Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o rurkach? ;-

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosić coś, co gniecie męskie narządy, to raczej nie jest przyjemne? 

Nie wiem dlaczego tak sądzisz. Nigdy nie założyłeś ich pewnie, a sie wypowiadasz. Mnie nic nie gniecie :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak sądzisz. Nigdy nie założyłeś ich pewnie, a sie wypowiadasz. Mnie nic nie gniecie :D

Nic cię nie gniecie bo nic nie masz.

@jak dla mnie rurki noszą tylko pedały i kobiety. Jeszcze nie widziałem żadnego ogarniętego faceta w rurkach, na dodatek każdy ubierał się i wyglądał jak pedał. Pedałów nie toleruję. Tyle w temacie. 

Opublikowano

Ogar ludzie. Nie wiem co mają spodnie do człowieka, że jak ktoś chodzi w rurkach to pedał.. Jak ktoś lubi to niech w nich chodzi, mi to nie przeszkadza. =)

Ps. lepsze rurki niż dresy

Opublikowano

Do tej pory, byłem jakoś wrogo nastawiony co do tych spodni. Jakiś czas tematu w końcu zrozumiałem, że są normalne, tyle, że trochę bardziej przylegają do ciała. Inni po prostu wolą nosić dres, a inni rurki. 

Czyli mówisz że straciłeś genitalia? 

Rurki dla pedałów i dziewczyn.

Normalne rurki nic nie gniotą. 

najwidoczniej u tych "mężczyzn" nie ma co się zgnieść.
Opublikowano

Nie noszę, bo według mnie jest to dosyć pedalskie i ugniata jaja, ale nie hejtuje. Po za tym można być bezpłodnym przez zbyt obcisłe spodnie.

Opublikowano

Nic cię nie gniecie bo nic nie masz.

@jak dla mnie rurki noszą tylko pedały i kobiety. Jeszcze nie widziałem żadnego ogarniętego faceta w rurkach, na dodatek każdy ubierał się i wyglądał jak pedał. Pedałów nie toleruję. Tyle w temacie. 

Wiesz co Ci powiem? Zwykłe pierdole***. To tak jak ja bym powiedział, że jesteś zjeba** nie wiedząc tego, nie znając Cię. Gdzie tu sens?

Płacz dalej na forum.

Pedał to taka część od roweru(chyba) bo co ja wiem xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak widzę kogoś w rurkach to muszę chuja w majtach poprawić, bo współczuję mu jak to ciśnie.

Jak dla mnie poprawianie chuja na widok drugiego mężczyzny jest "trochę" dziwne.

Skąd wiecie, że im gniecie jajka ? Wpatrujecie im się w krocza ?

Nie zwracam uwagi na ubiór innej osoby. Każdy ma inny gust i portfel.

Same here

Nie zauważam mężczyzn w rurkach, bo nie kieruję wzroku poniżej pasa u mężczyzn.

Jak wchodzę po schodach, to wlepiam wzrok pod nogi, żeby się nie wypierdolić, a nie patrzę facetowi na dupę jakie ma spodnie i czy mu coś ugniatają.

Co do samych spodni, to nie noszę, bo mi się nie podobają.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak dla mnie poprawianie chuja na widok drugiego mężczyzny jest "trochę" dziwne.

Skąd wiecie, że im gniecie jajka ? Wpatrujecie im się w krocza ?

Same here

Nie zauważam mężczyzn w rurkach, bo nie kieruję wzroku poniżej pasa u mężczyzn.

Jak wchodzę po schodach, to wlepiam wzrok pod nogi, żeby się nie wypierdolić, a nie patrzę facetowi na dupę jakie ma spodnie i czy mu coś ugniatają.

Co do samych spodni, to nie noszę, bo mi się nie podobają.

Zawsze Ci napinacze i wyzywający od pedałów zauważają rurki. Coś w tym jest :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

U mnie w mieście gnębi się takich ludzi.. 

Ta  tam wolę w dresie śmigać.

hmmm kontynuuj proszę :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak Ci wygodnie i dobrze się w nich czujesz to sobie chodź, mi jako kobiecie nie bardzo się podobają faceci w rurkach.

Qui est le prochain?

Opublikowano

mi jako kobiecie nie bardzo się podobają faceci w rurkach.

POLAĆ JEJ

Ja tam mam gdzieś kto w czym chodzi

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak to czytam to nie wiem czy mam płakać czy się śmiać (z was).

Aby nie było, że sam jestem jednym z nich piszę, że teraz mam na sobie dres.

Tak widzą ludzie ze stereotypami

Ma rurki - zapewne ma grzywkę i fullcap (czy jak to się nazywa) - pedalski styl - czyli jest gejem - zapewne będzie kiedyś chciał adoptować dzieci - nie spłodzi syna, więc doprowadza do śmierci naszej cywilizacji - skoro niszczy nasz świat to trzeba go zniszczyć

I ostatecznie taka osoba jest gnębiona bez powodu.

PaCK - Przepraszam ale co k*rwa? Rozumiem, że może jakiś styl wam się nie podobać (macie takie prawo) ale gnębienie kogoś innego bez wyraźnego powodu jest przejawem braku mózgu. Znaleźli się wielce obrońcy polski którzy pilnują aby nikt nie zniszczył tego kraju. Słyszeliście o czymś takim jak empatia albo chociaż zrozumienie?

Wielcy ludzie rozmawiają o ideach,
przeciętni o rzeczach,
mali ludzi rozmawiają o innych ludziach.

A wy do której grupy należycie rozmawiając o rurakach.

Skoro patrzycie na męskie krocze to sami macie gejowskie skłonności i boicie się do tego przyznać dlatego szykanujecie innych.

Powtarzam. Nie podoba się - twoja sprawa ale dajcie mi chociaż 1 powód po co ich gnębić?

Opublikowano

Po stworzeniu takowego tematu sadze ze wygladasz tak

pablo.jpg

PS ludzi w rurkach sie gnebi i hejtuje.

przykładowy wizerunek CIAMAJDY , promowany przez bruksele (UE)   .

Jak będzie wojna to będziemy mieć mięso armatnie żeby rozbawić przeciwnika i zaatakować z tyłu .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Rurki u kobiet wyglądają całkiem spoko, podoba mi się to, lecz u faceta.. nie bardzo, ale nie będę się rozpisywał na ten temat, nie podoba mi się i tyle.

A o dresach.. jak widzę tych 'kiboli' ręce w kieszeniach itp. to aż żal mi się ich robi.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

@UP

Byłeś ty kurwa w ogóle kiedyś na meczu? I co to za pojebane określenie "KIBOLE". Już rąk nie można nosić w kieszeniach? 

Opublikowano

Niech chodzą w czym chcą , nie mój problem

przykładowy wizerunek CIAMAJDY , promowany przez bruksele (UE)   .

Jak będzie wojna to będziemy mieć mięso armatnie żeby rozbawić przeciwnika i zaatakować z tyłu .

Popieram

Opublikowano

Skoro patrzycie na męskie krocze to sami macie gejowskie skłonności i boicie się do tego przyznać dlatego szykanujecie innych.

Buahahah jak pięknie ujęte. To właśnie miałem na myśli.

@blacha212

Widać, że masz nierówno pod sufitem. Sam szufladkujesz i wyzywasz od pedałów, a dziwisz się, że ktoś mówi kibol.

Może Ty lepiej idź na ten mecz i nie wracaj bo to co piszesz nie ma najmniejszego sensu. Najpierw zaczyna się od siebie, a potem zwraca uwagę innym.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wogole dlaczego mezczyzni nosza te pedalskie rurki? ostatnio widzialem jak rudy wychodzil z podstawowki nie dosc ze byl rozpasiony jak gesler to mial czerwone rurki cos takiego

czerwone-rurki-veryoriginalnick-i62858.p

Ja ide przez te pasy przechodze obok niego i juz ze smiechu nie moge wytrzymac.

Wyobrazcie sobie rudego grubego wypiegowanego 9 latka w czerwonych rurkach.

@blacha212

Widać, że masz nierówno pod sufitem. Sam szufladkujesz i wyzywasz od pedałów, a dziwisz się, że ktoś mówi kibol.

Może Ty lepiej idź na ten mecz i nie wracaj bo to co piszesz nie ma najmniejszego sensu. Najpierw zaczyna się od siebie, a potem zwraca uwagę innym.

Dumny ty jestes z siebie? pokazujesz tylko ze jestes wychudzony i chodzisz w rurkach ze ci juz spuchly  <_<

TONV8iZ.png

Opublikowano

@blacha212

to że ktoś nie chodzi w pedalskich rurkach , to nie znaczy że chodzi w dresach .  ( jedynie w domu )

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...