Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszamy za te offy. Nowe game i tak jakos to wyszlo ale serwer nie pada przez zadne ataki wiec jest bdb !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Odpowie ktoś kiedy forum ile osób Online?

Bylo 500 online.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kiedy serwer będzie online? 

Zaraz ::)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Najbardziej mi się podoba administracja :) ciągle aktywna, odpowiada na pytania i wgl. według mnie jęśli tak ciągle będzie i czegoś nie zjebi*cie to myślę że 1k graczy + będzie grało:)
Jak widać wiek to tylko liczba

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jutro będą dwa interface do wyboru. 

Pierwszy jest ten z prezentacji.

Drugi natomiast to normalny, standardowy interface.

Ten interface który tymczasowo macie jest z bety, przepraszamy. 

~Serwer zaraz będzie ON. (OK. 3min).

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Serdecznie was przepraszamy za te ciagle offy. Staram wam sie pisac odrazu co sie dzieje ale musimy te statusu napraawic. Dzisiaj bede z wami  cala noc wraz z Luzerem i Damianem. 

@ UP 

Z nami tak nie bedzie ;) Obiecuje to ja UPS !

Zaraz serwer online liczba graczy wyniosla 500 ( Duzo osob nie ma jeszcze clienta)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Co to jest te game czy coś? Możecie mi wyjaśnić, bo jestem ciemny w tych sprawach. 

Silnik gry serwera : ).

@Edit prmk wiesz ,że ludzie mają teraz lekki zawód odnośnie startu? Ja z swojej strony życzę wam powodzenia ,może wbije jak serwer utrzyma miech :).

Opublikowano

takie male pytanko exp tu taki prosty czy bm kozak, bo nie raz wp gralem i czasami byl problem ze spotem, a tu bm i z typem na plecahc stoje na luzaka i nic mi nie robia:)

Opublikowano

Co to jest te game czy coś? Możecie mi wyjaśnić, bo jestem ciemny w tych sprawach. 

Silnik gry :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mam wszystkie latki pobrane ale jak wlaczam metka to wyskakuje  "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" czasem sie odpala jak wypakuje od nowa i wrzuce latki

Opublikowano

@UP Coś jak silnik gry, rozumiesz?

Serwer polecam widać, że Administracja nie ma gdzieś graczy.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ponawiam mój problem Mam wszystkie latki pobrane ale jak wlaczam metka to wyskakuje  "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" czasem sie odpala jak wypakuje od nowa i wrzuce latki

Opublikowano

Mam wszystkie latki pobrane ale jak wlaczam metka to wyskakuje  "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" czasem sie odpala jak wypakuje od nowa i wrzuce latki

PPM>Rozwiąż problemy ze zgodnością.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ponawiam mój problem Mam wszystkie latki pobrane ale jak wlaczam metka to wyskakuje  "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" czasem sie odpala jak wypakuje od nowa i wrzuce latki

Sprobuj odpalic ze zgodnoscia.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...