Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No okej, gre przeniosłem na dziś na inny hosting oto link: 

http://privfidget.ct8.pl/

Zobaczymy ile osób wytrzyma, zanim będzie wywalało, piszcie mi w razie czego pod tematem, stare passy działają nic sie nie usunie. zaraz wgram epiki itp.

Opublikowano

Za ile będą epiki? I czy to będą prawdziwe epiki czy tylko zwykłe itemy z podminionymi texturkami?

Opublikowano

Ja tam jakoś lagów nie odczuwam, gra chodzi w miarę płynnie. Tylko jak kupuję itki to przerzuca mi je na pole z bronią, nie wiem czy to tylko u mnie czy ktoś też tak ma :D Jak coś jeszcze zauważę to będę pisał.

Opublikowano

Ja tam jakoś lagów nie odczuwam, gra chodzi w miarę płynnie. Tylko jak kupuję itki to przerzuca mi je na pole z bronią, nie wiem czy to tylko u mnie czy ktoś też tak ma :D Jak coś jeszcze zauważę to będę pisał.

Co do tych itemek to mi wszystko chodzi jak powinno nic automatycznie nie przerzuca.

Jutro zostanie podpięta domena i będzie można wchodzić na grę linkiem www.privfidget.pl ;)) I od dziś lub jutra będzie forum, u góry jak klikniecie forum to będzie się wyświetlało forum privfidget ! ;)

Opublikowano

Miło usłyszeć miły komentarz po całym dniu pracy ;)

Bardzo fajny serwer troche jest bugów karczma do poprawy no i ten drop artefaktów by sie przydał i zwiekszenie kasy za lochy. zrób limit do 30 piw i 1 piwo 50 pkt awanturniczosci

Opublikowano

Bardzo fajny serwer troche jest bugów karczma do poprawy no i ten drop artefaktów by sie przydał i zwiekszenie kasy za lochy. zrób limit do 30 piw i 1 piwo 50 pkt awanturniczosci

Diablo, na razie powoli robię domenę i forum, w tym czasie wgrywają się epiki i inne potwory typu do wieży wc itp. Wieża i wc na 100% dziś ani jutro nie będzie moze weekend ;)

Opublikowano

Dodales epiki?

Epiki mają sporo, wgrywają się cały czas, więc trzeba czekac, może nawet i 1h.

Może Was teraz wywalić bo właśnie edytuje pliki ;)

Opublikowano

Czyli takie moje uwagi:

1.Za mało kufli

2.Żeby coś osiągnąć to trzeba zrobić gildię, wpłacać CAŁĄ KASĘ NA NIĄ, zrobić kolejne konto, dodać go do gildii i znowu całą kasę dodać. Na drugim i trzecim koncie gra się przyjemnie.

3.Mag ma mniejszy dmg od woja i ma bardzo mało hp. Mag powinien mieć chyba największy dmg?

4.Uniki na każdej z postaci? Tego chyba na globalu nie było?

5.0 pancerza nawet na woju

6.

http://scr.hu/1un8/cld6d

7.Mało kasy za lochy

8.Mało kasy za wartę

9.Raz na jakiś czas lekki lag

Teraz spadam oglądać Agentów Tarczy na Fox :P.

Opublikowano

Rumpelz dodam. Napisz mi na PW na serwerze. Lagów nie odczuwam w ogóle, co do gildii to prawda bo za tyle co ja hajsu wpakowalem w nia to mogl bym w staty z wiekszym zyskiem wpakowac.

Co do pancerze to jest to zbugowane i chyba bedzie niedlugo naprawione. Na razie wgrywane sa epiki wiec nie narzekaj na brak pancerza.

Opublikowano

Kiedy ruszy z powrotem (za bardzo mi się spodobało i wytrzymać nie mogę xD)??

Zajo dodasz do gildi??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...