Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Powrót do przeszłości " - 250lvl, zbroje, bronie z 2012 - 13 roku . Nie zagram ..

Przeczytaj "Wstęp" to dowiesz sie czego dotyczy nazwa

To je Easy czy to je Hard bo ni u ja nie wiem ..

Easy

Dobra to tak, wbiłem 80 level mentalem.. exp powiedzmy że jest okej..

Ale sama nazwa w prezentacji - powrót do przeszłości. Parę miesięcy temu ktoś pisał czy chcemy reaktywacji Lomaxa (nie grałem, a chciałbym) więc okej, czekałem długo, i co? Jestem zawiedziony, szkoda trochę. 

Eq - tutaj hm, usunięcie ulepszaczy do 100 levela byłoby dobrą drogą (czy tam do tego gdzie zaczynają się epiki) oraz dodanie biżuterii (chociażby do 61 levela) +9/0. Na 80 levelu jestem z trutą +6, biżuterią na 1 level oraz zbroją na 34 level +8.

Exp - tutaj hm, do 80 levela spoko, na wyższych nie wiem, ale wiem że - wszedłem na levelu 78 do av2 (chciałem sprawdzić jak leci exp) i ze spota co? Około 5%.. Gdzie w v3 leci 10%..

Mapa 80 - jest ona strasznie estetyczna, poczynając przez to że można sobie jeździć pod wodą, to jeszcze smoków nie można ubić bo gdy stoisz, czy zablokujesz to się dziwnie bugują. Ubiłem chyba 4-5. Drop z nich średni, myślałem że jeśli potrzeba już tą przepustkę to coś dobrego z nich dropi, a tam? Stalka, zmianki, dodania i kd +5 (które są słabsze od tych co są u handlarki i nie da się ich ulepszyć).

No szkoda, ja jak na razie sobie odpuszczam gre, bo to jest Medium a nie Easy. :(

To miałbyć lomax w 100% ale gdybym taki wypuscił grałbyś sam w świecie bugów

Eq - Tutaj jak najbardziej twoje Eq jest powodem lenistwa bo po tych serwerach które były od czasu lomaxa nie dziwie sie ze masz o to problem zeby isc i wydropic stal bądz kupić boga u npc.

Exp - Jest przystosowany tak aby nie wbijalo sie 250 w 1 dzien wiec jak juz pisalem wyzej, lenistwo. Co do V2 bedzie tam exp zwiekszany 

Mapa 80 - Tutaj juz troche przesadzasz bo pierwsze piszesz o reaktywacji lomaxa a teraz szukasz problemu w mapie ktora wlasnie tam byla, nie zmienilismy jej z tego powodu ze jest stara i jest dobra a to ze mozna nurkowac w wodzie pomaga gdy boss tam wejdzie. Normalnie zbugowalby sie i nici z bicia.

#edit

KD dropia 80% wiec nie wiem co ty robisz ze ci dropia slabsze niz te od npc

Nie rozumiem niektorych osob, ledwo wejda na serwer nie przeczytaja dokladnie prezentacji a czepiaja sie na kazdym kroku a jak wyjdzie jakis serwer syfny to jezu co to nie jest. Zrozumcie ze Easy to nie 4fun ze dropi po 5/10k z psa ani nie jest rowne z expem bo to odbija sie na cenach w sklepach graczy jak i na jakiemukolwiek znaczeniu Yang 

@top

Po godz 22 bedzie konserwacja powinny bledy ktore znam zniknac

ban.gif

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa metinów od 100 nie działa,i czy mi się wydaje czy z metka w av2 nie ma dropu ?

I Brak dropu ze czerwonego smoka powyżej 100 lvl 

Opublikowano

Bransolety z łez niemożna zrobić na epika nie wiem jak z resztą . Jak się je dropi z metków to lipa bo mapa 100 nie działa . Masakrycznie niska szansa na drop perły z małży ( porównuję to do ceny i dropu ) . Przydałoby się dodać do sklepu małże ale po 50sztók a nie po 1 kupować ...

up konserwacja

Przydałoby się jakieś ogłoszenie np od 100 poziomu na chacie było by info że ktoś awansował na kolejny poziom

strona dane aktualizuje nie wiem co ile 1h ? :D

rmoiyq.png

Opublikowano

Up podobno do 15 min zobaczymy

Serwer ma sporo niedociągnięć ale jakoś mi nie przeszkadzały .

Czasy Lomaxa się skończyły i teraz dzieciaki muszą mieć bs-a i inne ułatwienia bo kliknąć w myszkę się nie chce  pozdro ^^

Może sam się trochę tak zachowuję ale przydały by się tu max wartości bonusów .

rmoiyq.png

Opublikowano

Up podobno do 15 min zobaczymy

Serwer ma sporo niedociągnięć ale jakoś mi nie przeszkadzały .

Czasy Lomaxa się skończyły i teraz dzieciaki muszą mieć bs-a i inne ułatwienia bo kliknąć w myszkę się nie chce  pozdro ^^

Może sam się trochę tak zachowuję ale przydały by się tu max wartości bonusów .

To musi sie im zachciec bo bs psuje serwer jak i maksymalne bony. A hejterow bedziemy karac

ban.gif

Opublikowano

Za ile on ?/////działa 

I zróbcie łączenie bodzi/metali/[kryształów do misji ] 

Opublikowano

Za ile on ?/////działa 

I zróbcie łączenie bodzi/metali/[kryształów do misji ] 

K

Zapraszamy do gry! Tyle krzyku bylo ale sie skonczylo:) Kazdy gra i nie spamuje o glupoty i bzudry!

ban.gif

Opublikowano

Taki maly bug, exp w pt nie leci dla bufa, tylko dla postaci ubijajacej moby.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie grałem na Lomaxie, ale na Promt2 już tak... I mam takie pytanie.. Dlaczego potrafiliście dodać broń a biż już nie? :(

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano
Witajcie kochani !
W naszej społeczności na Facebooku jest nas już prawie 1000 !
Z tej okazji w ramach wdzięczności chciałbym zorganizować wam pewien mały konkurs. Wystarczy że napiszecie w KOMENTARZU (przy poście na naszej facebookej stronie):
" Zgarniam Nagrodę " a ja dokładnie 25 marca wybiorę szczęściarza który wygra 500 SM o wartości 30zł oczywiście na MegaMT2.
Pamiętajcie- komentarz + udostępnienie naszego profilu ( Jak udostę
pnić widać na zdjęciu poniżej )
Zwycięzce ogłoszę na FanPagu oraz Forum !

xxx

Pozdrawiam, administrator BoskiHenio.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Gorąco polecam serwer :D

Bardzo fajnie się gra.

Już jest pierwszy 250 lvl po 12h expienia :D - sebastosMC

Zapraszam wszystkich na serwer warto zajrzeć :D

Opublikowano

Wygląda fajnie ) zawitam 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dam radę solo helerem grac ? :D

Solo każdą postacią idzie grać, ale może być trudno ze względu na to że szaman zazwyczaj ma mały dmg :D

Odpowiednie EQ i dasz raczej radę.

@Topic

Fajnie dropią yangi, ulepy no i małże po 500k za 50 sztuk w sklepiku bardzo przyjemna gra :D

Wszystko super tylko ten bs :D Szkoda że nie ma xD

Opublikowano

Pozwól Alchemik, że zacytuję Twoje słowa w odpowiedzi na mój post

,,Tutaj nie wbijesz lv w moment jak na starym lomaxie że pare h i już 250. To jest kontrolowany typ Easy,,

doprawdy? no też myślę, że kontrolowany 

<3

Opublikowano

Super serwer :)

Najbardziej mi się podoba pomysł z tymi dodatkowymi kartami w eq, w końcu ktoś o tym pomyślał !

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...