Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na xaa nawet jak by działały pliki to itak by usuneli . cos tam o grach maja w regulaminie . W sumie wszystkie polskie szanujące hosty usunely by :l

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dacie linka do tego bo jak wpisuje ten adres http://privfidget.keed.pl/ to jakis hostinger mi wychodzi

Opublikowano

Serwer zajebisty, mój nick to Razzerr (Top 1 :D)

Ale są problemy z gildią:

1. nie da się atakować innych gildii

2. nie da się załadować grzybopulty ;_;

3. nie da się robić lochów

Ahh, DiabloXPL już o tym pisał :P

Zapraszam do gildii Gay Company, jak na razie jestem tylko ja i diabloxpl (toffix) ale potrzeba nam więcej graczy:P Ja top 1 on top 2/3

@Edit:

p3h1iu.jpg

@Edit: Jest problem, grzybki się już skończyły :P

cjk6yi.jpg

do tego te +1pkt serio wkurza :P

Opublikowano

Dzis bedzie restart i epiki beda i chyba wieza ale tez nowe statystyki i ceny, zla wiadomoscia jest to ze kazdy zaczyna od zera ;) ale za to przez pierwsze 2h x2 expa wiecej do podstawowych statow na privie. Start nowego serwa na tej samej stronie przewidziany na godzine 17-18. Narazie ten dziala ale konta zostana usniete. Jest to dla dobra serwerani wszystkich graczy.

Opublikowano

Dzis bedzie restart i epiki beda i chyba wieza ale tez nowe statystyki i ceny, zla wiadomoscia jest to ze kazdy zaczyna od zera ;) ale za to przez pierwsze 2h x2 expa wiecej do podstawowych statow na privie. Start nowego serwa na tej samej stronie przewidziany na godzine 17-18. Narazie ten dziala ale konta zostana usniete. Jest to dla dobra serwerani wszystkich graczy.

A co z lochami gildii ??

Opublikowano

Dla ciekawskich. Nie bylo to otwarcie serwera do fgry lecz testy beta. Gra jaki pliki i hosting przeszyly prawidlowo wszystkie testy i teraz ten serw co bedzie to juz na stale. + forum.

Bo nie jestem pewny czy dzis dodam (zdaze dodac wieze). Wszystkie naprawy bugow itp. beda przerwami technicznymi i nic podczas nich sie nie bddzie usuwalo.

Lochy gildi dzis nie bedzie.

Opublikowano

Dla ciekawskich. Nie bylo to otwarcie serwera do fgry lecz testy beta. Gra jaki pliki i hosting przeszyly prawidlowo wszystkie testy i teraz ten serw co bedzie to juz na stale. + forum.

Bo nie jestem pewny czy dzis dodam (zdaze dodac wieze). Wszystkie naprawy bugow itp. beda przerwami technicznymi i nic podczas nich sie nie bddzie usuwalo.

Lochy gildi dzis nie bedzie.

Napraw ten pancerz, dodaj lochy gildijne, dodaj epiki, zmniejsz exp I bedzie git

Opublikowano

Serwer dzis bedzie mial domene forum i epiki (chwilowo bez napisow niebieskich ale obrazki i stath normalne jak normalny epik) exp oczywiscie zmniejsze bo taki jak byl byl tylko do testow. Lochy dzis nie naprawie moze jutro a jak nie to w weekend bede mial wiecej czasu to ogarne.

I pancerz tez dzis :)

Opublikowano

Powiem jedno, ten serwer jest megakozacki! Prosiłbym o wyzerowanie wypitych piw na koncie bananowy i bananek, bo już na tych za dużo wypiłem. A do tego warto by było zmniejszyć ceny w sklepie, bo 10000 się zarabia po 10-15 misjach, a tak to zdobyłem na bananku tylko 2 przedmioty. To tyle ode mnie :)

EDIT:

Zalecam też na początku kupienie gryfosmoka, bo wtedy będziecie mogli zrobić więcej misji na dzień.

o78y.png

CPU: AMD Athlon X2 Dual-core 2.1GHZ GPU: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES RAM: 3GB

Opublikowano

Theminecraft przeczytaj posty wyzej co dzis bedzie robione. Do 17:50 beta testy od 18; 30 normalny serwer na stale i zmiany tez opisalem. Stare konta zostana usuniete i kazdy zaczyna od 0 i kazdy ma rowne szanse byc w top 1. Na tym serwerze nie bedzie tak ze w kilka dni max lvl sie wbije czyli 400 lvl potem 800 lvl :) jest to priv ale troszke sie trzeba pomeczyc ::)

Wiec narazie mozna sie jedynie pobawic a prawdziwa gra bedzie jak zrobie nowy serwer od 0 z drobnymi poprawkami i domena ;)

Opublikowano

Czyli nie warto rozwijać postaci. Dobra, zacznę odrabiać lekcje, bo jak tak będę 'kampił' na serwer to zapomnę o zajęciach.

o78y.png

CPU: AMD Athlon X2 Dual-core 2.1GHZ GPU: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES RAM: 3GB

Opublikowano

A ile grzybów będzie na start? 400 jak wcześniej? bo grałem na privie gdzie miał 10 tysięcy grzybów ale jak byś dał z 600,700 było by dobrze ;)

Opublikowano

Okej, wyłączam serwer (przerwa techniczna) do około 18:30.

ZMIANY:

-artefakty (narazie bez niebieskich napisów, ale pozatym normalne)

-nowy exp

-zmniejszone ceny

-warta

-arena

-domena

-dodane forum

-grzyby i gold na start

-ceny wierzchowców

-karczma

Wyczekujcie i módlcie się żebym zdążył do 19 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...