Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tutaj biżuteria na wysoki lv czy nie? Bo coś nie widze, ale chyba bęzie kicha jak na 250 lv equ na 54 lv.. 

d2dp.png

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odkrywca
Opublikowano

I ponownie widzę tekstury dzwonków na wachlarzach, po **ja dajecie wygląd dzwonów na wachlarze? Byście się bardziej postarali. ;) 

Prezka 9/10.

Ten serwer ma jeden minus, mianowicie tak jak wcześniej wspomniałem. Pozdrawiam. ;-)

57955958428827956208.png

Opublikowano

Czemu gdy pobiorę klienta jest wszystko OK a gdy otworzę "MegaMT2.7z" to wyskakuje że archiwum jest uszkodzone ??

slgbil.jpg

Opublikowano

Czemu gdy pobiorę klienta jest wszystko OK a gdy otworzę "MegaMT2.7z" to wyskakuje że archiwum jest uszkodzone ??

Prawdopodobnie nie pobrał Ci się cały client :)

Albo po prostu coś u ciebie nie tak .

Tego nie da sie opisac;d

To po co komentujesz ?

FUCK LOGIC

Opublikowano

Serwer nie działa ? Bo wywala przy logowaniu ... 

A strona nie działa ....

I Zwiększcie trochę drop broszurek :)

Opublikowano

Konkurencja nie spi, ze swojego zrodla wiem ze to serwer mt2 nas atakuje :) Oczywiscie nie zostawie tego tak zalatwie temu zjebanemu serwerowi ze nigdzie nie beda sie reklamowac.Bo powysylam logi i nagranie z ich ts :)

ban.gif

Opublikowano

Konkurencja nie spi, ze swojego zrodla wiem ze Invoria nas atakuje :) Oczywiscie nie zostawie tego tak zalatwie temu zjebanemu serwerowi ze nigdzie nie beda sie reklamowac.

Ty, sory ale chyba ci się coś pomyliło bo ja ciebie nie atakuje - nie mam nic do twojego serwera ani do ciebie + nigdy w życiu nie atakowałem zadnego serwera (nawet się na tym nie znam) - więc proszę mnie nie obrazać a to twoje żródło to nie wiem jakie.

(Odpowiadam bo jakiś random którego nawet nie znam wyslał mi link do tego posta na gg )

sygna1.png

Opublikowano

Ty, sory ale chyba ci się coś pomyliło bo ja ciebie nie atakuje - nie mam nic do twojego serwera ani do ciebie + nigdy w życiu nie atakowałem zadnego serwera (nawet się na tym nie znam) - więc proszę mnie nie obrazać a to twoje żródło to nie wiem jakie.

(Odpowiadam bo jakiś random którego nawet nie znam wyslał mi link do tego posta na gg )

To radze pilnowac to co mowia na ts. Pierdoli mnie to czy to ty ale to z twojego serwera. 

@

Pewnie zaraz bana dostane bo prawde mowie:)

ban.gif

Opublikowano

To radze pilnowac to co mowia na ts. Pierdoli mnie to czy to ty ale to z twojego serwera. 

@

Pewnie zaraz bana dostane bo prawde mowie:)

Nikt cię z mojego serwera nie ddosuje -.- po 1 nie mamy czym (z 1 maszyny z ovh to ci raczej byśmy nie ubili serwera) a po 2 nikt na ts z naszego team nic takiego nie mówił - jak jakiś debil wbil i sobie jaja robil to już nie moja wina, bo równie dobrze ja moge wbić na kogoś ts i zacząc gadać że ddosuje xx serwera i od razu wina tego serwera na którym ts byłem?

I nie będe tu pisał, jak chcesz pw i nikt cie z invorii nie ddosuje bo nikt nie ma nic do twojego serwera, tyle.

A co do tematu to grafika ładna bo Arisa robiła.

sygna1.png

Opublikowano

No i ch uja nie działa ;c Kamyki duchowe coś ciężko dropią, a marmurów nie ma nigdzie bo nie dropią byście dodali je do npc.

Opublikowano

osób napewno nie dużo , nie polecam to w 100% nie jest easy od 1 lv do 15lv mozna zdobyć maxymalnie 500k

Nie mogę już was słuchać więc zacytuję słowa Heńka " To nie jest 4 fun, jest to easy czyli ułatwiony " więc mi tu nie mów, że to nie jest easy. Ok 500k no i co? Ceny w sklepach są adekwatne do dropu yang + na wyższych lvl masz większy drop kasy.

Serwer jest bardzo fajny, gram, będę grał. 

Pzdr 

Opublikowano

up 

Do 15lvl i tak ci to starczy a co do kasy to i tak całkiem nieźle gorzej trochę z broszurkami.

Serwer fajny,dobry exp.

Zapraszam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...