Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

abs 25% robi swoje ale może się coś zmieni jak wreszcie bendą  te epiki

yangi wartości tu nie mają jedynie na perły :D

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie polecam serwera słabo zabezpieczony cały czas channele padają przez ddosy , Administracja nie potrafi sobie z tym poradzić ,

NIE POLECAM SERWERA !!!  DNO

Opublikowano

Nie polecam serwera słabo zabezpieczony cały czas channele padają przez ddosy , Administracja nie potrafi sobie z tym poradzić ,

NIE POLECAM SERWERA !!!  DNO

Co ty bredzisz czlowieku, nie ma ddosow wczoraj byly ostatnie i zadne chanele nie padaja. Serwery chyba pomyliles

zasysam i sprawdzam , myśle że długo pogram ale jedna rzecz mnie denerwuje . za dużo ulepek ;/

Ulepki tylko na+7/8/9 i wiekszosc masz u npc i o ulepki latwo rowniez z dropu

ban.gif

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer :)

Większość rzeczy działa bardzo dobrze.

Wkrótce podobno zostaną dodane rzeczy które były obiecane czyli dungeony itd.

Opublikowano

kurwa serwer jest zajebisty, nie wiem o chuj sie czepiacie chyba dlatego, że grać nie umiecie....

polecam serwer, wbijac ;)

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą alchemik1 ulepki nie dropia łatwo chyba  że te na mapach 90 i 150 a broszurki żeby dropnąć to cud i należy temu poświęcić kilkanaście godzin .

Serwer nadal posiada mnóstwo braków między innymi

- Brak ulepszeń na epicką biżuterię

- Brak ulepszeń niektórych broni np pogromca smoków

- Dungeony nie działają a co za tym idzie nie da się ulepszyć broni/zbroi powyżej 105 poziomu ( niby ma zostać dodane do końca tygodnia ,zobaczymy )

- Jak wbijesz poziom 200+ nie masz szans na jakikolwiek drop z metinów czy ulepek typu broszurka i musisz robić kolejne konta żeby coś podropić ( np dropa 100 na metiny - kamyki duchowe dropa 90 na broszurki ...dropa 80-85 na smoki)

- Dziwnie lecący exp na mapie 90 to znaczy z niektórych mobów leci po 0,01 expa

- Szaman smok ma zbugowane dmg

- pobugowane pierścienie doświadczenia ( te które dropią z metinów nie dają żadnego efektu )

- drop znika sobie nawet jak jeszcze należy do gracza a pozostaje po nim efekt świecenia na ziemi.

Jest tego więcej ale zapomniałem je tu wypisać bądź są one mniej ważne .

Dochodzi do tego niesłowność i niskie zainteresowanie serwerem bądź brak czasu alchemika na pracę przy serwerze .

Niesłowność? Miałem otrzymać jakiegoś fanta za wbicie 250lvl jako pierwszy czekam 3 dni fajnie :).

Moim zdaniem powinny zostać wprowadzone zmiany takie jak :

- Usunięcie dodawania 5 bonu za pomocą dodań 1-4 ( czyli dodać marmur ) Dlaczego? Ponieważ każdy kto wchodzi na serwer nie zauważa tego że dodanie 1-4 dodaje także bon numer 5

- Zrobienie coś z zbyt dużym dmg ninji dagger z chmury ( jest to spowodowane zbyt dużą ilością zręczności która wchodzi po 80 czyli 80+80+125=285 tyle zr ma ninja ...)

- Nie wyobrażam sobie PvP na tym serwerze dlaczego? ponieważ abs 25% x4 =obrażenia w wysokości 100 hp ... na wojnach jakoś ujdzie chyba że ktoś na bs wydyga z całym eq po 25% to spoko ^^

- Zbyt niski drop broszurek szermierki a więc podniesienie ich dropu .

- Zwiększona aktywność alchemika1 na serwerze o ile jest to możliwe .

To tyle pisząc ten post mam na celu poprawę sytuacji na serwerze to wszystko .

Serwer podoba mi się ale te błędy/niedorobienia odstraszają potencjalnych graczy.

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą alchemik1 ulepki nie dropia łatwo chyba  że te na mapach 90 i 150 a broszurki żeby dropnąć to cud i należy temu poświęcić kilkanaście godzin .

Serwer nadal posiada mnóstwo braków między innymi

- Brak ulepszeń na epicką biżuterię

- Brak ulepszeń niektórych broni np pogromca smoków

- Dungeony nie działają a co za tym idzie nie da się ulepszyć broni/zbroi powyżej 105 poziomu ( niby ma zostać dodane do końca tygodnia ,zobaczymy )

- Jak wbijesz poziom 200+ nie masz szans na jakikolwiek drop z metinów czy ulepek typu broszurka i musisz robić kolejne konta żeby coś podropić ( np dropa 100 na metiny - kamyki duchowe dropa 90 na broszurki ...dropa 80-85 na smoki)

- Dziwnie lecący exp na mapie 90 to znaczy z niektórych mobów leci po 0,01 expa

- Szaman smok ma zbugowane dmg

- pobugowane pierścienie doświadczenia ( te które dropią z metinów nie dają żadnego efektu )

- drop znika sobie nawet jak jeszcze należy do gracza a pozostaje po nim efekt świecenia na ziemi.

Jest tego więcej ale zapomniałem je tu wypisać bądź są one mniej ważne .

Dochodzi do tego niesłowność i niskie zainteresowanie serwerem bądź brak czasu alchemika na pracę przy serwerze .

Niesłowność? Miałem otrzymać jakiegoś fanta za wbicie 250lvl jako pierwszy czekam 3 dni fajnie :).

Moim zdaniem powinny zostać wprowadzone zmiany takie jak :

- Usunięcie dodawania 5 bonu za pomocą dodań 1-4 ( czyli dodać marmur ) Dlaczego? Ponieważ każdy kto wchodzi na serwer nie zauważa tego że dodanie 1-4 dodaje także bon numer 5

- Zrobienie coś z zbyt dużym dmg ninji dagger z chmury ( jest to spowodowane zbyt dużą ilością zręczności która wchodzi po 80 czyli 80+80+125=285 tyle zr ma ninja ...)

- Nie wyobrażam sobie PvP na tym serwerze dlaczego? ponieważ abs 25% x4 =obrażenia w wysokości 100 hp ... na wojnach jakoś ujdzie chyba że ktoś na bs wydyga z całym eq po 25% to spoko ^^

- Zbyt niski drop broszurek szermierki a więc podniesienie ich dropu .

- Zwiększona aktywność alchemika1 na serwerze o ile jest to możliwe .

To tyle pisząc ten post mam na celu poprawę sytuacji na serwerze to wszystko .

Serwer podoba mi się ale te błędy/niedorobienia odstraszają potencjalnych graczy.

Serwer sie interesuje, co to za sens wypuscic serwer i miec go gdzies? Pracuje na osobnym dedyku nad zmianami jak i poprawkami tak aby nie wylaczac serwera nie potrzebnie, o 5 rano napisalem news w tej sprawie i dlaczego to wszystko tak sie opoznia. Mowiac szczerze liczylem na wieksze zainteresowanie serwerem ale coz nie bede wybrzydzal ani zamykal jak mysla niektorzy i na to czekaja :) Nie zniszczyly nas ataki, nie zniszczy nas putin.

@edit

co do nagrody zaraz sie dowiem ocb

ban.gif

Opublikowano

z nagrodą już wyjaśnione z BoskimHenio - jutro będzie przyznana

Cieszą mnie twoje słowa mam nadzieje na duże zmiany a także długie działanie serwera .

Wprowadź stosowne zmiany na serwerze a zyska na pewno na popularności .

rmoiyq.png

Opublikowano

Do czego są te 3 ikonki na dolnym pasku na prawo od kołeczek z % expa? Tam co jest zwój, monety i czerwona mikstura?

zdj1.jpg

The past has gone

Opublikowano

Do czego są te 3 ikonki na dolnym pasku na prawo od kołeczek z % expa? Tam co jest zwój, monety i czerwona mikstura?

zdj1.jpg

Zwoj = Teleportacja w wybrane miejsce

Monety = Konto bankowe

Potka = Sklep z miksturami (Otwiera sie sklepik handlarki)

ban.gif

Opublikowano

Zwoj = Teleportacja w wybrane miejsce

Monety = Konto bankowe

Potka = Sklep z miksturami (Otwiera sie sklepik handlarki)

Dlaczego nie można połączyć się z serwerem stoi na "zostaniesz połączony z serwerem..."

Mam spatchowanego clienta przed chwilą pobrałem ze strony głównej waszego clienta full.

Jeżeli jest jakaś łatka proszę o podanie linku.

@Edit

Już wszystko działa ^_^

Opublikowano

Gdy zaczynamy grę na serwerze wybieramy jakiego zwierzaka chcemy dostać, każdy pupil ma te same umiejętności wzrastające wraz z jego poziomem, który możemy mu podnosić expiąc go. Gdy znudzi nam się nasz pupil możemy zakupić kolejnego w ItemShop i sprzedać poprzedniego.

Nie wiem po co wy to napisaliście skoro na start żadnego zwierzaka nie dostajemy.

Oszustwo jak nic.

Pograłem trochę i jakoś na easy mi to nie wygląda.Może pomyliły mi się pojecia easy albo coś mi się pokręciło ale coś nie tak.Exp może jest jak na easy ale reszta jak np:

-brak magiczny metal,trzeba ulepszać bodziami i w dodatku trzeba je dropić

-skille dostajemy na g1 a żeby wbić na p trzeba dropić z metków/bossów 65+lvl

-eq jak np fms i zbroje są na +6/7 w npc

No i liczba graczy też nie jest zadowalająca.W m1 jinno ch1 z jakieś może 25 osób jest.

Może i wbijemy szybko lvl ale eq może trochę trudniej.

Serwer ma trochę nowości nie powiem ale jakoś one nie zachwyciły mnie.

Nie jest to żaden hejt tylko wyrażam swoją opinię na temat serwera które według mnie są akurat poruszone biorąc pod uwagę iż serwer jest z typu easy.

Życzę powodzenia z serwerem ale jakoś mnie on nie zaskoczył niczym ;)

Opublikowano

Ściągnąłem clienta ale teraz żałuje. Takie rzeczy na EASY to podstawa. Nara

The past has gone

Opublikowano

magiczne metale są w dropie ...  bodzie ładnie lecą  z czego do + 6 masz zawsze 100% 

co do eq to tak samo masz  ulepki w sklepie i czego potrzeba więcej ? 

Opublikowano

Działa tu jakiś BS? jest dozwolony?

EDIT: Nie no serwer porażka, EASY? hahaha znam przynajmniej 3 mediumy na których jest łatwiej. Expienie na 60 lvlu to już udręka i to WP. Nie działa tutaj BS i MH - i tutaj macie na minus trochę graczy.

Niezła manipulacja tą prezka. EASY heheeh dobre

The past has gone

Opublikowano

Działa tu jakiś BS? jest dozwolony?

EDIT: Nie no serwer porażka, EASY? hahaha znam przynajmniej 3 mediumy na których jest łatwiej. Expienie na 60 lvlu to już udręka i to WP. Nie działa tutaj BS i MH - i tutaj macie na minus trochę graczy.

Niezła manipulacja tą prezka. EASY heheeh dobre

Exp trudny? Na 60 lvlu? WP? BS nie działa?

Exp jest banalnie prosty a bynajmniej do 149 :)

Daggerem bez problemu wbiłem 250, nie miałem żadnych problemów z padaniem jak niektórzy grający WP CZY TEŻ MENTALEM. Po prostu trzeba umieć grać.

Wszystko łatwo zdobyć.

BS masz na MPC a dokładniej KLIK

Tylko BS jest tutaj karany, perm jak Cie przyłapią lub będą mieli podejrzenia co do EQ - Tak za podejrzenia bany pozdro ^^

Wszystkich zapraszam na serwer.

Mam nadzieję że w tym tygodniu dodadzą to co mieli dodać.

Poprawić drop dla lvli 250 trzeba żeby na każdym lvlu z każdego metka i bossa dropiły rzeczy.

Z metków dodajcie drop broch.

Opublikowano

Exp trudny? Na 60 lvlu? WP? BS nie działa?

Exp jest banalnie prosty a bynajmniej do 149  :)

Daggerem bez problemu wbiłem 250, nie miałem żadnych problemów z padaniem jak niektórzy grający WP CZY TEŻ MENTALEM. Po prostu trzeba umieć grać.

Wszystko łatwo zdobyć.

BS masz na MPC a dokładniej KLIK

Tylko BS jest tutaj karany, perm jak Cie przyłapią lub będą mieli podejrzenia co do EQ - Tak za podejrzenia bany pozdro ^^

Nie lubie używać takich clientowych BSów... nie działa padmaka więc tyle pograne...

hahaha podejrzenia co do eq? każdego gracza ktory liczy się w pvp musieli by zbanować.

Proszę Was nie oszukujmy się, każdy w tych czasach jedzie na SB a i tak jest zabroniony? Bezsens... 

Po za tym jeśli exp jest niby EASY to już droop i robienie eq hard-medium

The past has gone

Opublikowano

up serwer jest easy :)

Akurat ja bs-a nie muszę mieć na każdym serwerze więc panie ogarnij się widocznie długo w metka nie grasz jak bez bs-a nie możesz grać pozdro dla ciebie.
Prawdą jest drop łatwy nie jest ale tylko 1 itema czyli broszurki reszta dropi jak szalona nawet kamienie duchowe :)

Robienie eq jest bardzo łatwe nie mam jakiś mega trudności więc jak pan grać nie umie to już nie moja wina ^^

Pozdrowionka i zapraszam do gry .

Czekam z niecierpliwością na ten update . ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

up serwer jest easy :)

Akurat ja bs-a nie muszę mieć na każdym serwerze więc panie ogarnij się widocznie długo w metka nie grasz jak bez bs-a nie możesz grać pozdro dla ciebie.

Prawdą jest drop łatwy nie jest ale tylko 1 itema czyli broszurki reszta dropi jak szalona nawet kamienie duchowe :)

Robienie eq jest bardzo łatwe nie mam jakiś mega trudności więc jak pan grać nie umie to już nie moja wina ^^

Pozdrowionka i zapraszam do gry .

Czekam z niecierpliwością na ten update . ^^

uwierz, że wystarczająco nagrałem się w metka, grałem jak na plu nie było jeszcze możliwości wyboru płci każdej postaci a więc długo długo przed prywatynmi serwerwami. Potem newlongju i inne chińskie serwery gdzie BS'y zaczęły dopiero wychodzić rok po chińskich serwerach, wystarczająco dużo się nazmieniałem bonów ;)

a jeśłi Ty tu zmieniasz ręcznie bony to widzę Twoje ambicje i asporacje. Chcesz być mistrzem w biciu dzikich psów?

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...