Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego właśnie nie lubie pobierać z MEGA;/ 2 razy miedzy 40-60% sam zakancza pobieranie ;/ 3 próba na innej przeglądarce, może to pomoże :D

Pobierz przez przeglądarke Google Chrome. Ja pobrałem wszystko jest :D

@Topic

Serdecznie zapraszam na forum - www.megamt2.pl > Forum

Zapraszam do gildii InvearS - Chunjo :)

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierz przez przeglądarke Google Chrome. Ja pobrałem wszystko jest :D

właśnie teraz przez chrome pobieram i juz 64%:)

mi tam sciągło w 10 min :>

ja niestety nie mam tak szybkiego neta;/ client troszke waży, z moim netem do 1,5h sciągania;/ a tu już 3 raz próbuje ;c

<3

Opublikowano

1 zasada wrzucania klienta : najpierw multi potem inne strony xD coz, sprobuje to pobrac.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Bardzo ładny  serwerek, zagram na 100 %. 

Skąd PD ? 

PD zapewne będą dropiły z jakichś lepszych bossów bądź metinów :)

lub druga opcja - VIP za sm :)

<3

Opublikowano

1 zasada wrzucania klienta : najpierw multi potem inne strony xD coz, sprobuje to pobrac.

1 zasada pobierania klientów: najpierw Google Chrome potem inne gówna :) cóż, zmień przeglądarkę.

Opublikowano

A wiecie kiedy start oficial bedzie ? ;d

"Jutro z rana (dziś) napiszę o której start,"

Słowa alchemika ^^

Opublikowano

Widzę serwer wypasik , przydałaby sie jeszcze jakaś dobra reklama do niego ;) . Zagram na pewno z ekipą ,  bądźmy dobrej myśli że wypali wszystko i serwer będzie się cieszył popularnoscią 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Start godzina 16

Mam pytanie co z zmiankami? Bo w shopie ich nie ma bedzie tak jak na lomaxie na 1 i 2 edycji?

U npc, stary ss bo troche zmienikiem u npc

ban.gif

Opublikowano

a rejestracja ?

Mam pytanie co z zmiankami? Bo w shopie ich nie ma bedzie tak jak na lomaxie na 1 i 2 edycji?

i odpowiedz na to

rmoiyq.png

Opublikowano

1 zasada pobierania klientów: najpierw Google Chrome potem inne gówna :) cóż, zmień przeglądarkę.

Jak mnie wkurzaja takie typki ;..; mam chrome, ale juz nieraz bylo tak, ze pobieranie sie zatrzymuje albo po pobraniu nie ma pliku na kompie, stad tez moje ograniczone zaufanie do tej strony, zreszta nie jestem jedyny. 

W ile wbije max lvl?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jak mnie wkurzaja takie typki ;..; mam chrome, ale juz nieraz bylo tak, ze pobieranie sie zatrzymuje albo po pobraniu nie ma pliku na kompie, stad tez moje ograniczone zaufanie do tej strony, zreszta nie jestem jedyny. 

W ile wbije max lvl?

Jak to auto napisał 0-150 lajt, 150-200 mniejszy lajt a 200-250 potrzeba trochę czasu.

Opublikowano

Świetnyy serwer. Kiedy planowany start??

Dzisiaj godzina 16.00

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Jest możliwość podania 1,30h klienta przed startem? Niektórzy tak jak ja mają bardzo slabe lączei pobiera sie po 200kb /s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...