Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własny PrivSFGame?

damian09501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja wiem damian . ale jak klikne nowy towar to tego i tak niebedzie znaczy to niedziala

A i jeszcze 1 pyt gdzie sa dzwieki ataku broni ? Wie ktos bo niemoge znalesc

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wgrałem SF GAME.sql to jak mam to odpalić co wpisać w przeglądarkę, sorry za może banalne pytanie ale ja wcześniej na hamahi pracowałem :)

localhost do serwera a localhost/phpmyadmin do edytowania

Opublikowano

Pobierasz hamachi w plikach client_cfg i index localhost zmieniasz na ip hamachi tworzysz sieć hamachi potem kolega musi wbic do sieci i w przeglądarce pisze twoje ip i tyle..

Opublikowano

Pobierasz hamachi w plikach client_cfg i index localhost zmieniasz na ip hamachi tworzysz sieć hamachi potem kolega musi wbic do sieci i w przeglądarce pisze twoje ip i tyle..

Chodziło mi o xamppa ale już sobie poradziłem

Opublikowano

a jak mam zewnętrzne ip z tego co wiem to nie potrzebuje hamachi 

Opublikowano

Musisz miec router, stale ip jak masz to trzeba przekierowac porty xamppa. Mi to nie działa wiec poszukaj sobie o tym w necie. Bo wiecej sam nie wiem..

Opublikowano

damian09501 mam problem ustawiłem sobie 3 bony i teraz w przedmiotach pisze tak:

pancerz 1000- stały bonus w każdym itemie taki sam

sila 1139- zależy jaki item

1500~P €49,99 500- co to ma być za bon o.O

1500~P €49,99 800- tu to samo co wyżej tylko tam w request.php ustawiłem wartość 2 bonu na 500 a wartość 3 bonu na 800

jak to zmienić? żeby nie pisało 1500~P €49,99 tylko np. wytrzymałość 

proszę o pomoc 

pozdrawiam

Opublikowano

damian09501 co do twojego servera mógł byś zrobić żeby podczas Warty jak ustawisz na ileś H to żeby było można zakończyć odrazu za grzybki?

Opublikowano
witam jak dzimen110 tutaj ustawił minimalne obrażenia na 1385:

http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/screenshooter-legacy/co-iuchswbktwnevmmpyoyw.jpg

bo max obrażenia umiem ustawić tylko tych minimalnych obrażeń nie umiem ;/ mógłby ktoś pomóc?

i mam jeszcze jedno pytanie:

gdzie dokładnie wkleić ip z hamachi? wchodzę w client_cfg ale nie wiem,w której linijce wkleić ip ;D

w index.php tak samo nie wiem gdzie to ip wkleić ;) w której linijce? na początku?

Opublikowano

Z powodów ataków na serva postanowilem się zabezpieczyć, na chwilę obecną w sql dodałem zapisywanie ip i w razie czego moge blokować, jutro popracuje nad np. 2 konta z 1 ip na 10 min.

Opublikowano

proszę o dodanie w tych 2 plikach:

index.php:

client_cfg:

mojego ip z hamachi: 25.112.245.104

proszę o pomoc przy ogarnięciu serwera ale to na pw oczywiście odpłatnie

pozdrawiam

Opublikowano

wgrałem pliki na hosting. wszystko niby ok. tworzę postać i gdy chcę się zalogować wyskakuje mi błąd z połączeniem.

sprawdziłem bazę danych i nie utworzyło konta.

Już sobie poradziłem

Opublikowano

Z powodów ataków ddos na serwa przekroczono mies. limit strony 100gb. strona jutro zostanie przeniesiona na inny host.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...