Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zmienicie tą szanse 100% ulepszenia na mniejszą? Wole kilka razy spalić niż ulepszyć all za 1 razem ponieważ to jest = 0 zabawy z gry i pociechy z tego ,że zdobywam nowe EQ.

Moglbym zrobic od broni na 65lv ze na +7/8/9 szansa to: 95/90/80 a na set wyzej szanse 80%

ban.gif

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglbym zrobic od broni na 65lv ze na +7/8/9 szansa to: 95/90/80 a na set wyzej szanse 80%

To może +7-80%,+8-75,+9-70 a nowy set 80?

@To jest tylko moja propozycja ,możesz równie dobrze jakaś ankietę zrobić bo wiesz ja to 1 gracz : P

Opublikowano

Polikima bardziej mi się podoba twój pomysł ale żeby było tak że jak masz te 60% i ubijesz bossa a ci spali to juz 2 raz nie trzeba go zabijac bo troszke juz trudno będzie xD

Opublikowano

Nie jest wymagany buff, dmg mobow jest umiarkowane. 

Po starcie jeszcze wiele rzeczy was zaskoczy ktore dodam:)

Bronie

Wersja "Ikonowa"

Wojownik/Sura

Y1WpUKy.png

hOhXh9z.png

cTrXAWj.png

Ninja

uyOd0DR.png

sJxFpUd.png

Szaman

AQ41L7K.png

5E6SVGf.png

Ulepszacze takie same jak w zbrojach

Zmień 3 bronie na ostatnie, te ostatnie są fuj a łuk ohydny.

O której jutro start?

Opublikowano

To może +7-80%,+8-75,+9-70 a nowy set 80?

@To jest tylko moja propozycja ,możesz równie dobrze jakaś ankietę zrobić bo wiesz ja to 1 gracz : P

Myslalem o tym wlasnie ze bedzie za latwo z tym 100%, zmienie jak napisales.

Zmień 3 bronie na ostatnie, te ostatnie są fuj a łuk ohydny.

O której jutro start?

Godziny popoludniowe,dowiecie sie z rana

ban.gif

Opublikowano

Alchemik gdybym ja był na twoim miejscu tak teoretycznie to mi wystarczyłoby +7-70, +8- 60 +9-50 a nowy set 65% także :P. Tylko to tak przedstawiam teoretycznie pod tytułem "Co by było gdyby..."

@alchemik ale wiesz jacy są niektórzy (nikogo nie chce oceniać) ,dla niektórych moje liczniki w % mogą być złe ponieważ lubią "EASY EASY 100% all" Rozumiesz mnie? :P

BTW. Dzięki ,że jednak tą moją propozycję wybrałeś :).

Opublikowano

Myslalem o tym wlasnie ze bedzie za latwo z tym 100%, zmienie jak napisales.

Godziny popoludniowe,dowiecie sie z rana

Zmień te ostatnie zbroje i bronie.. dużo ludzi też tego by chciała, ostatnie zbroje i bronie to jednak coś i trzeba byłoby jakoś wyglądać, a ja jednak nie gustuję w przekolorowanych stalkach (2 ostatnie). Byłaby możliwość zmiany tego?

Np.:

http://img542.imageshack.us/img542/9914/baiso2men.png
Opublikowano

Zmień te ostatnie zbroje i bronie.. dużo ludzi też tego by chciała, ostatnie zbroje i bronie to jednak coś i trzeba byłoby jakoś wyglądać, a ja jednak nie gustuję w przekolorowanych stalkach (2 ostatnie). Byłaby możliwość zmiany tego?

Np.:

http://img542.imageshack.us/img542/9914/baiso2men.png

Niestety nie zmienie.

Alchemik gdybym ja był na twoim miejscu tak teoretycznie to mi wystarczyłoby +7-70, +8- 60 +9-50 a nowy set 65% także :P. Tylko to tak przedstawiam teoretycznie pod tytułem "Co by było gdyby..."

@alchemik ale wiesz jacy są niektórzy (nikogo nie chce oceniać) ,dla niektórych moje liczniki w % mogą być złe ponieważ lubią "EASY EASY 100% all" Rozumiesz mnie? :P

BTW. Dzięki ,że jednak tą moją propozycję wybrałeś :).

Spoko

ban.gif

Opublikowano

Tak,mamy z Henkiem jednego zaprzyjaznionego z kilka tys subow

Jeden serwer ktory wychodzi jako Medium juz nie pamietam nicku gracza a serwer zaczyna sie na D i wiaze z Dewastacja xD w sensie on ma to co ten serwer + inne rzeczy i pytanie czy jak na tamtym serwerze tutaj tez bedzie wiecej miejsca w handlu i ograniczenie yang do 4kkk? :D

Opublikowano

Jeden serwer ktory wychodzi jako Medium juz nie pamietam nicku gracza a serwer zaczyna sie na D i wiaze z Dewastacja xD w sensie on ma to co ten serwer + inne rzeczy i pytanie czy jak na tamtym serwerze tutaj tez bedzie wiecej miejsca w handlu i ograniczenie yang do 4kkk? :D

U nas handel jest wiekszy niż ma ten serwer

NlkEU6P.png

Troche wiekszy niz ten, u nas nie zwiekszalismy limitu yang tylko ustawilismy ze jeśli gracz otrzymuje yang i wartosc yang przekroczy 2kkk automatycznie cala suma 2kk wplywa na konto bankowe

I nie ma tego co my:)

ban.gif

Opublikowano

U nas handel jest wiekszy niż ma ten serwer

NlkEU6P.png

Troche wiekszy niz ten, u nas nie zwiekszalismy limitu yang tylko ustawilismy ze jeśli gracz otrzymuje yang i wartosc yang przekroczy 2kkk automatycznie cala suma 2kk wplywa na konto bankowe

I nie ma tego co my:)

chodzilo mi wlasnie tylko o to ze ma ten czat rozbudowany i sloty w ekwipunku 4 twoj ma 5 wiec jest lepszy choc pewnie mozna dac ile sie chce ;d

@ like za nick handlujacego  B)

Opublikowano

chodzilo mi wlasnie tylko o to ze ma ten czat rozbudowany i sloty w ekwipunku 4 twoj ma 5 wiec jest lepszy choc pewnie mozna dac ile sie chce ;d

@ like za nick handlujacego  B)

Uznajmy to za przelew pomyslow do kolegi

ban.gif

Opublikowano

Download klienta:

https://mega.co.nz/#!Ih4WTDgK!rgIh3wvL-wejY0Oa5OXG_EpsLQMSt2t2eBz4YxnjGxQ

Skan dam pozniej bo musze pobrac na lapka:)

Jeśli ktoś ma problem z pobieraniem polecam program MegaDownloader (Google)

Jutro z rana (dziś) napiszę o której start, oczywiście nie skończyłem wszystkiego ale będziecie mogli zagrać dzień na serwerze ukończonym w 95%:)

Lista rzeczy których jutro nie będzie:

- Ekran logowania (Nowy)

- System zwierzaków

- Dungeony

Starałem się to zrobić ale brakło sił

ban.gif

Opublikowano

Jak tam prace ida ? serwer bedzie dzisiaj ? client przygotowany ? :)

Prace idą dobrze, serwer wystartuje planowo 22 marca, client podał wyżej alchemik a przy serwerze zostało jeszcze:

- Ekran logowania (Nowy)

- System zwierzaków

- Dungeony

Ponad 800 Lubie To- cudowny wynik- liczymy na wspaniały start.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

alchemik1 jak już wszystko ogarniecie i zajmiesz się stroną bo widze że macie od promt2 ( na tą chwile ) to zróbcie z licznikiem online :> ew w grze zrób taką funkcję

Opublikowano

już problem z clientem nie dodałeś pliku MegaMt2-client.exe i nie odpala ;/

Prawdopodobnie nie dodał go specjalnie a link do niego poda np godzine przed startem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobieram clienta :D

Mam nadzieję że będzie w ch*j ludzi, bo za taką pracę jaką wykonał Krzysiek(Alchemik) i Patryk(BoskiHenio) należy im się wielka liczba graczy i oczywiście należyte zyski :D

Client pięknie idzie po 700 KB/s więc tylko czekać na start :)

Pozdrawiam i polecam ^-^

Opublikowano

dlatego właśnie nie lubie pobierać z MEGA;/ 2 razy miedzy 40-60% sam zakancza pobieranie ;/ 3 próba na innej przeglądarce, może to pomoże :D

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...