Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pfff trzeba bylo szybciej zmienic ilosc zdobywanego expa i golda z misji a nie teraz ... top 1 nabil juz 90 lvl ...   5min temu za misje  100000 teraz 2  czaisz omg nara

NIE GRAJCIE TU , SPIERDOLIL START !!! DOSTAWALO SIE NIEDAWNO 100000 GOLDA I EXPA ZA MISJE A TERAZ PO 2 GOLDA I 50 EXPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Opublikowano

Debilu dostawalo sie o wiele wiecej na poczatku serwa zmieniles dopiero teraz ...   a gosciu zdazyl nabic expa top 1  94 lvl juz ...  idiota jestes dzizq

Opublikowano

Debilu dostawalo sie o wiele wiecej na poczatku serwa zmieniles dopiero teraz ...   a gosciu zdazyl nabic expa top 1  94 lvl juz ...  idiota jestes dzizq

Proszę o kulturę, był błąd i musiałem naprawić tak? cały dzien siedze nad tym każdemu się zdarzy pomyłka.

Opublikowano

DizioQ czy to że mam 90lvl oznacza że mam "HACKI" ? ...

Kogo to obchodzi? I tak jesteś tylko randomowym gimbem

@Top: Spierdoliłeś serwer, nie pozdrawiam

Opublikowano

ZAJEBIŚCIE!!! Wypiłem już 10 piw i tak mam : 9lvl 300 golda. Wypierdalam na globala albo na swój serwer. NQ

xxx

Opublikowano

Dizio wez wypierdalaj , chuj nas to obchodzi ze byl blad .  Juz nie ma co grac zjebales to ..    restart albo jebac to oszustwo 

ogarnij sie... jak ci sie nie podoba to nie graj i narka... patrząc na to co potrafisz powiedzieć masz max 12lat więc siedź cicho albo nara.... nie doceniasz czyjejś pracy to nie takie proste więc każdemu może zdarzyć się błąd. Stwórz swój server zobaczymy czy taki mądry jesteś.....

Opublikowano

ogarnij sie... jak ci sie nie podoba to nie graj i narka... patrząc na to co potrafisz powiedzieć masz max 12lat więc siedź cicho albo nara.... nie doceniasz czyjejś pracy to nie takie proste więc każdemu może zdarzyć się błąd. Stwórz swój server zobaczymy czy taki mądry jesteś.....

Święte słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...