Topic

Fakt że florek z askiem gadali na ts no ale co z tego?

Łooo Florek ma range na ts pewnie jest w teamie i zepsuje serwer lol rzal nie zagram powiem mamie i kolegom z osiedla... Tak właśnie widzę Wasze gadanie na flourine i innych.

Najpierw takie leszcze jak shaders i multi z kimś gadają jakby byli kumplami a potem robią ludzi w ch*ja i chcą na siłę komuś zniszczyć reputacje.

Pozdrawiam takich niedopie*dolonych ludzi.

W teamie nie ma florka i koniec tematu.

Podobno miał im coś tam dać czy coś ale nie moja sprawa w sumie nie wiem dokładnie, wiem tyle że florka w teamie nie ma i nie będzie, więc przestańcie spinać dupy.

na twój temat już się wypowiadał nie będę 2 razy mnie sprzedałeś a ostatnio na ts3 dałem ci kolejną szansę, aż taki zły jestem ?

Ja mam kurwa pytanie, jaki flourine? Jaki w teamie? Pojebało Was do reszty?

Multi ty z góry mozesz wypierdalać, bo wiem ze zrobisz wszystko by zepsuc opinie aslana.

A, że  flourine ma za duze mniemanie o sobie to juz inna kwestia.

Zadnej rangi, zadnego dostępu, jedynie co nam to pomagał przy mapach ZA $$

Nie ma go w teamie moge Wam to obiecać. W teamie jestem ja, asek i shaker.

@up

a pisales ze na bete chcesz, pls.

NIE MA ŻADNEGO FLOURINE W TEAMIE, wierzycie tym pajacom aaka multi aka shaders aka nixo którzy zjebali pierwsza averie? Prosze Was...

ja chce wam zepsuć opinie ? no sorry ale jak wbijam na wasz ts3 i pisze do mnie Flourine z rangą vROOTA to co ja sobie mam myśleć ? ogarnijcie się i nie odpierdalajcie takiej maniany bo haya znowu straci hajs na takich gimbusach jak wy, pierw piszecie że Flourine nic nie potrafi, że jest waszym największym wrogiem, gimbusem po czym robi wam mapy na serwerze ? to nie jest normalne. Pozdrawiam Multitabs & Shaders Company.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

na twój temat już się wypowiadał nie będę 2 razy mnie sprzedałeś a ostatnio na ts3 dałem ci kolejną szansę, aż taki zły jestem ?

ja chce wam zepsuć opinie ? no sorry ale jak wbijam na wasz ts3 i pisze do mnie Flourine z rangą vROOTA to co ja sobie mam myśleć ? ogarnijcie się i nie odpierdalajcie takiej maniany bo haya znowu straci hajs na takich gimbusach jak wy, pierw piszecie że Flourine nic nie potrafi, że jest waszym największym wrogiem, gimbusem po czym robi wam mapy na serwerze ? to nie jest normalne. Pozdrawiam

Flourine nie ma w teamie, miał range tylko po to by sie z nami kontaktować bo nam pomagał z regenami do MAP.

Jedynie kto moze do nas dojść niedługo do teamu to teodor tylko.

FORUM:  AslanMT2.pl / forum

Opublikowano

Ponawiam pytanie , na filmiku bylo podane piatek/sobota --- 28--29. . .  .

Wiec kiedy wkoncu start

Taki był przewidywany start lecz chcą wystartować bez ewentualnych bugów, więc start odbędzie się między piątkiem a sobotą lecz dopiero 4/5 kwiecień.

Od poniedziałku ruszają zamknięte beta testy żeby wychwycić wszystkie niedociągnięcia.

Opublikowano

Flourine nie ma w teamie, miał range tylko po to by sie z nami kontaktować bo nam pomagał z regenami do MAP.

Jedynie kto moze do nas dojść niedługo do teamu to teodor tylko.

FORUM:  AslanMT2.pl / forum

pewności jednak nie mam. Pozdrawiam Multitabs & Shaders Company.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

pewności jednak nie mam. Pozdrawiam Multitabs & Shaders Company.

Wystarczy, że ja mam.

Zapraszam na forum serwera oraz na fejsa.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na forum serwera :D

AslanMT2.pl/

i tu po / wpisujemy forum

Czyli ma wyglądać aslanmt2 pl/forum tylko że z kropką.

Czekam tylko na beta testy xD

@Edit

Forum wkrótce powraca xD

Opublikowano

Ogólnie serwer wygląda naprawdę bardzo fajnie + w forgame więc o jakieś problemy nie ma się co martwić (nie licząc tego, że mogą być bugi) mam też swoje powody, aby krytykować serwer ale nie mam zamiaru

Polecam oraz życzę dużej ilości graczy jak i dużej stabilności

Powodzenia

Opublikowano

Ogólnie serwer wygląda naprawdę bardzo fajnie + w forgame więc o jakieś problemy nie ma się co martwić (nie licząc tego, że mogą być bugi) mam też swoje powody, aby krytykować serwer ale nie mam zamiaru

Polecam oraz życzę dużej ilości graczy jak i dużej stabilności

Powodzenia

Dzięki ;-)

Forum bedzie od jutra dostepne, bo wgrałem nie te pliki stąd masa bugow. Własnie usuwam stare i wgrywam nowe, skonczymy forum i Wam je udostepniamy na pełnej pompie. Rowniez odbedzie sie prawdopodobnie rekrutacja na kid moda.

Opublikowano

Czy pety zdobyte w grze będą miały tak samo duże wartości bonusów co te z IS, tylko będą czasowo ograniczone? Czy będzie tak jak na Averii, że będą znów o połowę słabsze?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Forum sie konczy wgrywac zaraz dodajemy all od nowa.

Macie jakies propozycje? Walić smiało!

A, i jezeli ktos nagrywa filmy na youtube - zapraszam na pw, potrzebujemy osoby do prowadzenia Media Teamu

Opublikowano

Serwer współpracuje z forgame , zapewne na ich maszynie , będzie często offline , i oni robią zawszę serwery pod kase

osoba  z nimi współpracująca musi dostosować is pod ich wymagania , a tak dla was to powiem wam uważajcie na forgame

bo i tak większą działkę sobie odliczą niż się umówiliście 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Serwer współpracuje z forgame , zapewne na ich maszynie , będzie często offline , i oni robią zawszę serwery pod kase

osoba  z nimi współpracująca musi dostosować is pod ich wymagania , a tak dla was to powiem wam uważajcie na forgame

bo i tak większą działkę sobie odliczą niż się umówiliście 

Tak, współpracujemy z forgame.

Wiemy z kim współpracujemy i wiemy co robić, współpraca jest na dłuższy czas a nie na jeden serwer.

My serwera dla kasy nie robimy a dla samej satysfakcji, jednak paroma groszami nie pogradzimy bo przyda się zawsze, no ale sam fakt się liczy. IS bedzie dostosowany tak, by nie była gra Pay 2 win, a i były z tego zyski. Wszystko mam juz przemyślone.

Opublikowano

Polecam serwer :D

Będzie pompa.

Niektóre rzeczy które tu są widzę po raz pierwszy :

Kiedy beta testy?

Kiedy info dla beta testerów czy są przyjęci?

Jak tylko wystartujecie to nakur*iamy lvle :D

Zbiorę jakąś ekipe 10-20 osób i gramy xD

Ehe.. tą ekipe to chyba zbierzesz z dworca PKP :)

Czy wszystkie konkursy OX będą ustawione czy dacie też możliwość wygrania innym osobom ?

Opublikowano

Czy wszystkie konkursy OX będą ustawione czy dacie też możliwość wygrania innym osobom ?

Weź chopie wypierdalaj z tych prezentacji. Pieprzysz jakieś smuty pod każdą z nich.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Forum będziecie mieli w pełni sprawne i odbugowane rano.

Dzisiaj zrobię harnasiowi forum od strony powiedzmy że technicznej, a jutro rano forum zostanie skończone przez harnasia i oddane Wam do użytku.

Opublikowano

Konkurencja nie śpi.

Twoje posty są śmieszne <Beka>

Zapraszam do Komentowania

Nowy Film Alucarda pokazujący Mapy Pod Dungeony gościnnie brałem w tym  udział. Nasz 2 wspólny Film więć Trema.

Zapraszamy Do hejtowania mnie w tym Filmiku+ oraz do Wypowiadania się o mapach. + Dungeonach.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Tak widzę, jak "konstruktywnym hejtem" chcesz zaprosić na swoj serwer, który masz w sygnaturze i co raz to bardziej pogrążam się w opinii, że to forum polegnie przez takich idiotów, jak Ty.

@Top

Serwer serdecznie polecam, gwarancja stabilności ze względu na sponsora oraz administrację.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Oby te pety sie zmienily . Wczesniej na servie pety ktore dropily byly czasowe ale byl wielki minus ....

Nawet gdy pet nie byl uzywany lub byl w depo jego czas lecial . .  . Bardzo dziwne i nie mile . . .

+

Polecam usunac te klasowe pety bo to jest masakra  . . .

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer :D

Tak jak drutek napisał, pety na klase to dramat.

Czekamy na forum :) Strona "techniczna" czyli sprawdzenie czy nie ma bugów, dodanie hooków, skonfigurowanie tych co trzeba, szablony moderacyjne i takie tam inne duperele zrobione.

Tutaj macie próbkę jak to wygląda

http://scr.hu/7t1/a8gbs
Skin zapewne będzie zmieniony jeśli Show uzna ten za brzydki :D Chociaż wcześniej był Carbon Orange nie Red :D

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...