Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jCsVdzo.png

XDDDDDDDDDDDD

Będzie pompa na serwerze. : - D

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Nie ma sys ulepszen ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

mixtr.png

Dodaliśmy obok możliwość kupowania mikstur podczas expienia w każdym miejscu

szept.png

gm.png

Zmieniliśmy kolor wiadomości od GM jak i czcionkę na czytelną

poprawki.png

Naprawiono bug z Czarowanym Ostrzem (Bijąc bez broni DMG wzrastało)

Poprawiono podnoszenie przedmiotów z ziemi tak aby się łączył automatycznie

Skrócono wojen gildii (gdy bug trzeba czekać 30min) do 20min

Zablokowano pisanie na Chat,używanie skilli i tworzenie sklepów na  Event OX

Zablokowano atakowanie postaci podczas handlu,gdy mamy otwarty własny sklep, gdy mamy otwarty sklep npc

Zablokowano konie na OX / Wojnach

Zablokowano używanie kolorów na chat

Zablokowano pokazywaniu poprzez szkło intuicji przedmiotów które nie istnieją

Zablokowano wyrzucanie,przenoszenie do magazynu przedmiotu,handlowanie,kupowanie od innych dla GM

Zablokowano tryb automatycznego bicia na PvP

Ograniczono puszczanie  10 petard na 5 sekund

Usunięto efekt przemiany w taboret podczas otwierania sklepu

Usunięto bug z statystykami postaci

Naprawiono bug DMG będąc przemienionym

Zablokowano możliwość bugowania kostiumów,pd itp

To jest tylko część nowości które możecie spotkać na serwerze, chcesz wiedzieć więcej? Sprawdź sam!

Nie ma sys ulepszen ??

Będzie , jesteśmy w trakcie tworzenia:)

ban.gif

Opublikowano

jak najbardziej zagram:) wiele nowości których nie spotkałem jeszcze na żadnym serwerze prywatnym :D Team odpowiedni więc jest na co czekać ;D 

<3

Opublikowano

Kur~`fa... CO TO ZA GÓWNO ? xD

Nie no, masakra serwer WYBUCHOWY, jak tak to mozna nazwać.

Wiele nowości, widać administracjia się postarała.

Czekam z niecierpliwością na START !!!

@Pisząc, że system ulepszeń unikatowy, ze go nigdzie nie ma to jakieś nowe sety ? :P

@kiedy chcesz go wstawić ? Może dziś jeszcze da radę ? :P

@kiedy TS, chyba ze jest a nie doczytałem :v

@Forum :D

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Kur~`fa... CO TO ZA GÓWNO ? xD

Nie no, masakra serwer WYBUCHOWY, jak tak to mozna nazwać.

Wiele nowości, widać administracjia się postarała.

Czekam z niecierpliwością na START !!!

@Pisząc, że system ulepszeń unikatowy, ze go nigdzie nie ma to jakieś nowe sety ? :P

@kiedy chcesz go wstawić ? Może dziś jeszcze da radę ? :P

@kiedy TS, chyba ze jest a nie doczytałem :v

@Forum :D

@1: Pisząc o systemie ulepszeń unikatowym mówię o takim którego nigdzie nie ma i nie chodzi o wygląd broni czy zbroi, bardziej oto że nie będzie wam się nudzić:)

@2: Myślę ze jutro/pojutrze będzie pełny wstawiony ponieważ pracuje w nocy(lepiej bo spokój)

@3: Mamy ts3, na forum promt2 znajdziesz

@4: ProMT2

ban.gif

Opublikowano

Mam małe pytanie, mianowicie czy sys. ulepszeń będzie 2k9-2k11 czy nowsze?

Opublikowano

@1: Pisząc o systemie ulepszeń unikatowym mówię o takim którego nigdzie nie ma i nie chodzi o wygląd broni czy zbroi, bardziej oto że nie będzie wam się nudzić :)

Dokładnie. Wiem jak bedzie z systemem ulepszen i powiem Wam, ze jeszcze nigdzie czegoś takiego nie było (nie, nie chodzi o wyglad broni/zbroi, a o system ich tworzenia).

To bedzie coś... czekam z ręką w gaciach ;-) Udostepniaj te forum, i czy ts bedzie jakis?

Opublikowano

Hmm polecam troche bez sensu ze usuneli efekt przemiany wtaboret no alee.. , ale pewnie wbije a jakie raty bo nie odczytalem i fajnie by bylo jakbystart przeniesiono na piatek 20-21 ;) ,pewnie wbije ale zobaczymy. Ps; ciekawe jakie ceny w IS bo pierdziele to aby kupic vipa na 7 dni za 30 zl .. bo to byloby za bardzo serw pod Is'a ;x

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Mam małe pytanie, mianowicie czy sys. ulepszeń będzie 2k9-2k11 czy nowsze?

Jesli chodzi ci o ilosc i ustawienie skokow nastepnych itemow to:

90->120->160->180->220

A jesli o modele to bedzie wyglad glownie z metina(te nowe) i pare pasujacych do metina zeby nie przypominalo to gowna.

Dokładnie. Wiem jak bedzie z systemem ulepszen i powiem Wam, ze jeszcze nigdzie czegoś takiego nie było (nie, nie chodzi o wyglad broni/zbroi, a o system ich tworzenia).

To bedzie coś... czekam z ręką w gaciach ;-) Udostepniaj te forum, i czy ts bedzie jakis?

O ile sie nie myle to zakaz tu jest dawania linkow do forum, ts i forum na promt2.

Hmm polecam troche bez sensu ze usuneli efekt przemiany wtaboret no alee.. , ale pewnie wbije a jakie raty bo nie odczytalem i fajnie by bylo jakbystart przeniesiono na piatek 20-21 ;) ,pewnie wbije ale zobaczymy. Ps; ciekawe jakie ceny w IS bo pierdziele to aby kupic vipa na 7 dni za 30 zl .. bo to byloby za bardzo serw pod Is'a ;x

Vip bedzie na 14dni za 30zl, serwer nie bedzie pod is. Co do taboretu moge dorobic czy chcesz sie zmieniac w taboret czy nie :) 

ban.gif

Opublikowano

Serwer Fajny, dużo nowości. Ale nie podoba mi się kilka rzeczy np:

-stare tekstury m1 (nie patrze na wygląd a na rozgrywkę i stabilność) Ale to odrzuca od gry. Wygląda to źle bo metin nie będzie już takim jak kiedyś.

-ulepszacze w sklepie. Lepiej je usunąć te zwykłe jak to easy

I jeszcze to że oceniasz inne serwery: dość obecnych serwerów, Nie przystaje skoro jesteś tak profesjonalny. 

Ale to już twoja prywatna sprawa.

Opublikowano

Serwer Fajny, dużo nowości. Ale nie podoba mi się kilka rzeczy np:

-stare tekstury m1 (nie patrze na wygląd a na rozgrywkę i stabilność) Ale to odrzuca od gry. Wygląda to źle bo metin nie będzie już takim jak kiedyś.

-ulepszacze w sklepie. Lepiej je usunąć te zwykłe jak to easy

I jeszcze to że oceniasz inne serwery: dość obecnych serwerów, Nie przystaje skoro jesteś tak profesjonalny. 

Ale to już twoja prywatna sprawa.

Hm, stare tekstury są dlatego że to jest metin, a nie jakies nowe mapy czy dodawanie drzewek do m1. Ulepszacze są po 1kk i dlatego u npc żeby nie było aż tak łatwo.

Nie oceniam innych serwerów tylko mówię jak jest, od paru miesięcy już przyglądam się "projektom" wielkich serwerów które na dzień dzisiejszy nie istnieją i które były nafaszerowane syfem

Ciekawe jaki będzie system ul. ładnie ładnie, takie stare pro z nowościami, powodzenia ;)

Będzie ciekawy:)

ban.gif

Opublikowano

Hm, stare tekstury są dlatego że to jest metin, a nie jakies nowe mapy czy dodawanie drzewek do m1. Ulepszacze są po 1kk i dlatego u npc żeby nie było aż tak łatwo.

Nie oceniam innych serwerów tylko mówię jak jest, od paru miesięcy już przyglądam się "projektom" wielkich serwerów które na dzień dzisiejszy nie istnieją i które były nafaszerowane syfem

Będzie ciekawy:)

;p No masz racje ale gracze patrzą na wygląd w większości. W takim klimacie dziwnie się siedzi + do tego większość czasu w m1. Twój serwer robisz co chcesz. Zrób ankiete to się przekonasz.

Opublikowano

Prezentacja wprost idealna,czytelna oraz serwer wyśmienity :)

Mapki ciekawe aczkolwiek nie zauważyłem w prezentacji systemu ulepszeń,czy postaralibyście się je przedstawić?

Opublikowano

Prezentacja wprost idealna,czytelna oraz serwer wyśmienity :)

Mapki ciekawe aczkolwiek nie zauważyłem w prezentacji systemu ulepszeń,czy postaralibyście się je przedstawić?

A czytałeś poprzednie posty? System ulepszeń bedzie dzis prawdopodobnie uzupełniony wiec spokojnie ;-)

Opublikowano

A można wiedzieć w ile czasu wbiję 100 lvl? Łatwo się expi?

do 100 lajt

od 100 do 150 mniejszy lajt

od 150 do 200 mniejszy lajt niz up

od 200 do 250 troche czasu

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...