Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigusek to ty chyba w błędzie jesteś od kiedy bm to najlepsza postać na pro ?? grałem z pół roku temu to wiem że wp albo smok były najlepszymi postaciami

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nikt się nie włamał do bazy ProMT2, tylko miał bazy z innych serwerów. Gracz, o którym mówisz posiadał loginy i hasła ludzi z innych serwerów i sprawdzał u nas, czy również takie istnieją. Jesteś kompletnie niedoinformowany, szkoda mi nawet klawiatury, żeby Ci to tłumaczyć, bo i tak czytanie ze zrozumieniem leży u Ciebie.
  2. Żadnych "buteleczek" już nie ma, ten bug został naprawiony tego samego dnia, w którym się pojawił.
  3. Ja nic nie mówiłam o ox, kolejny dowód na to, że nie potrafisz czytać. Napisał to BoskiHenio i miał rację. Ostatni ox odbył się 16. marca, więc nie rozumiem o co Ci chodzi.
  4. Po co Administracja miałaby sobie dawać sm za ox? o.O Teraz już zaczynasz naprawdę zmyślać, opowiadasz historie wyssane z palca. Pomyśl logicznie i się nie kompromituj.
  5. Twój post zgłaszam jako spam, bo nie ma zupełnie nic wspólnego z MegaMT2.

PS.

http://lmgtfy.com/?q=ogar+slang

PS 2. Od kiedy istnieje takie słowo jak "pozatym"?

Naucz się czytać ogłosili konkurs na wygranie sm , jeżeli ktoś kupywał sm zwiększał swoją szanse

sm wygrał osoba która alebo była głupia albo to była  2postać gm

aby nie dac graczom sm lepiej aby sami sobie kupili bo 4k sm drogą nie chodzi , a tak ogólnie to z tego co widzę to co chwilkę

spamisz postami , także zgłaszam twojego posta nie ma sensu .

GoodFather92  nie wlamal sie do bazy promt2 bylo to napisane w news na stronie glownej , posiadal jedynie liste kont z haslami Z INNYCH SERWEROW. No tak rozdajemy SM  swoim postaciom. Brawo dla twojej inteligencji! 

Ugozfqg.png

Odpowiedz w twoim temacie:

http://forum.s1promt2.pl/index.php?/topic/3902-znikają-itemki-zróbcie-cofke-do-23lutego-godz-1700-ankieta/#entry34326

kYUWsSY.png

Na przyszlosc nie udzielaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia. A lagow na promt2 nie ma.

No dobra , to dlaczego ciągle pisaliście na czacie że wygrał gracz ...... 

Spytaj sie go , czy coś takiego było jeszcze

No dobra to napisałem do tego kolesia co wygrał sm i on mi po 5sek napisał że można wygrac jeszcze sm

i dał mi link do forum

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Naucz się czytać ogłosili konkurs na wygranie sm , jeżeli ktoś kupywał sm zwiększał swoją szanse

sm wygrał osoba która alebo była głupia albo to była  2postać gm

aby nie dac graczom sm lepiej aby sami sobie kupili bo 4k sm drogą nie chodzi , a tak ogólnie to z tego co widzę to co chwilkę

spamisz postami , także zgłaszam twojego posta nie ma sensu .

No dobra , to dlaczego ciągle pisaliście na czacie że wygrał gracz ...... 

Spytaj sie go , czy coś takiego było jeszcze

No dobra to napisałem do tego kolesia co wygrał sm i on mi po 5sek napisał że można wygrac jeszcze sm

i dał mi link do forum

Wiekszych bzdur jeszcze nie czytalem, tak byl taki konkurs ktory wygral gracz TheSolidar, i po chwili byla dogrywka ktora wygral gracz AruSa. Gowno wiesz a sie odzywasz . Daj sobie juz spokoj bo sie kompromitujesz 

IpoDcQe.png

Licze na odwolanie twoich oszczerstw o Team ProMT2

ban.gif

Opublikowano

hmm czyli eq wymaga ulepszaczy nawet te eq od 0 lvl?

Ciężko jest usunąć te ulepki ? moim zdaniem są zbędne

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie ma wielu nowinek,tituśnych itemów i niepotrzebnych pierdół - dodaliście pożyteczne opcję bez ceregieli.

Serwer zapowiada się dobrze,postarajcie się o reklamę i nie zawalcie tego projektu a może okazać się serwerem na dłużej. Życzę powodzenia ;)

#rein

Opublikowano

hmm czyli eq wymaga ulepszaczy nawet te eq od 0 lvl?

Ciężko jest usunąć te ulepki ? moim zdaniem są zbędne

Ulepszacze sa tylko na +7/8/9 i jest 100%

ban.gif

Opublikowano

Powiem wam tak: serwer super co już pisałem ale graczy będzie mało. Niestety dzień wcześniej ma wystartować druga "petarda", której jak ludzie zasmakują to nie wbiją tutaj ;/ Możecie liczyć tylko na słaby start serwera "Mentis". Inaczej nawet nie warto otwierać tego.... ;/

Lecz jeśli wy też zmarnujecie start to będziecie jeden dzień w plecy z naprawą w stosunku do Mentis i już serwer się nie podniesie. Sory, że źle życzę temu serwerowi ale patrząc na ostanie nowo otwarte serwery nie ma opcji, że kilku napraw w weekend nie będzie.

Opublikowano

Powiem wam tak: serwer super co już pisałem ale graczy będzie mało. Niestety dzień wcześniej ma wystartować druga "petarda", której jak ludzie zasmakują to nie wbiją tutaj ;/ Możecie liczyć tylko na słaby start serwera "Mentis". Inaczej nawet nie warto otwierać tego.... ;/

Lecz jeśli wy też zmarnujecie start to będziecie jeden dzień w plecy z naprawą w stosunku do Mentis i już serwer się nie podniesie. Sory, że źle życzę temu serwerowi ale patrząc na ostanie nowo otwarte serwery nie ma opcji, że kilku napraw w weekend nie będzie.

Petarda ale chyba z efektem ubocznym, nie chce obrażać nikogo ani żadnego serwera ale co oni mają swojego? NIC.

Oczywiście nasza reklama poleci przed startem do -+ ok 100tys adresów email (do odebranych):)

ban.gif

Opublikowano

xDDD ten  cały mentis to nie ma porównania żadnego z tym serwerem .

serwer ciekawy. Powodzenia

aFMA3pg.png

Opublikowano

Ale Mentis nie wystartuje, jedynie czego mogą się obawiać to Aslana :D

Oni żadnego startu nie zmarnują o to się nie martw, jeszcze zobaczycie setki, a moze i tysiące graczy na tym serwerze bo na prawde jest co zwiedzać odkrywać i zdobywać.

Hubert, zerknij na promt2 - stoi już pare dobrych lat, administracja jest ogarnieta uwierz i nie amsz co sie martwic ;-)

A ja nadal czekam na system ulepszen :)

Opublikowano

Ulepszacze sa tylko na +7/8/9 i jest 100%

Ja chciałbym powiedzieć/zapytać/zaproponować bo nie widziałem w prezce ale być może jest to na serwerze 

1.Tabela Bonusów

2.Podczas PVP jakiś interfejs z pokazanym PŻ & PE przeciwnika

3.BS dozwolony?

4.Podgląd ekwipunku gracza

i jak coś jeszcze wymyśle to dopisze ^^

Opublikowano

Ja chciałbym powiedzieć/zapytać/zaproponować bo nie widziałem w prezce ale być może jest to na serwerze 

1.Tabela Bonusów

2.Podczas PVP jakiś interfejs z pokazanym PŻ & PE przeciwnika

3.BS dozwolony?

4.Podgląd ekwipunku gracza

i jak coś jeszcze wymyśle to dopisze ^^

WCKs8AL.png

LOUoivq.png

3 i 4 Nie

ban.gif

Opublikowano

To jak to w końcu będzie z tymi specjalnymi przedmiotami zdobywanymi w grze? Nie będą słabsze od tych z IS, tylko ograniczone czasowo. Tak?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Jak zrobicie reklame na yt, to 1k spoko ogarniecie. Tak mysle, bo ludzie (coraz większa ilość) Patrz czy serwer ma reklame na yt.......

Bez reklamy też będzie sporo. Polecam i sam zawitam. Oby wszystko sprawnie działało a nie jak śpicie to serwer off tak jak na Lomax reaktywacja..

Opublikowano

Jak zrobicie reklame na yt, to 1k spoko ogarniecie. Tak mysle, bo ludzie (coraz większa ilość) Patrz czy serwer ma reklame na yt.......

Bez reklamy też będzie sporo. Polecam i sam zawitam. Oby wszystko sprawnie działało a nie jak śpicie to serwer off tak jak na Lomax reaktywacja..

Akurat na rekatywacji lomaxa byly bledy ktore po tygodniu usunalem ale ludzie uciekli,teraz nawet jak znajdzie sie bug co offa channele to po chwili go naprawie. To tylko kwestia wiedzy i umiejetnosci czytania wyniki debugowania

ban.gif

Opublikowano

Akurat na rekatywacji lomaxa byly bledy ktore po tygodniu usunalem ale ludzie uciekli,teraz nawet jak znajdzie sie bug co offa channele to po chwili go naprawie. To tylko kwestia wiedzy i umiejetnosci czytania wyniki debugowania

Znając cb to pewnie tak bedzie bo jest source ^^

OK no to czekamy, oby sie udało! 

Opublikowano

Nadal czekam na odpowiedź ze strony administracji na następujące pytanie:

"Kiedy ujrzymy system ulepszeń" ?

Opublikowano

Nadal czekam na odpowiedź ze strony administracji na następujące pytanie:

"Kiedy ujrzymy system ulepszeń" ?

Musicie jeszcze poczekac troche.

Na obecną chwile przygotowany jest system ulepszeń zbroi oraz reszta w trakcie ale wszystko podamy gdy będzie gotowy cały system.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Musicie jeszcze poczekac troche.

Na obecną chwile przygotowany jest system ulepszeń zbroi oraz reszta w trakcie ale wszystko podamy gdy będzie gotowy cały system.

Dobrze rozumiem, lecz czekamy już dość długo. Jesteście w stanie zapewnić nas, że jeszcze przed startem ujrzymy system ulepszeń?

Przepraszam za nachalność, lecz bardzo mnie to ciekawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...