Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ayris- Podejmij Wyzwanie!

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi, czy każdemu mpc nie działało przez dobrą połowę dnia?

@anty Warn czy te ostatnie epickie zbroje bentom tropjić z pjeskuf?

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko mi, czy każdemu mpc nie działało przez dobrą połowę dnia?

@anty Warn czy te ostatnie epickie zbroje bentom tropjić z pjeskuf?

Nie tylko tobie ,mpc chyba ma małe kłopoty z hostem:P.

Opublikowano

Mpc jest ddosowane dlatego są problemy

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Zmiencie abs na full i bedzie miodzio :)

Server fajnie wyglada, moze zawitam na starcie.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zmiencie abs na full i bedzie miodzio :)

Server fajnie wyglada, moze zawitam na starcie.

No co ty. Nieregularne abs są lepsze bynajmniej trzeba się postarać o lepsze eq.

Bonowanie to podstawa metina jeśli nie wchodzą max bony to chociaż jest satysfakcja jak się coś wybonuje konkretnie.

Opublikowano

Czy na serwerze jest Biały Lew i Dzik Wojenny ??

Tak. Wierzchowce są na serwerze z działającymi bonusami tak jak na serwerze globalnym, ale nie zamieszczaliśmy ich w prezentacji, ponieważ nie wnoszą nic nowego, a zajmują dość sporo miejsca.

Zapraszamy również na TS:

178.217.190.163

9pu8p2.png

Opublikowano

Tak. Wierzchowce są na serwerze z działającymi bonusami tak jak na serwerze globalnym, ale nie zamieszczaliśmy ich w prezentacji, ponieważ nie wnoszą nic nowego, a zajmują dość sporo miejsca.

Zapraszamy również na TS:

178.217.190.163

No i miodzio.

Na pewno zagram wraz ze starą ekipą z X2Generation oraz Rapidity.

Opublikowano

Abs max, roski max mała reklamka u youtuberów i czuje ze serwer moze zrobić zamieszanie na rynku  

o ile roski jeszcze mogą zostać edytowane, tak ABS na pewno nie będą wchodzić Max. zaburzy to koncepcje serwera. i zacznie się on szybko nudzić.

9pu8p2.png

Opublikowano

Kiedy stronka się pojawi żeby klienta ściągnąć ?

Klient zostanie wrzucony tutaj jutro wieczorem.

Najpóźniej w sobote rano.

9pu8p2.png

Opublikowano

No co ty. Nieregularne abs są lepsze bynajmniej trzeba się postarać o lepsze eq.

Bonowanie to podstawa metina jeśli nie wchodzą max bony to chociaż jest satysfakcja jak się coś wybonuje konkretnie.

Satysfakcja by była gdyby BS nie istniał :D I tak pewnie po 1-2 dniach juz bedzie perf eq, wiec tak czy siak max wartosci to lepsze rozwiazanie.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer meeega :) ściągam ekipę i wbijamy na start.. Oby nie było żadnych niespodzianek na starcie.. Przyciągniecię mase graczy jeśli wszystko będzie dopracowane tak jak na prezentacji:) Już się nie mogę doczekać! Widzimy się w sobotę:)

d527743595.png

Opublikowano

to dodaj ^^ trudne to nie jest a każdy będzie miał dostęp nawet 10latek ;D

Tyle, że nie wszyscy lubią gdy bonus switcher jest w kliencie.

Wiadomo, że i tak większość będzie go używać, ale ja się nie mam zamiaru do tego na siłę przyczyniać.

Bs bardzo zniszczył tą grę niestety i stare (IMO Lepsze) czasy metka już nie wrócą.

9pu8p2.png

Opublikowano

serwer ciekawie sie zapowiada z checia zagram:)

a co do bs lepszy on niz wh czy inne badziewia, wszedzie boty stoja i co to za gra

Zgadzam się z Tobą.

WH i inne tego typu badziewia bardziej niszczą tą grę.

Ludzie już nie pamiętają jak się kiedyś przyjemnie grało bez tego syfu.

W większości na tego typu "dodatkach" gra młodsza część graczy przystosowana do maksymalnego ułatwiania sobie wszystkiego co się da.

Jeszcze kilka lat temu grało się na serwerach gdzie można było wbić tylko 4 bonusy do Eq i to na takim samym poziomie jak na pl'u i nikomu to nie przeszkadzało,

a teraz środowisko graczy się mega rozleniwiło do takiego stopnie, ze jeśli nie otrzyma wszystkiego podanego na tacy pod nos to nawet nie raczy ruszyć tego leniwego dupska z miejsca.

W ogóle nie rozumiem zamysłu hacków takich jak WH? Wg mnie takie osoby nawet nie zasługują na miano gracza, bo sami nic nie potrafią wszystko robi za nich skrypt/aplikacja.

Opublikowano

Cóż nic z takimi ludzi nie zrobimy jedynie co my możemy zrobić to grać uczciwie i olać tych wszystkich botów co ułatwiają sobie grę 

Psotnyy

Opublikowano

lipa ze w piatek nie odpalaja wkoncu all maja wolne  

Właśnie, że dobrze tak jak napisał @UP
To, że ty masz wolny piątek nie znaczy, że inni mają.
Studia/Praca/Dom etc. etc.. Jak się ma już te kilka wiosen więcej to trzeba uwzględniać więcej czynników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...