Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OKej, zrobione.

Mam pytanie, czemu woj ma 0 pancerza?

Jestt to poważny bug którego będę próbował powoli naprawiac.

Możecie mi powiedzieć jak to możliwe że ktoś ma 4 lvl 0 lochów zrobionych a już 1,4 milionów golda? Bo jak patrze na bazę to tak jest ;)

Opublikowano

A tego już nie powiem, ale widzę ze każdemu statystyki odpowiadają więc miłej gry a ja robię forum! ;)

Dobrze by było jakby mniej kasy dropilo za karczme najlepiej okolo 10 na 1 lvlu na 10 lvlu 50 na 20 100 bo tak to za szybko wszystko leci ;/

Opublikowano

Zrobię max 1000 lvl ;) Nie ma się o co martwić ;)

Może i do 300 lvl albo dalej łatwo będzie ale zobaczymy kto wbije potem 1000 lvlv ;)

Opublikowano

i jeszcze jedno w jakiś cudowny sposób można zdobyć grzyby ? :D 

Opublikowano

Macie jakaś gildiee do której bym się załapał ? ledwo zacząłem, nick jak na forum

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jeśli w grze klikniecie FORUM na górze wrzuci Was na forum gry, zakładajcie tam tematy i konta. Będzie to oficjalne forum gry ;)

DOBRANOC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...