Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam wszystkich za utrudnienia. Jutro wykupie hosting na kilka dni do testw itp.adres zamieszcze jutro do 16 w temacie. Na nowym hostingu bedzie wszystko sprawnie chodzilo wiec zaczekajcie do jutra a ja dzis cos sprubuje naprawic.Nowy adres zamieszcze w temacie :)

Opublikowano

Witam wszystkich ;) wykupilem dzis hosting i nastapily niewielkie komplikacje z baza :) lecz do 18:10 zostana one z pewnoscia naprawione. A nowy link/adres umieszcze w temacie. Dzieki nowemu hostingowi nie bedzie wywalac i raczej nie bedzie lagow ; ) wiec czekajcie z cierpliwoscia na nowy hosting :) dzis zostanie utworzone forum do gry i wszystkie problemy techniczne jak i problemy mozecie tam opisywac ;)

Opublikowano

Narazie do 18:00 bedzie dzialac stary, niektórzy piszą że nie działa lecz mi dziala caly czas i widze ze inni sie rejestruja bo ludzi przybywa ;)

Opublikowano

No działa ale co jakis czas rozłącza napraw gildie, dodaj 20 statystyk za 1 kliknieciem, ogarnij osiągniecia bo tylko osiegniecie na levele dziala

44883245864358281345.png

Opublikowano

Tak, hosting został wykupiony teraz tylko kilka przeróbek i bedzie ok i bede wgrywal na serwer gre ;) a bledy dzis nie ogarne bo czasu nie starczy, to nie jest takie proste jak sie wydaje.

Opublikowano

Takie rzeczy/zmiany to juz na oficjalnym forum gdy ustalimy:) link do forum zostanie rowniez dzis podany. Jak widzicie nie siedze tylko caly czas dzialam :)

Opublikowano

Tak moge sprawdzac. Co do wiezy bede musial nad tym duzo sie napracowac no ale sprubuje jak naprawie te podstawowe bledy i bugi.

Tak moge sprawdzac. Co do wiezy bede musial nad tym duzo sie napracowac no ale sprubuje jak naprawie te podstawowe bledy i bugi.

Przepraszam za ten spam ale mi sie cos forum zacielo.

Opublikowano

Przepraszam za ten spam ale mi sie cos forum zacielo.

A jaki maksymalny poziom? Nie dałoby się np zrobić 3000? ;_;

Opublikowano

Bo mówisz iż będzie 400 grzybków na start i dobrym pomysłem byłoby gdyby Np Jak już się skończą grzyby komuś żeby wtedy do cb napisał patrzysz ile ma grzybów i ładujesz mu np 100 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...