Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ayris- Podejmij Wyzwanie!

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... A i co z tym Clientem ???

Będzie spokojnie.

Niestety nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć hostowania.

a client jest już wrzucany.

9pu8p2.png

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

konkretnie ile do klienta tak +/-

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

wrzuca się niestety trochę to potrwa. myślę że ok 24/1 będzie. Przepraszam że tak długo ale niestety posiadam dość słaby internet.

9pu8p2.png

Opublikowano

Strona jest nie podłączona jeszcze do dedyka.

więc proszę o nie podawanie żadnych informacji!

lVL nie będzie zwiększony.

9pu8p2.png

Opublikowano

ładna prezentacja, bankowo zagram

@Do administratora serwera: nie zwracaj uwagi na gadanie graczy typu: "ostania zbroja jest brzydka i nie zagram", bo tacy gracze którzy patrzą tylko an wygląd są nic nie warci

Opublikowano

Hmmm .. jednak zawitam na serwerze bo przegladajac dobrze prezentacje, dowiedzialem sie ze bony w pecie nawet nie wchodza max co jest duuuzą zalety by postacie nie byly "takie same" na max lv.

Co z kostiumami ? chodzi mi o to czy są bugi takie jak np z SZARZY , kostium wtedy sie sam sciaga i zaklada

Czy przez pety mozna przechodzic? tak by nie przeszkadzaly w pvp ?

Oraz czy pety zostana "NIEWIDOCZNE" na wojnie , tak by takze nie przeszkadzaly i sie przez nie nie blokowalo.

Jest "Zmiana profesji" w sensie np body na mentala ? W is lub w grze ? Mam nadzieje ze niee bo ludzie bedą wbijali max lv np WP a potem zmianiali na BM'a no i na serwerze nie bedzie takich postaci jak archer/body czy tez Heller.

Czy bronie na wiekszym lv bedą mialy mozliwosc wbicia sr lub um ? tak by pvp bylo ciekawsze no i nie kazdy biegal z perf bronia.. czyli max 5x bon.

Czy serwer jest na dluzej czy cale eQ zrobi sie w kilka dni ?

Opublikowano

Hmm serwer nieźle się prezentuje wbije ale mam pytanie jak radzicie sobie z Ddosami bo ostatnio serwery przez to padają jak kaczki na wode

Opublikowano

Hmmm .. jednak zawitam na serwerze bo przegladajac dobrze prezentacje, dowiedzialem sie ze bony w pecie nawet nie wchodza max co jest duuuzą zalety by postacie nie byly "takie same" na max lv.

Co z kostiumami ? chodzi mi o to czy są bugi takie jak np z SZARZY , kostium wtedy sie sam sciaga i zaklada

Czy przez pety mozna przechodzic? tak by nie przeszkadzaly w pvp ?

Oraz czy pety zostana "NIEWIDOCZNE" na wojnie , tak by takze nie przeszkadzaly i sie przez nie nie blokowalo.

Jest "Zmiana profesji" w sensie np body na mentala ? W is lub w grze ? Mam nadzieje ze niee bo ludzie bedą wbijali max lv np WP a potem zmianiali na BM'a no i na serwerze nie bedzie takich postaci jak archer/body czy tez Heller.

Czy bronie na wiekszym lv bedą mialy mozliwosc wbicia sr lub um ? tak by pvp bylo ciekawsze no i nie kazdy biegal z perf bronia.. czyli max 5x bon.

Czy serwer jest na dluzej czy cale eQ zrobi sie w kilka dni ?

1. Kostiumy nie bugują się przy "przeładowaniu" podczas skilli.

2. Tak przez pety można przechodzić.

3. Pety są widoczne na wojnie aczkolwiek wątpię by to przeszkadzało skoro można przez nie przechodzić.

4. Zmiany profesji na chwile obecną niema.

5. W kwestii średnich w wyższych ulepszeniach obecnie nie jest to dostępne, ponieważ potrafi to bardzo zniszczyć z balansowanie..

6. Perfekcyjna bron nie gra tu tak wielkiej roli, ponieważ wszystko jest zależne od tego jakie nagrody w postaci bonusów będziemy wybierać z misji oraz w jakim kierunku rozwiniemy naszą postać.

7. Kwestia robienia ekwipunku hmm.. zależy od tego jak kto gra. Jeśli cały czas w grze spędzasz na biciu metinów i bosów wiadomo że ekwipunek zrobisz szybciej niż osoba spędzająca czas na staniu w mieście i rozmowie ze znajomymi.

jako kontynuacja ekwipunku obecnego.

Hmm serwer nieźle się prezentuje wbije ale mam pytanie jak radzicie sobie z Ddosami bo ostatnio serwery przez to padają jak kaczki na wode

Wszystko wyjdzie w praniu.

Łatwo o 6/7?

to względne.

jeśli masz zamiar uczestniczyć w dungeonach oraz zabijając bosy

to łatwo. Stojąc w mieście raczej trudno.

9pu8p2.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością :) O której planujecie start ? Ilu graczy przewidujecie na starcie ?

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością :) O której planujecie start ? Ilu graczy przewidujecie na starcie ?

Start planujemy pomiędzy godziną 18 a 20 jeszcze zobaczymy będziecie informowani o wszelkich zmianach.

Nie jesteśmy w stanie przewidzieć ilości graczy, wszystko wyjdzie podczas startu:)

Client się wrzuca na host, pisaliśmy już wcześniej że niestety z powodów słabego internetu trochę to potrwa

9pu8p2.png

Opublikowano

Jeżeli macie po raz kolejny raz zadawać pytania typu "Kiedy Start" lub "Kiedy Clietn będzie gotowy" to proszę was nie piszcie tego tylko wejdźcie na ts3,

Opublikowano

Jeżeli macie po raz kolejny raz zadawać pytania typu "Kiedy Start" lub "Kiedy Clietn będzie gotowy" to proszę was nie piszcie tego tylko wejdźcie na ts3,

hmm a jak mi ts3 nie działa ? ( z niewidomej przyczyny ? :D serio ^^ )

jutro tak do 12:00 przydało by sie info o godzinie startu ;) a sory widzę :D 18;00-20;00

rmoiyq.png

Opublikowano

Podaj hasło do archiwum, ponieważ zdarza się, że niektórym może źle się pobrac i wywalic błąd już podczas samego wypakowania.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...