Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś tam podobno konfigurują :D

Na prawdę polecam serwer, gdyby nie dzisiejsze ataki to bym już miał może z 240 ;D

Serdecznie polecam i zapraszam do chunjo jak zostanie włączony.

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie za 30minut, przepraszamy za problemy związane z atakami ale robimy co w naszej mocy byście cieszyli się z gry.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Kolejny server dec'a który padnie szybciej niż powstał haha zabawne macie maszyne za 20 zł ? .

Idę w m1 nie ma nic po 5 sek pojawiają sie npc i ludzie co to ma być nawet czasami mobów nie widać .

Tak tak napisz "powiedziałeś swoje to wyjdz" a prawda jest taka że jesteś zero pliki lomaxa miałeś je kilka lat a na serverze dalej sa bugi banalne z yang żałosne .

Mam je od powstania lomaxa ale nie wiem czy ty myslisz ze ja je uzywam albo sprawdzalem 24/7 lub czy ty w ogole myslisz, zalosne sa twoje posty a jesli jestes taka madrala pyskata to moze postaw swoj serwer i zobaczymy ile twoj serwer wytrzyma atakow:) Serwer nie padl i nie padnie no chyba ze dla ciebie.

ban.gif

Opublikowano

Coś zostało dziś poprawione ?

np.

Żeby kamienie duchowe nie zabierały expa.

Brakuje ulepszeń na epickie  kolczyki,buty,bransolety,naszyjniki,hełmy

Nie działają dungeony : Katakumby i jeszcze jeden na 150 .

Mam nadzieję że serwer jeszcze dziś będzie online.

rmoiyq.png

Opublikowano
konserwacja,wrocimy jutro..

czyli online za 1 minute  czy kilka H ? 

a tak poważnie to działają te Dangeony ?  czy jak to sie tam pisze ??  bo sprawdziłem wcześniej nawet nie przenosiło 

Opublikowano

SERWER ONLINE OD GODZINY 5:00 COŚ OKOŁO.

WŁĄCZCIE PATCHER I MOŻECIE GRAĆ.

@

Jakby inaczej gdyby nagle nie zniknęły moby z mapy 150 i potem nie zbugowało postaci której nie idzie odbugować :)

Opublikowano

Sciagam... oby bylo warto

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Bzdura z tym systemem zabójstw który jest wymagany na ulepszanie.. I skille przydałoby się odrazu na P, przecież to easy.. 

Ta bzdura zostala wyjasniona dlaczego jest:)

SERWER ONLINE OD GODZINY 5:00 COŚ OKOŁO.

WŁĄCZCIE PATCHER I MOŻECIE GRAĆ.

@

Jakby inaczej gdyby nagle nie zniknęły moby z mapy 150 i potem nie zbugowało postaci której nie idzie odbugować :)

wam też  pobugowało postacie czy tylko mnie ? :D

Oboje spamujecie na forum ze macie pobugowane postacie a gracie na serwerze, ogaru troche.

@top

Zapraszam na serwer:)

ban.gif

Opublikowano

Oboje spamujecie na forum ze macie pobugowane postacie a gracie na serwerze, ogaru troche.

@top

Tak była zbugowana postać ale po 50 minut czekania zalogowałem się na ch1 :P

A co do serwa.

Po twojej przerwie na mapie od 150, spot jakimś dziwnym trafem zmniejszył się o jakieś 70% tego co było i teraz żeby tam expić to chyba 1h na 1 lvl bo nie idzie spota dobrego znaleźć.

Brak systemu ulepszeń biżu.

Niemal całkowity brak dropu broch.

Brak dropu z metków na lvlach powyżej 150, nie ma już dla takich lvli zarobku ani dropu ulepek.

Mapa Metinów nie działa, zabiera krwiste ale nie działa.

Na innym ch niż ch1 buguje postacie na różnych mapkach.

Zacznijcie poprawiać to a nie przerwę robicie na całą noc a jeszcze gorzej jest.

Ogólnie serwer super ale szkoda tego że nie poprawiacie.

Opublikowano

@top

Krzysztofie  nie chce wyjść na chama ale od godziny 9 nie mogę wejść na serwer  po wyborze postaci która była na mapie gota v3 cały czas wywala  , i nawet po odbugowaniu na stronie nadal wejść nie mogę ...

Opublikowano

Wy sobie jaja robicie . Co chwila bugniętą postać mam bo z ch1 na ch5 w av3 i zbugowana ,,,

Kasy brak . Leci jakby nie mogła .

Brak rosek "__"

Narazie trochę lipa :3

Poczekam jeszcze ale jak nic się nie zmieni to ja nie pogram już :3

Opublikowano

Prawdopodobnie nie pobrał Ci się cały client :)

Albo po prostu coś u ciebie nie tak .

To po co komentujesz ?

FUCK LOGIC

Jezu ;/ źle mnie zrozumiałeś ja poprostu sie podjarałem serwerem i napisałem ,że tego nie da sie opisać a tutaj jeszcze 10 pkt dostałem ehhh no nic życie.

Opublikowano

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat ten został zamknięty przez Administratora lub Moderatora.
Jeżeli uważasz że naruszono regulamin, lub bezpodstawnie zamknięto temat zgłoś się do Administratora.

Powód zamknięcia: Za chwile bedzie dzialal

Pozdrowienia od Forum ProMT2 

Opublikowano

Serwer online,w nocy postaram sie dokonczyc dungeony. Dzisiaj bugowalo was bo byly ataki. SS poniżej:

ZePFLev.png

lVojDQg.png

27MiKm1.png

KZS3qSq.png

SS z raportu ostatniego ataku

VkZV38g.png

ozznyBU.png

ozznyBU.png

Pozdrawiam ta pizde co probuje zniszczyc serwer

ban.gif

Opublikowano

NIE POLECAM SERWER BAN ZA NIC 

+ DDOSY CO MINUTE

Prosty przyklad nieogarnietej osoby, zobacz sobie post wczesniej jak masz ddosy co minute jak i banow za nic nie ma.

@down

Nadal nie zmienie zdania ze jestes nieogarniety 

YL1tXqq.png

ban.gif

Opublikowano

Prosty przyklad nieogarnietej osoby, zobacz sobie post wczesniej jak masz ddosy co minute jak i banow za nic nie ma.

szkoda ze bana mam za SH, A żaden SH Nie działa ;]

Opublikowano

Kolejny server dec'a który padnie szybciej niż powstał haha zabawne macie maszyne za 20 zł ? .

Idę w m1 nie ma nic po 5 sek pojawiają sie npc i ludzie co to ma być nawet czasami mobów nie widać .

Tak tak napisz "powiedziałeś swoje to wyjdz" a prawda jest taka że jesteś zero pliki lomaxa miałeś je kilka lat a na serverze dalej sa bugi banalne z yang żałosne .

Co do bugu yang potwierdzam działał w kilka sekund 500kk szło nabijać ,a mianowicie kupowałeś u handlarza zbrojami zbroje na 61lvl +4 obojętnie jaką ,a następnie ulepszałeś ja u kowala na + 5 koszt około 700k -sprzedaż 14kk :). Odkryłem  ,ziomki ponabijały także <3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...