Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o rurkach? ;-

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większą beke mam z JP 100% dresy muzyka w beemce po wujasie na pełnej piźdz*e ;D Ci są najlepsi. Do typów w rurkach nic nie mam i mnie to nie interesuje, ale jak widzę dresa to z chęcią bym mu wyje**ał, bo KOZAK DOSTAJE 2 RAZY.

Opublikowano

Wali mnie to kto je nosi,czemu je nosi,czy jest pedałem bo je nosi.Każdy ma swoją modę,hobby,upodobania,orientacje seksualną itd.Jeśli wam nie podobają się rurki to nie śmiejcie się z tych co je noszą.

Opublikowano

Większą beke mam z JP 100% dresy muzyka w beemce po wujasie na pełnej piźdz*e ;D Ci są najlepsi. Do typów w rurkach nic nie mam i mnie to nie interesuje, ale jak widzę dresa to z chęcią bym mu wyje**ał, bo KOZAK DOSTAJE 2 RAZY.

A co to nie ma innych spodni? Jeansy, materiałowe, slimy?

Opublikowano

up. Ale tylko Ci w dresach zgrywają takich kozaczków a dostają wpierdol od pierwszego lepszego... Proszę Cię... Stwierdzenie, że wygląd Cie nie odzwierciedla jest błędne...

Kocham spodnie z materiału <3 mam czarne :)

Opublikowano

Rurki kuwa forgever after będę Se Kuźwa nosił legginsy i kuwa huy wam do tego piss elo swag 600

Leginsy fortever jedziemy z dziadami elo 600 joł pozdro mamo

u6pv.jpg

Opublikowano

up. Ale tylko Ci w dresach zgrywają takich kozaczków a dostają wpierdol od pierwszego lepszego... Proszę Cię... Stwierdzenie, że wygląd Cie nie odzwierciedla jest błędne...

bardzo nielogiczna wypowiedź , nic nie mam do dresów chodź niektórzy mnie wkurwiają , jak mogą dostać od rurkowca który w udzie ma tyle co ja w bicu ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

bardzo nielogiczna wypowiedź , nic nie mam do dresów chodź niektórzy mnie wkurwiają , jak mogą dostać od rurkowca który w udzie ma tyle co ja w bicu ?

hhihih Bawisz mnie :3 Byłem z kumplem, który chodzi w rurkach na imprezie sylwestrowej i przyszedł jakiś dresik i mówi "wypierdalac z tego miejsca, bo moje". Jako iż mój kolega ma słabe nerwy wyszedł z nim na zewnątrz, a po 5min dresika nie było :v Chyba sie ujebał w śniegu xD  "Chcesz dostać od moich dresów ?"  "Ouh chyba dawno nie były prane, że już chodzą" hahha :D

Opublikowano

Moim zdaniem rurki dla dziewczyn jak najbardziej

ale dla chłopaków to jakieś chujostwo i pedalstwo...

Opublikowano

Nie wrzucaj wszystkich do 1 worka. Owszem są tacy co wkurzają ale znam spoko gości, którzy dbają o siebie, chodzą w dresach, na siłownie, są nieżle przypakowani a przedewszystkim nie kozaczą. Pozatym ty też wydajesz się na niezłego kozaka a mimo to wolisz spodnie z materiału. Więc w czym masz problem?

Opublikowano

Nie wrzucaj wszystkich do 1 worka. Owszem są tacy co wkurzają ale znam spoko gości, którzy dbają o siebie, chodzą w dresach, na siłownie, są nieżle przypakowani a przedewszystkim nie kozaczą. Pozatym ty też wydajesz się na niezłego kozaka a mimo to wolisz spodnie z materiału. Więc w czym masz problem?

Nie wiem. Ludzie próbują czegoś nowego. Ale to wygląda beznadziejnie. Nie można za tą kase kupić nowe jeasny? 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Nie. Nie czuję się kozaczkiem i nie wyskakuje do pierwszego lepszego na ulicy i nie słucham tych grubych rapsów z głośnika telefonu zamiast słuchawek... Kurwa. Szpanować nokią x2 czy o co chodzi ? Ja nie rozumiem tych ludzi. Tak w ogóle. Ide do sklepu i sa dresy za 80zł. I tutaj pytanie: Po kiego kupować to coś ? Skoro można już mieć dobre jeansy i nie wychodzić na kretyna ? Wiem, że dresy są wygodne, bo mam do pochodzenia w domu, ale jak gdzieś ide na jakieś spotkanie to NIGDY nie ubiore dresu :v Po prostu oni się czują "lepsi" (w różnym znaczeniu) w dresie aniżeli by kupili jeans i wyglądali jak normalni, szanowani ludzie... Bo w końcu jak widzisz kogoś w dresie to co sobie myślisz ?

Opublikowano

ja kiedyś z ciekawości chciałem przymierzyć sobie rurki, no kur*a zero ruchu, bym musiał stawiać tip topy żeby chodzić, a jajka tak mi okrutnie gniotło...

ja preferuje spodnie z materiału, a na weekend nie raz luźny dresik ;]

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Żeby nosić rurki musiałbym ogolić nogi najpierw, co do rurek to nic do nich nie mam kumple noszą dresy i rurki jak im się spodoba i jakoś nie szpanują, troszkę mnie tylko śmieszą te kolorowe spodnie niebieskie czy czerwone hehe nie wiem jak się nazywają ale moim zdaniem lipnie w nich mężczyźni wyglądają.

Rurki 4ever dla kobiet rzecz jasna ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Nie żeby coś ale apel do rurkowców.

Teraz może gimbuski na was lecą ale to nie są kobiety więc nie ma czym się jarać. Za 15 lat jak was kobieta zobaczy na ulicy w rurkach to was po cichu wyśmieje i przejdzie dalej. Żałosna moda z Hameryki a cebulaki sie jarają bo nie oszukujmy sie Polacy nie są za przystojni, a w rurkach czują się kimś xD.

Mikke, wytęp tych kolorowych pedałów.

Opublikowano

Rurki można kupić tylko na damskim, to chyba daje wiele do myślenia.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Nie wiem co Wam przeszkadza, że ktoś rurki nosi. Od razu powiem, że nie nosze, ale jebie mnie to, jak ktoś się ubiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...