Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własny PrivSFGame?

damian09501

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi ?

Jak klikam rejestruj to mam zero reakcji, próbowałem różnych sposobów i dupa :D

Wgrywałem dokładnie wszystkie pliki edytowałem na własnie proserwer na swoją strone i nie działa :( Co mogę robić źle ?

P.S Pliki mam na hostingu proserwer.pl

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

LINK do działających plików serwerowych, a raczej do requesta.php: http://bit.ly/SFPliki

Uwaga! W pliku htdocs.rar wchodzicie w folder "Game" i tam macie plik request.php do przekopiowania, pamiętajcie o zrobieniu kopii zapasowej pliku pierwotnego pliku request.php. Powodzenia :)

LINK do Xamppa najnowszego: https://www.apachefriends.org/pl/download.html

Wersja 1.8.2 działa pod Windows XP i starsze, a 1.8.3 pod Windows 7 oraz 8/8.1

Opublikowano

Nie będę tłumaczył jak zainstalować xampa ( Raczej kazdy to umie )

1. Wypakowujemy wszystkie pliki z pliki_sfgame.zip do folderu htdocs w xampp

2. Odpalamy Apache i MySQL

3. Wchodzimy na stronę localhost/phpmyadmin i tam wchodzimy w zakładkę Bazy danych

4. Tworzymy nową bazę danych o nazwie 'sfgame'

5. Wchodzimy w bazę sfgame i importujemy tam plik który wgraliśmy wcześniej do htdocs o nazwie SF GAME.sql

witam tak patrze i patrze download nie działa bo jest na premium to jest po 1 a po 2 gie na 8 stronie chyba jest download albo 7 nie pamiętam i tego nie ma tego 5 puntu !! dokładnie pliku nie ma prosze o odpowiedz

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czemu jak inni wchodza maja czarny ekran a ja mam zawsze gre?? Robilem serwer na hamachi :) Odpiszesz mi na pw?

Jesteś w Polsce? Używaj polskich znaków! :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MAM PROBLEM NIE CHCE MI SIE ZALADOWAĆ APACHE, MYSQL Załadowywuje sie na Chwilę i sie zaraz wyłącza prosze o Pomoc. Jakbyś mogł napisz na GG : 34472876

Opublikowano

MAM PROBLEM NIE CHCE MI SIE ZALADOWAĆ APACHE, MYSQL Załadowywuje sie na Chwilę i sie zaraz wyłącza prosze o Pomoc. Jakbyś mogł napisz na GG : 34472876

Mam identycznie. Jak rozwiążę ten problem to dam znać.

• 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...