Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo jak flourine wbijał Ci na konto i itemki dawał?

weź już skończ..

Bo tak było ale ty wszystko wiesz lepiej

aha. Myślisz że nie wiem skąd masz eq na Pl?

czekam do startu twojego serwera. Pokaże coś lepszego niż kropka tutaj. tylko że bedzie jedna różnica ja pokaże prawdę.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Klamstwa klamstwa klamstwa. Wiem ze ciezko mi sie bd z tego wybronic. LOGINY I HASLA Byly od sniezka . On mial baze .

Aha te passy nie hyky z averii tylko z innych serwerow.

Na averii hasla byly (solone) robil to Gumiś.

Kropko Te wszystkie twoje 95% dowodów to kłamstwa.

ale bardzo ładnie je prezentujesz na pewno parę osób Ci uwierzy.

Ale jak bym rozwalał swój serwer bym mu reklamy nie załatwiał.

Kłam dalej Tak jak swoich dwój chłopaków na raz.

chuja wiesz w dupie żeś był i ze świniami w nogach śpisz tyle w temacie, 30min myślisz co napisać po czym i tak piszesz same mało istotne bzdety wyssane z ''palca''.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

0q7n12.jpg

Osoba która to pisała " Mogę ci zniszczyć życie prywatne." jest chujem, naprawdę trzeba być patologicznym aby grozić kobiecie. Współczuje tej kobiecie która z Tobą jest lub będzie. Zero szacunku do kobiet...

Sorry, musiałem...

@Serwer gunwo :D

PS. Do "Kropeczki".

Jak dobrze mniemam, kręci cię community, praca jako 'manager', komunikacja z graczami, moderowanie for, komunikacja z graczami na TS etc.

Też kiedyś się w to bawiłem, i uwierz mi, nawet jakbyś się bardzo starała nie mając wychowanych i dojrzałych członków teamu nic z tego nie wyniknie! Ponieważ nieudolność techników ich hipokryzja sprawią że to nie oni ucierpią tylko Ty, Ty jako osoba od że tak powiem komunikacji między team a graczami.

Jeśli jest to twoim hobby to najrozsądniejszym sposobem na to jest znalezienie odpowiedniego teamu. Ale wiem, że ciężko jest.

Opublikowano

0q7n12.jpg

Osoba która to pisała " Mogę ci zniszczyć życie prywatne." Jest chujem, naprawdę trzeba być patologicznym aby grozić kobiecie. Współczuje tej kobiecie która z Tobą jest lub będzie. Zero szacunku do kobiet...

Sorry, musiałem...

nie mam lajków bo bym ci 10 dał, jeszcze raz nie polecam tego ''serwera'' !

Opublikowano

Dziękuję za uznanie, ale wszystkiego jeszcze nie wiesz o administracji..

Mam nadzieję, że jeżeli poznasz dalszą część historii z team, to zmienisz zdanie.

Jak może ktoś wejść na konto admina? Mam wrażenie, że ty na prawdę jesteś bardzo niepoważny, a twoje pasy są niczym

login i hasło Tuska.

Jeżeli chodzi o itemy, to dowody są tu zbędne, gdyż byś czytał moją poprzednią wypowiedź ze zrozumieniem, to byś zrozumiał, że gracze o tym wiedzieli.

Dostęp masz tylko ty, tak samo twierdziłeś na Averii, gdzie Flourine miał nie mieć żadnego dostępu. Serwer nie wytrzyma, bo cudownym technikiem nie jesteś.. Swoich autorskich rzeczy nie jesteś w stanie zrobić.. np.. Qestów, map, setów itd.. wszystko pobierasz, to co inni udostępnią...

Bardzo mi przykro, że zarzucasz mi kłamstwa, choć uważam, że moje dowody są wystarczające, a z drugiej strony, to nie rozumiem polityki, jak można kłamać samemu sobie, powiedz mi Asek, jakie jest to uczucie?

ROZDAWANIE PASSÓW!!

Kolejną rzeczą, którą mogę Wam przedstawić, jest rozssyłanie loginów i haseł przez Aska.

Otóż po upadku averii, wróciłam na Invorie..

Siedząc z Askiem na TS.. wysłał mi passy graczy z tamtejszego serwera, chociaż konta już dawno były oczyszczone, aczkolwiek passy działają.

Wysłał nie tylko mi, ponieważ jeszcze zamieszaną osobą był Śnieżek. Dostaliśmy wszystkie hasła z ich bazy danych, prawdę mówiąc, to co trzecie pasy działały..

Więc apeluję o zmianę haseł na wszystkich grach, serwerach, portalach itd..!!

DOWODY:

ss:

s91dt0.jpg

a7c9xg.jpg

noky3n.jpg

Oczywiście te konta już musiały zostać wcześniej komuś rozesłany, ponieważ były oczyszczone. Mam ich około tysiąca, z czego bardzo duża ilość działa na Invorii, na innych serwerach nie sprawdzałam, ponieważ mnie inne serwery nie obchodzą.

Pozdrawiam!!

Uważam, że prezentacja serwera powinna zostać zamknięta, a zarazem powinien zostać nałożony zakaz reklamy na mpcforum, takie osoby nie powinny móc się reklamować. W dodatku, że rozdają passy, to w kliencie Averii był trojan...

Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

Ostrzegam przed grą na tym serwerze.

Klamstwa klamstwa klamstwa. Wiem ze ciezko mi sie bd z tego wybronic. LOGINY I HASLA Byly od sniezka . On mial baze .

Aha te passy nie hyky z averii tylko z innych serwerow.

Na averii hasla byly (solone) robil to Gumiś.

Kropko Te wszystkie twoje 95% dowodów to kłamstwa.

ale bardzo ładnie je prezentujesz na pewno parę osób Ci uwierzy.

Ale jak bym rozwalał swój serwer bym mu reklamy nie załatwiał.

Kłam dalej Tak jak swoich dwój chłopaków na raz.

PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!!

Hasła i loginy od śnieżka.. Nie mieszaj go w to, sam nam dałeś..

Oto SS z rozmowy ze śnieżkiem:

Późnym wieczorem 22 marca udostępnił nam loginy i zakodowane hasła i je rozkodowaliśmy..

gsf5os.jpg

8mncab.jpg

Później Wysłał nam zakodowane Passy na ts, a my je rozkodowaliśmy...

Możecie zobaczyć na daty..

zbjgly.jpg

uguf08.jpg

W trzecim SS byłam wulgarna dla Śnieżka, ponieważ rozkodował wszystkie hasła.. sprawdzał je na większych serwerach i portalach i trafił bardzo dużo fajnych rzeczy, a ja poszłam spać, bo nie miałam siły i weny, aby siedzieć i sprawdzać.. on niestety był taki wytrzymały, że siedział do trzeciej w nocy.. dlatego może na nic nie trafiłam, bo mnie uprzedził.

Śnieżek cieszył się jak dziecko z passów, które wysłał nam Asek, ponieważ trafił konta na różnych innych serwerach i portalach.

Drodzy użytkownicy, to był kolejny dowód na przekręty administracji, więc jaki morał z tej bajki, że warto zmieniać passy na każdym serwerze..

c8f7.png

Opublikowano

PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!!

Późnym wieczorem 22 marca udostępnił nam loginy i zakodowane hasła i je rozkodowaliśmy..

gsf5os.jpg

8mncab.jpg

uguf08.jpg

W trzecim SS byłam wulgarna dla Śnieżka, ponieważ rozkodował wszystkie hasła.. sprawdzał je na większych serwerach i portalach i trafił bardzo dużo fajnych rzeczy, a ja poszłam spać, bo nie miałam siły i weny, aby siedzieć i sprawdzać.. on niestety był taki wytrzymały, że siedział do trzeciej w nocy.. dlatego może na nic nie trafiłam, bo mnie uprzedził.

Śnieżek cieszył się jak dziecko z passów, które wysłał nam Asek, ponieważ trafił konta na różnych innych serwerach i portalach.

Drodzy użytkownicy, to był kolejny dowód na przekręty administracji, więc jaki morał z tej bajki, że warto zmieniać passy na każdym serwerze..

Kropko jak już kłamiesz to kłam dobrze.

Passy ja dawałem hm.. tylko to Snieżek miał 3000+ loginów i haseł odkodowanych z serwera pandora.

zaraz napiszesz że to passy z averii albo coś w stylu że to ja dałem.

mi jest ciężej się obronić ale widzę że ładnie oszukujesz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Passy ja dawałem hm.. tylko to Snieżek miał 3000+ loginów i haseł odkodowanych z serwera pandora.

złodzieje oszuści nieudacznicy z ohp ! nie polecam 10 raz !

Opublikowano

PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!!

gsf5os.jpg

8mncab.jpg

zbjgly.jpg

uguf08.jpg

Pogrążyłeś się tak bardzo, że nie potrafisz się obronić.. słuchaj chłopcze drogi, bo już mi nerwy puszczają..

Czy to są passy z pandory?? Oczywiście, że nie, gdyż są to passy, które ty nam udostępniłeś..

wl4ws4.jpg

c8f7.png

Opublikowano

Pogrążyłeś się tak bardzo, że nie potrafisz się obronić.. słuchaj chłopcze drogi, bo już mi nerwy puszczają..

Czy to są passy z pandory?? Oczywiście, że nie, gdyż są to passy, które ty nam udostępniłeś..

epno3i.jpg

I jak ja mam się bronić jak ja napisze że to pandora

ty że Averia

ja że pandora

ty że Averia.

Passy nie są z serwera AVERIA.

54010287442563618639.png

Opublikowano

złodzieje oszuści nieudacznicy z ohp ! nie polecam 10 raz !

Rozumiem że Kropka coś tu pisze, wstawia jakieś ss'y - prawdziwe, czy nieprawdziwe ale nie rozumiem jednego...

Na c*uj ty się tu udzielasz? Nic tylko piszesz jakieś gunwa, zero jakiś konkretnych argumentów, spamisz nie potrzebnie, wręcz nabijasz posty.

Jak już masz spamić, to weź z sensem coś napisz, daj jakiś dowód ( chociaż kropka już chyba ich wystarczająco dała ) czy coś.

Wiedziałem że Averia upadnie, śmierdziało przekrętami od początku, to było widać po pierwszym dniu, dzięki temu zarobiłem skromne 50zł.

Co do Aslana, hmm, póki co Neutral, bo niby te dowody są ale Asek i ekipa jako tako się bronią, zresztą.. Zobaczymy w przyszły weekend co i jak z tego wyjdzie.

Co fakt, po prezentacji serwer mi się bardzo podoba :)

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

ty że Averia

ja że pandora

ty że Averia.

owszem passy są z serwera Averia, 2:0 przegrałeś.

Rozumiem że Kropka coś tu pisze, wstawia jakieś ss'y - prawdziwe, czy nieprawdziwe ale nie rozumiem jednego...

Na c*uj ty się tu udzielasz? Nic tylko piszesz jakieś gunwa, zero jakiś konkretnych argumentów, spamisz nie potrzebnie, wręcz nabijasz posty.

Jak już masz spamić, to weź z sensem coś napisz, daj jakiś dowód ( chociaż kropka już chyba ich wystarczająco dała ) czy coś.

Wiedziałem że Averia upadnie, śmierdziało przekrętami od początku, to było widać po pierwszym dniu, dzięki temu zarobiłem skromne 50zł.

Co do Aslana, hmm, póki co Neutral, bo niby te dowody są ale Asek i ekipa jako tako się bronią, zresztą.. Zobaczymy w przyszły weekend co i jak z tego wyjdzie.

Co fakt, po prezentacji serwer mi się bardzo podoba :)

Pozdrawiam.

dawałem dowody kilka stron wcześniej więc dupy nie spinaj tylko ją rusz i zobacz sobie pajacu, nawet mogę ci Flołrajna na tsa przyprowadzić który sam publicznie przyzna że był w teamie do wczoraj.

Opublikowano

ty że Averia

ja że pandora

ty że Averia.

Niestety ja się na tym nie znam.. znaczy nie znam się zbyt dobrze na bazie danych i kodowaniu.. lecz te kodowanie potrafię rozkodować.. chcesz mi powiedzieć, że jest to jakaś stara baza danych?? Myślę, że jednak nie, ponieważ Śnieżek by nie trafił takich rewelacji..

c8f7.png

Opublikowano

Dziekuje nie zagram , za taka szopke jaka odstawialiscie. Gralem na averii... Nie zdziwie sie jak podjebali jeszcze komus z Steam i jeszcze z czegos innego.. Ten SS z Origina to tak na prawde ojebal goscia na 200zl+..

Opublikowano

epno3i.jpg

Po co Ty to cenzurujesz, wystarczy, że wpiszę ręcznie link i mam już wszystko bez cenzury ^^.

Jak już chcesz cenzurować to zakreśl/wytnij też link :D

@top

No fajne rzeczy się tu dzieją, zobaczymy jak wyjdzie pod koniec bo jak narazie to nie zapowiada się to ciekawie.

Opublikowano

Wątpię by to były passy z Averii, bo grałem tam na 2 kontach i z ani jednego passów nie ma. Tak jak ktoś up napisał, zakryj link ze strony.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Podsumowując

Piszę ostatni post w tej zapowiedzi, przedstawiłam po części sytuacje, które zaistniały.

Napisałam Wam prawdę, a czy uwierzycie, to już wasza sprawa.

Asek jeszcze jesteś młody siurek, wiele jeszcze życia przed tobą i wiele musisz się nauczyć.

Prawda jest taka, że jestem starą weteranką metina, jak zaczynałam swoją włóczęgę po serwerach i zespołach, to ty miałeś 11 lat, jak nie mniej. Daruj sobie dalsze pogrążanie w to wszystko, ponieważ przedstawiłam bardzo dużo dowodów, którym nie jesteś w stanie zaprzeczyć.

Wielu z Was pisze do mnie na pw.. dlaczego odeszłam z team?

Nie będę się z tym ukrywała, główny powód podałam wyżej, administracja jest bardzo młoda, Asek ma zero szacunku do kobiet.

m5aboz.jpg

zr10vt.jpg

Na serwerze były przekręty, nie potrafię kłamać, raczej jestem osobą szczerą do bólu i jak mnie coś boli, albo coś mi nie pasuje, to mówię w prost. Dlaczego to wszystko udostępniłam, na prawdę bym chciała zagrać na serwerze odpowiedzialnych ludzi, niestety w tych czasach nie ma już dobrych serwerów, a przeciętne można wyliczyć na palcach. Ludzie co kiedyś stawiali serwery już odeszli i zapomnieli. Lubię robić, to co robię.. i bd dalej to kontynuować na innych serwerach.. ale już nie przyjmę propozycji od tak młodych osób.

c8f7.png

Opublikowano

Kropeczka na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a mam przypomnieć jak obrabiałaś dupe askowi za plecami na averi jak bugi były? A teraz taka pokrzywdzona, a koniec końców sama sobie zasłużyłaś na takie traktowanie wiec zapomnij o jakimkolwiek szacunku. I radze Ci wojny z askiem nie zaczynać bo wiesz jak możesz skończyć.

Co do passów, to jest chyba jakaś kpina, o ile dobrze pamiętam mieli Oni baze z MPCforum bo dośc niedawno ktoś jeszcze udostepniał baze z jakiegoś serwera.

Żadnego okradania, wyłudzania passów czy innych przekrętów na Aslanie nie będzie. Ja osobiscie nad wszystkim czuwam, poza tym nie spoczywamy na laurach i poza tym projektem planujemy inne. Nie mamy zamiaru sobie psuć opini przez jakieś durne okradanie kont.

Opublikowano

Kropeczka na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a mam przypomnieć jak obrabiałaś dupe askowi za plecami na averi jak bugi były? A teraz taka pokrzywdzona, a koniec końców sama sobie zasłużyłaś na takie traktowanie wiec zapomnij o jakimkolwiek szacunku. I radze Ci wojny z askiem nie zaczynać bo wiesz jak możesz skończyć.

Co do passów, to jest chyba jakaś kpina, o ile dobrze pamiętam mieli Oni baze z MPCforum bo dośc niedawno ktoś jeszcze udostepniał baze z jakiegoś serwera.

Żadnego okradania, wyłudzania passów czy innych przekrętów na Aslanie nie będzie. Ja osobiscie nad wszystkim czuwam, poza tym nie spoczywamy na laurach i poza tym projektem planujemy inne. Nie mamy zamiaru sobie psuć opini przez jakieś durne okradanie kont.

Harnasiu.. nie przypominam sobie, abym Askowi tyłek obrabiała.. Jeżeli masz jakieś dowody do przedstawienia, to możemy podyskutować.. ale na chwilę obecną jesteście w czarnej dziurze. Aska się nie boję, przyjedzie do mnie? Wątpie, aby rodzice go puścili.. Przestańcie się wygrażać, to jest bardziej żałosne, niż śmieszne. 

Wygrażanie się do życia prywatnego, realnego świadczy o waszej dojrzałości i kolejny raz pokazujecie swoją inteligencję.

c8f7.png

Opublikowano

0q7n12.jpg

Osoba która to pisała " Mogę ci zniszczyć życie prywatne." jest chujem, naprawdę trzeba być patologicznym aby grozić kobiecie. Współczuje tej kobiecie która z Tobą jest lub będzie. Zero szacunku do kobiet...

Sorry, musiałem...

PS. Do "Kropeczki".

Jak dobrze mniemam, kręci cię community, praca jako 'manager', komunikacja z graczami, moderowanie for, komunikacja z graczami na TS etc.

Też kiedyś się w to bawiłem, i uwierz mi, nawet jakbyś się bardzo starała nie mając wychowanych i dojrzałych członków teamu nic z tego nie wyniknie! Ponieważ nieudolność techników ich hipokryzja sprawią że to nie oni ucierpią tylko Ty, Ty jako osoba od że tak powiem komunikacji między team a graczami.

Jeśli jest to twoim hobby to najrozsądniejszym sposobem na to jest znalezienie odpowiedniego teamu. Ale wiem, że ciężko jest.

"Mogę ci zniszczyć życie prywatne." - dojrzała osoba.

Po tym co niektóre osoby z teamu prezentują napisze tylko tyle:

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie mogłem na to patrzeć :)

Kropka czemu tyle razy zmieniałaś nick na mpc? Bo za bardzo Cie hejtowali za Twoją dwulicowość?

Pamiętasz jak Cie wziąłem do Teamu na pewnym forum gdzie potem chciałaś mi tak obrobić dupę żebym odpadł?

Potem na każdym forum gdzie się starałem o moda widziałem Ciebie, która kłamała że mnie wyje&ali z Teamu, że nic nie umiem bla bla bla :D

Taka właśnie jesteś.

Pierw liżesz komuś tyłek by dostać rangi i mieć korzyści z tego lizania, potem zbierasz informacje nawet kawałek rozmowy która może dotyczyć czego innego, lecz jeśli już masz podstawę to użyjesz jej żeby później jak ktoś Cie zbanuje lub urazi, używasz byle informacji nawet fałszywych tylko by próbować zniszczyć tą osobę.

Uważasz się za wielce dorosłą a tak na prawdę masz 19 czy tam 18 lat, wszystkich uważasz za dzieci a spójrz jak Ty się zachowujesz.

Dziecko nie dostało tego czego chciało i już musi płakać publicznie zamiast załatwić sprawę prywatnie.

Wyciekły konta? Tak wyciekły konta które zostały udostępnione i były na MPCforum przez około 10 minut po czym administracja MPC zdążyła usunąć linki, nagrodzić autora permem a następnie wywalić temat do kosza. W ten czas bazę danych kont zdążyło pobrać 30 parę osób, lecz 80% z nich nie wiedziało jak tego użyć i jak rozkodować hasła, strona WWW im nic nie dawała.

Sprawa wygląda tak.

Kropka wbiła do Nas na forum i zobaczyła że ktoś inny niż ona ma prawa, po czym zaczęła hejtować i myślała że jest ponad regulaminem.

Ostrzegałem ją, harnaś chciał ją do Teamu chyba wziąć czy coś. Zobaczył jej prawdziwe oblicze, mimo tego że już na Averii ich ostrzegałem przed nią bo znam ją już od dawna.

Po pewnym długim spinaniu jej i wszystkim znanego Multitabsa dostała perma, wbiła na nowe konto, ponownie dostała bana, wygrażała się od razu po tym jak wbiła na nowe konto że zostaniemy zniszczeni bla bla bla, jak to LadyLans największy dupoliz i hejter.

Osoba ta zachowuje się jak WeeZy, jeśli dzieciaczek nie dostanie tego czego chce zacznie kłamać by tylko coś zniszczyć.

WeeZy nie raz jarał się serwerami zapraszał ludzi tam, nagrał 4 filmiki nie dostał tyle SM ile chciał to nagrywał "Cała prawda o ...." gdzie większość to kłamstwa.

Mam nadzieję że niewiele osób uwierzyło w to że Administracja Aslana byłaby tak głupia by rozdawać konta serwera który był kogo innego.

Pamiętacie jak Flourine wkręcał że sprzedał Averie? On ciągle był w Teamie, tak i to on rozdawał EQ, SM itd. Jedyne SM od Aska dostał Weezy za filmiki.

Flourine dał mi od tak 15k SM tylko dlatego że go poprosiłem o SM bo nie będę tam wydawał hajsu, chciałem wysępić od harnasia ale tyle co usłyszałem to "wypier*alaj nie będzie sm".

Dlatego zwróciłem się do Florka bo wiem że on zawsze coś rozdaje, byłem w Teamie z nim na serwerze Ravians gdzie sprzedał komuś NAVI z absami na klasy i wgl po 50/100%.

Jak to wykryłem bo miałem do wszystkiego dostęp tłumaczył się że to ktoś inny, a dostęp miałem ja i on.

Wracając do tematu Aslana.

Powtarzam, mam nadzieję że nie uwierzyliście w te kłamstwa których Wam naopowiadała zawistna LadyLans aka Kropeczka i zawitacie u Nas na serwerze.

Nie ubędzie Was jeśli chociaż wejdziecie by sprawdzić serwer po tym jak wystartuje.

Tu nie ma nikogo w Teamie kto by sprzedawał perły za eq na innym serwie jak to zrobił Flourine.

Serdecznie wszystkich zapraszam na forum serwera AslanMT2 :)

AslanMT2.pl / board

JI5Zwld.png

Opublikowano

Jeszcze serwer nie wystartował a już schodzi na psy.

Coraz bardziej zastanawiam się czy zagrać i pewnie nie tylko i ja.

Projekt sam w sobie fajny ale może kto inny by mógł go prowadzić jakieś bardziej kompetentne osoby.

Na razie się wstrzymam i poczekam po starcie i zobaczymy jak wtedy będzie wyglądała sprawa,bo jak na tą chwilę co tutaj się wyprawia to jakiś galimatias.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Po raz trzeci prosze o usuniecie podpierdolonej od nas grafiki. Widać poziom administracji :)

DOBRA DOBRA ALE NIE IDŹCIE NA POLICJE OKEJ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...