Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planowany start? (nie doczytałem)

4/5 kwietnia oficjalna wersja przewidywana na godziny popołudniowe  15-20.

JI5Zwld.png

Opublikowano

A jak z reklama:-)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Czas to wszystko skomentować..

Dłuższy czas się zastanawiałam, czy powinnam się wypowiadać w tym temacie, jako byłam wcześniej w team.. aczkolwiek przysługuje mi wolność słowa.

Bardzo nie miło jest, jeżeli się wchodzi do zapowiedzi i czyta hejty, od strony graczy i administracji.

Prezentacja graficznie została wykonana bardzo ładnie, gdyż wszystko się ładnie komponuje w całość, lecz nie powinno się oceniać książki po okładce. Dlatego też ostrzegam ludzi, którzy się jarają, że będzie to najlepszy serwer tego roku, gdyż takich serwerów było już kilkadziesiąt. Szkoda, abyście się rozczarowali.

Na temat administracji nie bd się wypowiadała, ponieważ nie bd, aż taką świnią, aby wyciągać brudów na forum publiczne (Oczywiście zrobię to, jeżeli tylko bd mnie prowokować) , aczkolwiek chciałabym, aby nabrali respektu do swojej osoby.

Administracja powinna się wyróżniać, być perełką i reprezentować serwer z najlepszej strony, ale kiedy się wchodzi do zapowiedzi i czyta posty typu.. wypier.. jesteś idiotą.. itd... to śmiało można stwierdzić o poziom jaki się reprezentuje.. z całym szacunkiem chłopaki, "OGARNIJCIE SIĘ"

W metina grają osoby w różnym wieku, niestety starszych osób takim zachowanie nie przyciągniecie, bo kto by chciał grać na gimbusiarskim serwerze? Wysławiając się wulgarnie nic nie osiągniecie, jeszcze bardziej dolewacie oliwy do ognia. Jeżeli dalej tak będzie, to niestety zatoniecie..

Jestem neutralna, oczywiście zagram, ale nie na samym początku, poczekam i zobaczę ile bd stać. Po ostatnim serwerze i cudach, które się działy, to wolę dmuchać na zimne..

Pozdrawiam <3

Dziękuję za Lajki :D

Czas odwołać swoje słowa..

Dziś chłopcy przesadzili, byłam neutralna, aczkolwiek do czasu.

Nie mam zamiaru dużo się rozpisywać..

Cała szopka z Averią i Aslanem, to wielkie zakłamanie..

W tym momencie bd zimną su**.. jestem mściwa.. a z drugiej strony.. dlaczego gracze by nie mieli znać prawdy..

Nie chce mi się dużo pisać, więc przestawię wam na SS!

6885t7.jpg

Zakłamanie chłopaków sięga dość daleko, zacznijmy od rang na serwerze.. Czytając zapowiedź Aslana, dowiedziałam się, że byłam Administratorem Forum, przecież ja tam nawet moderatora nie miałam.

Hym.. można mnie było spotkać pod taką rangą na innych serwerach, ale na pewno nie na Averii.

Administrator TS, to chyba najlepszy hit, który usłyszałam tej wiosny.. :)

Zacznę od tego, że ja nawet prostego kanału nigdy nie zakładałam, prawdą jest tylko, że mogłam banować.

Cóż człowiek w tych czasach nie wymyśli, toć to jest lepsze, niż baśnie Andersena.

Dodatkowo mogę powiedzieć, że Cysia, również była w takiej samej sytuacji, aczkolwiek miała rangę zwykłego moderatora, ale mało robiła na forum, jeżeli coś robiła, bo nie widziałam. Na ts nie miała rangi administratora, przecież byli od tego ludzie.

Dodatkową informacją jest, że rangę uzyskałam po znajomości, choć z początku nie byłam przekonana i miałam ją bardzo często zabieraną na prośbę, przez ówczesnego administratora TS.

Bardzo duża liczba osób pewnie się zorientowała, że miałam w grze bardzo dużo rzeczy z IS, aczkolwiek w niego nie inwestowałam.

Jeździłam na wszelakich wierzchowcach i byłam w posiadaniu kościanego smoczka, który dawał bardzo dobre bonusy.

Dalej już nie muszę tłumaczyć.. Oczywiście osoby faworyzowane przez team otrzymały swoją działkę.

Pewnego razu Averia była wyłączona, fakt był tłumaczony atakami na techników.. oczywiście, że żadnych ataków nie było, tylko były problemy, z którymi asek nie mógł sobie poradzić. Nie wiem czy pamiętacie, jak Asek mówił na ts i chyba było to gdzieś w zapowiedzi w Averii, że Flourine nie bd miał dostępu do bazy, niestety każdy wie jak to wszystko wyszło. A czy teraz jest w team?? To są spekulacje, bo na 100% się nie dowiemy.. aczkolwiek siedziała tam osoba z jego nickiem, przecież nie mogę mówić, że to on.. bo nie mam gwarancji, a przecież każdy mógł sobie ustawić jego nick.

Niestety nie pozwoliliście mi wygłosić się na forum serwera, to byłam zmuszona przyjść tu.

95pagp.jpg

Wyeliminowaliście mnie, ponieważ boicie się ujawnienia prawdy, spokojnie nie wszystko na raz... muszę sobie coś zostawić w zapasie.. Boicie się straty graczy, lecz to użytkownicy zadecydują komu wierzyć, prawda jest taka, że swoją publiczność sami zawiedliście swoimi kłamstwami.

0q7n12.jpg

Groźby.. tylko na tyle Was stać, ale widzę, że ktoś się ponownie zapomniał, masz 16 lat i różnica wiekowa między nami jest dość duża.. Zacznij myśleć pozytywnie, ponieważ sam możesz mieć problemy. Zapamiętaj .. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!.

c8f7.png

Opublikowano

No tak tego można było się spodziewać.. startuje dobry serwer to zaraz każdy chce go zniszczyć, a potem ludzie płaczą że nie ma gdzie grać ale co się dziwicie jak sami takie coś powodujecie ;)

Serwer jeszcze nie wystartował, a każdy wszystko już 'niby' wie kto jest w team, że będą gracze faworyzowani itp. itd.

Wystartuje serw to zobaczycie jak to będzie nikt nie nakazuje was do tego, abyście wydawali pieniądze zawsze można poczekać 2/3 tygodnie i zobaczyć czy tak jest naprawdę

Serwer w dalszym ciągu polecam ;)

Ps. każdemu można dać szanse ;)

Opublikowano

Czas odwołać swoje słowa..

Dziś chłopcy przesadzili, byłam neutralna, aczkolwiek do czasu.

Nie mam zamiaru dużo się rozpisywać..

Cała szopka z Averią i Aslanem, to wielkie zakłamanie..

W tym momencie bd zimną su**.. jestem mściwa.. a z drugiej strony.. dlaczego gracze by nie mieli znać prawdy..

Nie chce mi się dużo pisać, więc przestawię wam na SS!

Smiechlem.

-nie mialas admina na forum i ts bo nie bylo jeszcze wtedy ani stabilnego ts ani forum.

-twoje eq na averii. Bylas w team jako support wszystko testowalas.

-szkoda mi slow.

6885t7.jpg

Zakłamanie chłopaków sięga dość daleko, zacznijmy od rang na serwerze.. Czytając zapowiedź Aslana, dowiedziałam się, że byłam Administratorem Forum, przecież ja tam nawet moderatora nie miałam.

Hym.. można mnie było spotkać pod taką rangą na innych serwerach, ale na pewno nie na Averii.

Administrator TS, to chyba najlepszy hit, który usłyszałam tej wiosny.. :)

Zacznę od tego, że ja nawet prostego kanału nigdy nie zakładałam, prawdą jest tylko, że mogłam banować.

Cóż człowiek w tych czasach nie wymyśli, toć to jest lepsze, niż baśnie Andersena.

Dodatkowo mogę powiedzieć, że Cysia, również była w takiej samej sytuacji, aczkolwiek miała rangę zwykłego moderatora, ale mało robiła na forum, jeżeli coś robiła, bo nie widziałam. Na ts nie miała rangi administratora, przecież byli od tego ludzie.

Dodatkową informacją jest, że rangę uzyskałam po znajomości, choć z początku nie byłam przekonana i miałam ją bardzo często zabieraną na prośbę, przez ówczesnego administratora TS.

Bardzo duża liczba osób pewnie się zorientowała, że miałam w grze bardzo dużo rzeczy z IS, aczkolwiek w niego nie inwestowałam.

Jeździłam na wszelakich wierzchowcach i byłam w posiadaniu kościanego smoczka, który dawał bardzo dobre bonusy.

Dalej już nie muszę tłumaczyć.. Oczywiście osoby faworyzowane przez team otrzymały swoją działkę.

Pewnego razu Averia była wyłączona, fakt był tłumaczony atakami na techników.. oczywiście, że żadnych ataków nie było, tylko były problemy, z którymi asek nie mógł sobie poradzić. Nie wiem czy pamiętacie, jak Asek mówił na ts i chyba było to gdzieś w zapowiedzi w Averii, że Flourine nie bd miał dostępu do bazy, niestety każdy wie jak to wszystko wyszło. A czy teraz jest w team?? To są spekulacje, bo na 100% się nie dowiemy.. aczkolwiek siedziała tam osoba z jego nickiem, przecież nie mogę mówić, że to on.. bo nie mam gwarancji, a przecież każdy mógł sobie ustawić jego nick.

Niestety nie pozwoliliście mi wygłosić się na forum serwera, to byłam zmuszona przyjść tu.

95pagp.jpg

Wyeliminowaliście mnie, ponieważ boicie się ujawnienia prawdy, spokojnie nie wszystko na raz... muszę sobie coś zostawić w zapasie.. Boicie się straty graczy, lecz to użytkownicy zadecydują komu wierzyć, prawda jest taka, że swoją publiczność sami zawiedliście swoimi kłamstwami.

0q7n12.jpg

Groźby.. tylko na tyle Was stać, ale widzę, że ktoś się ponownie zapomniał, masz 16 lat i różnica wiekowa między nami jest dość duża.. Zacznij myśleć pozytywnie, ponieważ sam możesz mieć problemy. Zapamiętaj .. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!.

-Brak slow.

-zaczynamy

- Bylas w team averi jako SUPPORT. nie pamietasz jak plakalas na ts bo ktos cie pogonil?

-dlatego mialas eq testowalas is przez gg bota dodatkowo testowalas.

-nie mialas rangi na forum ts3.

Na averii mialas sekretarke prawa jak admin.

Nie bylo forum jak wiedzialas ze bd adminem.

Jestes falszwa ciekawe kto cie przekupil. Pewnie twoja milosc online.

Do tych co mi nie wierza. Zaprasza, ts3 mpcforum kanal 6. Wszystko wyjasnie.

(Przepraszam za orto ale pisane na szybko i na tablecie)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Hahahah , wyjebane mam w tej chwili czy dostane bana na mpc ale :

1) pozdrawiam serdecznie waszego pro technika x pseudo grafika x gowniarza ktory mysli ze wszystkie rozumy pozjadal TZN ShowMustGoOne ( CZYTAJ Harnaś )

Dla mnie jestes skończony .. zażenowanie twoją osobą sięga zenitu .

Jedyne co potrafisz to napierdolić spam w innych prezentacjach z sygnaturka tego syfu zeby ludzie wbijali na tego twojego Asrana

BTW komu dupe lizales zeby ci ub na mpc dali i gold membera/ bo mnie to bardzo ciekawi :)

Tak więc naprawdę spierdalaj z tego metina bo szkoda miejsca tu dla Ciebie 

2) Co do Aska - akurat co do niego nic nie mam postąpil jak postąpil bywa 

DZIEKUJE I POZDRAWIAM ANTY REKLAMA  WEEZY HAKERR :)

PS . DJ HARNAŚ HAHA :)

AA WŁAŚNIE ZAPOMNIALEM

NAVI PO ILE ?

CHĘTNIE KUPIE 

PERLY PO ILE TAM NA LEWO BĘDĄ ?

A HARNAS JESZCZE DASZ TEZ PERLY DLA SWOICH ZNAJOMYCH ?

MAM NADZIEJE ZE O MINE NIE ZAPOMNISZ :)

PS 1239127

fajnie że wam Diablo reklamuje serwer :>>

jaki serwer taki youtuber elo 320

Opublikowano

1) pozdrawiam serdecznie waszego pro technika x pseudo grafika x gowniarza ktory mysli ze wszystkie rozumy pozjadal TZN ShowMustGoOne ( CZYTAJ Harnaś )

Jedyne co potrafisz to napierdolić spam w innych prezentacjach z sygnaturka tego syfu zeby ludzie wbijali na tego twojego Asrana

BTW komu dupe lizales zeby ci ub na mpc dali i gold membera/ bo mnie to bardzo ciekawi :)

AA WŁAŚNIE ZAPOMNIALEM

NAVI PO ILE ?

CHĘTNIE KUPIE 

PS 1239127

A ten płacze bo pewnie odrzucili propozycje jego PRO ELO ELO REKLAMY xD

Wyjdź czasem na dwór, znajdź sobie dziewczynę cokolwiek bo ta gra pozjadała Ci rozumy.

Wszędzie gdzie nie jesteś YouTuberem to wchodzisz do prezki i zaczynasz hejtować - PSZYPADEG? NIE SONDZE

Zniknąć to możesz Ty z youtuba - dla każdego będzie lepiej.

Top@

Skąd zdobędę bronie 75 oraz czy da się je przerabiać dalej?

Opublikowano

A ten płacze bo pewnie odrzucili propozycje jego PRO ELO ELO REKLAMY xD

Wyjdź czasem na dwór, znajdź sobie dziewczynę cokolwiek bo ta gra pozjadała Ci rozumy.

Wszędzie gdzie nie jesteś YouTuberem to wchodzisz do prezki i zaczynasz hejtować - PSZYPADEG? NIE SONDZE

Top@

Dla twojej informacji nie nagrywam tutaj , nie oferowałem się.

Na Averi zapewnilem Askowi reklame ( siebie thaila , meneger'a ktory wrocil bo mial czas )

dziekuje dobranoc elo

Opublikowano

AA WŁAŚNIE ZAPOMNIALEM

NAVI PO ILE ?

Wezzy. Tylko jest jeden maly problem. Harnas nie jest technikiem.

CHĘTNIE KUPIE 

PS 1239127

Czlowieku wez sie ogarnij.

Wezzy aka kurwa japierdole itp co 2 slowo

Harnas tylko robi prezke i forum.a ty wymyslaszze technik

Sprzedawanie navi. Prosze cie. Wsumie ty wiesz duzo o tym sam sie sprzedasz. Ciekawe ile ci zaplacili za hejty.

Jaki serwer taki youtuber.tym mnie rozjebales pacz sa swoje sztuczne suby oraz lapki.

Patrz jeszcze na serwery jakie ty reklamujesz czekaj dobrze pamietam. Ostatni serwer 2 3 filmiki i off.

Pisalem Ci juz cos.

ZROB COS DLA YOUTUBE I ZAKONCZ PSEUDO KARIERE

(Przperaszam za orto ale pisane na szybko z tabletu)

54010287442563618639.png

Opublikowano

AA WŁAŚNIE ZAPOMNIALEM

NAVI PO ILE ?

CHĘTNIE KUPIE 

PS 1239127

Hehe zgodze się z Tobą w 100%.

Chuj z tego, że serwer pod patronatem forgame jak i tak perełki sie kupi na lewo.

Asran ma 99% rzeczy z innych clientow / e*pvp albo mpc.

nie zagram bo lipny serwer.

ile perel dostane za 50 - 100 zł?

Opublikowano

Hehe zgodze się z Tobą w 100%.

Chuj z tego, że serwer pod patronatem forgame jak i tak perełki sie kupi na lewo.

Asran ma 99% rzeczy z innych clientow / e*pvp albo mpc.

nie zagram bo lipny serwer.

ile perel dostane za 50 - 100 zł?

No i wszystko jasne . To nasz pseudo technik co 2 miesiace temu byl grafikiem.

Konkurencja nie spi. A takie przypuszczenia ze bd navi oraz perly od administracji zostaw sobie na swoj serwer.

Taki z Ciebie technik ze kradzione pliki sprzedawal. Zalosne.

(Znowu ort)

54010287442563618639.png

Opublikowano

Czlowieku wez sie ogarnij.
Wezzy aka kurwa japierdole itp co 2 slowo
Harnas tylko robi prezke i forum.a ty wymyslaszze technik
Sprzedawanie navi. Prosze cie. Wsumie ty wiesz duzo o tym sam sie sprzedasz. Ciekawe ile ci zaplacili za hejty.
Jaki serwer taki youtuber.tym mnie rozjebales pacz sa swoje sztuczne suby oraz lapki.
Patrz jeszcze na serwery jakie ty reklamujesz czekaj dobrze pamietam. Ostatni serwer 2 3 filmiki i off.
Pisalem Ci juz cos.

ZROB COS DLA YOUTUBE I ZAKONCZ PSEUDO KARIERE

(Przperaszam za orto ale pisane na szybko z tabletu)

ZROB COS DLA METINA I ZAKONCZ PSEUDO KARIERE

A ten płacze bo pewnie odrzucili propozycje jego PRO ELO ELO REKLAMY  xD

Top@

Ok a ty idz, papa.

No i wszystko jasne . To nasz pseudo technik co 2 miesiace temu byl grafikiem.
Konkurencja nie spi. A takie przypuszczenia ze bd navi oraz perly od administracji zostaw sobie na swoj serwer.
Taki z Ciebie technik ze kradzione pliki sprzedawal. Zalosne.

(Znowu ort)

co ma grafika do technika?

bo wogle nie bylo navi, no wez nie gadaj bzdur xD XD xD

jakie bonusy dają pety?

Opublikowano

ZROB COS DLA METINA I ZAKONCZ PSEUDO KARIERE

Ok a ty idz, papa.

co ma grafika do technika?

bo wogle nie bylo navi, no wez nie gadaj bzdur xD XD xD

jakie bonusy dają pety?

To ze sie uwazasz za technika a nie dawno byles grafikiem. Dla mnie jestes falszywy.

Napisalem ze beda a nie byly wiec przeczytaj dokladnie

54010287442563618639.png

Opublikowano

To ze sie uwazasz za technika a nie dawno byles grafikiem. Dla mnie jestes falszywy.

Napisalem ze beda a nie byly wiec przeczytaj dokladnie

flaszywy bo sie ucze tego i tego  xD  xD  xD  xD  xD  xD

ten serwer to bedzie shit i padnie po tygodniu tak jak averia c:

ile kosztuje 200 perel w is?

Opublikowano

flaszywy bo sie ucze tego i tego  xD  xD  xD  xD  xD  xD

ten serwer to bedzie shit i padnie po tygodniu tak jak averia c:

Kolejny zna przyszlosc.

Pytasz o swoj serwer?

Wyjdz i nie wracaj. Jak masz tak pisac nic ciekawego to nie wnosi to sa tylko przypuszczenia.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Tyle ile noc z Twoja mamą :*

Jakie pytanie taka odpowiedz

Zaraz napiszesz, że jestem kims od aska albo harnaska, to cie zaskocze, nie znam ich, ale to co piszesz to juz jest zalosne - komu chcesz sie przypucować ?

Opublikowano

Tyle ile noc z Twoja mamą :*

Jakie pytanie taka odpowiedz

Zaraz napiszesz, że jestem kims od aska albo harnaska, to cie zaskocze, nie znam ich, ale to co piszesz to juz jest zalosne - komu chcesz sie przypucować ?

jestes taki dojrzały 14 latku, że obrażasz moją mamę.

mozesz wyjsc randomie. 

Opublikowano

jestes taki dojrzały 14 latku, że obrażasz moją mamę.

mozesz wyjsc randomie.

Wyjsc mozesz ty bo nic ciekawego nie wnosisz.

54010287442563618639.png

Opublikowano

no, podjebali Wam wybór królestw.

i mówi to osoba która połowe rzeczy z internetu sobie przypisuje a tak na prawdę gówno potrafi, pls.

nawet mi sie z tobą przygłupie nie chce dyskutować bo pierdolisz takie głupoty, ze to ludzkie pojęcie przechodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...