Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SynBogdana- prezentacja jest wykonana wyłącznie dla nas.

Serwer przed startem posiada już 500 osób które go lubią.

Jest nam niezmiernie miło i mam nadzieje że równie owocne zainteresowanie będzie po starcie.
Każdy lajk to dla nas ogromna motywacja, dzięki !

System ulepszeń będzie niebawem, prosze cierpliwości- nie pożałujecie.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

@deco

Zajebisty ten pomysł ze srebrnym mieczem.

@Topic

Co do serwera to polecam ze względu na administrację i mogę sam Wam powiedzieć,że bugów nie znajdziecie:)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Niestety jeżeli administratorzy dwa dni przed rozpoczęciem nie są wstanie pokazać systemu ulepszania, to nie wróży nic dobrego.

Mam nadzieję, że start odbędzie się bez problemów.

KEVLAT7.gif

Opublikowano

Widziałem wartości bonusów na Waszym FB i powiem szczerze jestem ciekawy jak te 25% absu na bronie w pvp czy to dobry pomysł. Nie będzie problemu z pvp? Z równowagą /balansem klas postaci?

#rein

Opublikowano

Widziałem wartości bonusów na Waszym FB i powiem szczerze jestem ciekawy jak te 25% absu na bronie w pvp czy to dobry pomysł. Nie będzie problemu z pvp? Z równowagą /balansem klas postaci?

Wbrew pozorom wszystko jest ładnie zbalansowane i takie 25% abs sprawdzała się na LomaxMT2 przez kilka długich lat. Tutaj tez wam się spodoba.

Opublikowano

boskihenio ale to nic dobrego nie wróży w pvp niskim lvl bo pewnie tutaj bedą małe koxy typu 61 lvl i on tutaj nie ma nic do powiedzienia tak naprawde pvp dopiero bedzie sie dziać po tym jak zrobisz jakiś itemek :/

Opublikowano

A jaki jest sens robienia 61lv do pvp skoro to easy gdzie wbicie lvl to moment a do tego na pierwszej odsłonie max lv się wbijalo 5 dni( nie mówię o calodobowej grze)

<3

Opublikowano

Niestety jeżeli administratorzy dwa dni przed rozpoczęciem nie są wstanie pokazać systemu ulepszania, to nie wróży nic dobrego.

Mam nadzieję, że start odbędzie się bez problemów.

System ulepszeń jest w trakcie tworzenia, zostały bronie bo przez ostatnie dni pracowałem nad dropem ulepszaczy jak i poprawialem exp. Spokojnie :)

A jaki jest sens robienia 61lv do pvp skoro to easy gdzie wbicie lvl to moment a do tego na pierwszej odsłonie max lv się wbijalo 5 dni( nie mówię o calodobowej grze)

Tutaj nie wbijesz lv w moment jak na starym lomaxie że pare h i już 250. To jest kontrolowany typ Easy

Tą prezentacje gdzieś już widziałem ..

Serwer wydaje się w porządku mimo wszystko jednak dla mnie są lepsze serwery

Powodzenia i pozdrawiam !

Tutaj:)

Zbroje

Wersja "Ikonowa"

zbr.png

Wersja Rozszerzona

Szmaragdowa Zbroja

szmaragd.png

Ulepszacze

9JG2eQd.png

Robi się ją ze Stali

Zbroja z Niebiańskiej Stali

niev.png

Ulepszacze

Se95eeB.png

Smocza Zbroja

smocza.png

Ulepszacze

NxDRfK3.png

Zbroja Minosa

minos.png

Ulepszacze

fsbdTVY.png

Zbroja Ze Złotej Stali
zloto.png
Ulepszacze
DqO7iNy.png

Zbroja Z Białego Złota
bialko.png
Ulepszacze
Qn32NsB.png

Czym się wyróżnia nasz system od innych? 
Jako iż MegaMT2 jest serwerem Easy to system ulepszeń nie może być za łatwy ani za trudny dlatego postanowiliśmy zmodyfikować ulepszanie nowych zbroi/broni tak że musimy chodzić na dungeony i zdobywać Punkty Zabójstw bossów które wymagają ulepszenia,tymi punktami nie da się handlować ani ich kupić. 

Dlaczego dodaliśmy taką bzdurę?
Dodaliśmy system Puntków Zabójstw do ulepszeń ponieważ stwierdziliśmy że gra zbyt szybko się kończy i nie mamy co robić, a dzięki naszemu systemowi zawsze będzie co robić! 

ban.gif

Opublikowano

ja nadal się pytam czy będzie wyrównane pvp przy 25 % absu na niższych lvlach ?

Sendus no ok przesadziłem z tym 61 ale taki 75/80 zrób pvp w bojowym albo syrku co ma 300 ataku przy 100 absu i magia full wiec bm tam to tez kosa nie bedzie :/ chyba że wartosci wszystkich broni zostały zmodyfikowane to git :>

Opublikowano

ja nadal się pytam czy będzie wyrównane pvp przy 25 % absu na niższych lvlach ?

Sendus no ok przesadziłem z tym 61 ale taki 75/80 zrób pvp w bojowym albo syrku co ma 300 ataku przy 100 absu i magia full wiec bm tam to tez kosa nie bedzie :/ chyba że wartosci wszystkich broni zostały zmodyfikowane to git :>

ja w ogóle nie widze sensu robienia małego lvl do pvp na easy, jak sama nazwa wskazuje easy- łatwy, po to ludzie na takich grają aby wbić max lvl i wtedy sie bawić, a z takim lvl jak Ty mówisz to można się bawić na serwerach medium.

klasy są napewno zbalansowane, już na pierwszej edycji przy takich abs pvp i wojny były dość ciekawe :)

w Zbroi z Nieb. stali macie chyba błąd z ulepszaczami, 2x po 10 red a bez białych?

<3

Opublikowano

Coraz więcej osób lajkuje FB/zagląda do prezentacji- więc zainteresowanie jest,obyście tego nie spie*dolili! a może być serwerek na dłużej.

#rein

Opublikowano

720 użytkowników- tyle osób polubiło naszą stronę na kilkadziesiąt godzin przed startem serwera.
To naprawdę ogromna motywacja bo taki wynik może świadczyć że spodziewamy się startu z naprawdę dużą ilością graczy.
Bądź na bieżąco-xxx

Zapraszamy również na forum serwera ( link na naszej Facebookowej stronie )

Opublikowano

Tak jak Ci mówilem, ja widze do 1,2k online przy starcie w sobote/ niedziela wieczór:D

Dajcie link do strony 

Posiadacie serwer team speaka?

własnie i teamspeak3 by się przydał 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano
w Zbroi z Nieb. stali macie chyba błąd z ulepszaczami, 2x po 10 red a bez białych?

To tylko przeoczenie.

Posiadacie serwer team speaka?

Tak, adres naszego team speaka znajdziecie na forum serwera MegaMT2/ProMT2.

x

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Na FP info beda podawane na bierzaco? W IS sa ulepszacze?

Pozdro dla graczy z Bytomia i Katowic :O

Opublikowano

Na FP info beda podawane na bierzaco? W IS sa ulepszacze?

Pozdro dla graczy z Bytomia i Katowic :O

Tak w IS będą za symboliczna sumę punktów

ja w ogóle nie widze sensu robienia małego lvl do pvp na easy, jak sama nazwa wskazuje easy- łatwy, po to ludzie na takich grają aby wbić max lvl i wtedy sie bawić, a z takim lvl jak Ty mówisz to można się bawić na serwerach medium.

klasy są napewno zbalansowane, już na pierwszej edycji przy takich abs pvp i wojny były dość ciekawe :)

Ślepy chyba jestem że tego nie zauważyłem, dzięki

ban.gif

Opublikowano

Jaki max lvl ? Czy to będzie hard ?

Level 250, nie bedzie hard.

NIe wiem może nie czytasz tematu w który wchodzisz a przy kliknięciu nie patrzysz co pisze w tytule.

Opublikowano

Kiedy dodacie do prezentacji pozostałe systemy ulepszania? :)

~~ Miło by było gdybyście na noc dali klienta do ściągnięcia aby każdy pobrał przed jutrzejszym startem.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...