Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeżeli serwer wypali i stanie się dość popularny to będą jakieś rangi na forum dla beta testerów? :P Do tego kilka epickich itemków :P Oczywiście zrozumiem jeżeli nic takiego nie będzie xD

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo mówisz iż będzie 400 grzybków na start i dobrym pomysłem byłoby gdyby Np Jak już się skończą grzyby komuś żeby wtedy do cb napisał patrzysz ile ma grzybów i ładujesz mu np 100 :)

Taak a serwer się utrzyma z czego ? przecież to jasne że Admin nie zrobi serwera za darmo... bo on na tym traci a zysku nie ma.. ;p

Dlatego ja bym proponował jakieś sponsorpay lub film,który daje po 3 grzyby lub jakieś eventy np... Q&A czyli pytania i odpowiedzi na forum... Nie mam pomysłów na pytania ale to się ogarnie.. ten który wygra event podaje nick na forum, i ładujesz mu grzyby... czy coś w tym stylu :)

@ale ŻEBY NIE BYŁ TO EVENT CODZIENNY,TYLKO CO TYDZIEŃ. :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A jeżeli serwer wypali i stanie się dość popularny to będą jakieś rangi na forum dla beta testerów? :P Do tego kilka epickich itemków :P Oczywiście zrozumiem jeżeli nic takiego nie będzie xD

Hmm pewnie takie coś będzie ale nie w tym tygodniu.

Opublikowano

A są lochy odbugowane ? Chodzi mi te najnowsze wieża,cyrk itd... I jak z expem ? Jaki max lvl? Kiedy start serwera ?

Na razie własnie wgrywam pliki na serwer i za kilka minut będzie start. Plikami się jeszcze nie bawiłem, zrobię to jak już będzie na hostingu działało, na razie 400 lvl max potem ok. 800 lvl ;)

EXP jeszcze nie wiem ale myślę ok. x 100-200

Opublikowano

Na razie własnie wgrywam pliki na serwer i za kilka minut będzie start. Plikami się jeszcze nie bawiłem, zrobię to jak już będzie na hostingu działało, na razie 400 lvl max potem ok. 800 lvl ;)

EXP jeszcze nie wiem ale myślę ok. x 100-200

o ktorej start?

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Aktualny hosting coś blokuje rejestracje, hmm nwm czemu tylko. Aktualna strona to www.privfidget.xaa.pl

Coś nie psuje musze napisać do własciciela i wyjaśnic sprawe.

Sam nie wiem ile to zajmie, to wszystko zalezy od usługodawcy.

Opublikowano

No jeszcze nie wiadomo, czekam na odpowiedz hostingu, troszkę kasy w to wrzuciłem. No zobaczymy, bądzcie dobrej myśli.

Opublikowano

Szkoda, nie zdążyłem się na tym wcześniejszym adresie zarejestrować. Teraz czekam jak się sprawa rozwiąże :D

Opublikowano

Dobra widzę że raczej dziś nie da rady aby dostawca odpisał, zaraz założe na darmowym hostingu, oczywiście stare konta sie nie usuną, bo widzę ze chcecie pograc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...