Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ayris- Podejmij Wyzwanie!

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

www.Ayris.pl Fajna strona :D mam pytanie czy na 100 lvl już bedziemy mieli np po 50 ulepek ?? czy będzie ciężej ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

łatka będzie przed startem z hasłem :) 

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiada, jak na Easy proponowałbym dać max hp 8k-12k xD

8-12k ?? Haha Nie przesadzajmy zostawmy tak jak jest 

Psotnyy

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiada, jak na Easy proponowałbym dać max hp 8k-12k xD

Przesada dobrze jest teraz :) 

Opublikowano

wiadmo coś o której bd startował >?

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

wiadmo coś o której bd startował >?

Słyszałem że 18:00-20:00 ale może się mylę.

Mam pytanie, skąd bronie 75 (i czy da się z niej coś zrobić dalej) i skąd kostiumy.

slgbil.jpg

Opublikowano

Kiedy stronka

PS: jaki ts  ?

Napewno godzine- dwie przed startem strona będzie w pełni działać wraz z rejestracja , ts.ayris.pl -TS

Kiedy oficjalny start ?

Jaki ts ? 

Czemu beta zamknięta ?

Oficjalny start dziś 18-20

ts.ayris.pl

9pu8p2.png

Opublikowano

Aktualnie tak, a występuje jakiś problem?

Niestety ja mam zawsze problem z tym hostem, gdyż nie zapisuje mi się na komputerze plik który sciagnalem ..

Opublikowano

Niestety ja mam zawsze problem z tym hostem, gdyż nie zapisuje mi się na komputerze plik który sciagnalem ..

Już staram się wrzucić na Multi.

jak tylko się upnie to zostanie tu wrzucony link.

9pu8p2.png

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będzie na mapach bugów w sensie że ninją z buta sie nie da expić bo moby biją 3k itp i że jak ninją to tylko na ninja hacku sie da grać ... ;c

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...