Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własny PrivSFGame?

damian09501

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomożesz :D?

Zaktualizuj wersję xamppa do najnowszej i zmień port połączeń przychodzących na skypie (o ile masz)

Opublikowano

Zaktualizuj wersję xamppa do najnowszej i zmień port połączeń przychodzących na skypie (o ile masz) Dalem nowa wersje i dalej

Uczeń
Opublikowano

Siema Potrzebuję pomocy przy stworzeniu serwera jeśli ktoś byłby uprzejmy i mi pomógł to pisać ;)

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować na swoim serwerze nic nie wyskakuje klikam i nic POMOCY

Wgrałeś plik *.sql? Utworzyłeś nową bazę "sfgame"? Jeśli tak kliknij "zaloguj" i sprawdź

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Wgrałeś plik *.sql? Utworzyłeś nową bazę "sfgame"? Jeśli tak kliknij "zaloguj" i sprawdź

Tak wgrałem plik sfgame.sql do phpmyadmin ten plik jest w bazie sfgame i mam tutaj 2 pliki user i user_data. Nie mogę się wciąż zarejestrować. Chce tylko serwer dla siebie dlatego jakby można jakoś zrobić w tych plikach user lub user_data wpisać login i hasło to by było spoko.

Opublikowano

Na localhoscie? Hm Pliki z tego tematu? Po rejestracji kliknij "przejdz do logowania" czy jak to tam i się zaloguj

Pozdrawiam, MrArek1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...