Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o rurkach? ;-

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to, ale rurki facetowi nie przystoją. Mężczyzna powinien mieć atletyczną budowę - mięśnie. Sam nie noszę i współczuje, bo pewnie po jajach gniecie.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kocham takie tematy. Nie chce mi się nawet czytać tych paru stron, bo wiem, że to jedna, wielka spina. xD

Anyway, ludzie są naprawdę puści w dzisiejszych czasach skoro potrafią zmieszać kogoś z błotem, bo nosi rurki. Ja pierdzielę, co Was to obchodzi? Niechaj chodzą sobie w workach po ziemniakach.

Opublikowano

Nie żeby coś ale apel do rurkowców.

Teraz może gimbuski na was lecą ale to nie są kobiety więc nie ma czym się jarać. Za 15 lat jak was kobieta zobaczy na ulicy w rurkach to was po cichu wyśmieje i przejdzie dalej. Żałosna moda z Hameryki a cebulaki sie jarają bo nie oszukujmy sie Polacy nie są za przystojni, a w rurkach czują się kimś xD.

Mikke, wytęp tych kolorowych pedałów.

To się zdziwisz xD Mam dwie siostry na studiach i mówią, że podobają im się chłopacy w spodniach z materiału/rurkach więc wiesz :-)  To właśnie w gimnazjum leci hejt na takich ludzi. Najwidoczniej duchem jest daleko do tyłu :P

Opublikowano

To się zdziwisz xD Mam dwie siostry na studiach i mówią, że podobają im się chłopacy w spodniach z materiału/rurkach więc wiesz :-)  To właśnie w gimnazjum leci hejt na takich ludzi. Najwidoczniej duchem jest daleko do tyłu :P

Wybaczcie, ale to najczęściej osoby młode/z mentalnością gimba rzucają oszczerstwami w stronę chłopaków, którzy noszą rurki. Starsi ludzie są bardziej ogarnięci i raczej zwracają uwagę na to, co ktoś sobą reprezentuje, a nie na to, w co się ubrał, lol. 

Opublikowano

up. O to mi właśnie chodzi :mellow:  W gimnazjum kilka razy słyszałem te hejty na "dziwne" ubranie, które według nich jest dziwne ? :D

Opublikowano

Jeśli ktoś je lubi to niech je nosi. A was nie powinno to obchodzić. Taka dobra rada - nie ocenia się ludzi po wyglądzie. ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś je lubi to niech je nosi. A was nie powinno to obchodzić. Taka dobra rada - nie ocenia się ludzi po wyglądzie. ;)

ocenia się.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Wszyscy piszą, że hejtować. Jestem ZA. Dużo osób chodzi w rukrach i vansach. Pedauy ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1902975_749005028451073_912502047_n.jpg

Nie mam pytań do osób, które noszą rurki ;)

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

hhihih Bawisz mnie :3 Byłem z kumplem, który chodzi w rurkach na imprezie sylwestrowej i przyszedł jakiś dresik i mówi "wypierdalac z tego miejsca, bo moje". Jako iż mój kolega ma słabe nerwy wyszedł z nim na zewnątrz, a po 5min dresika nie było :v Chyba sie ujebał w śniegu xD  "Chcesz dostać od moich dresów ?"  "Ouh chyba dawno nie były prane, że już chodzą" hahha :D

Fascynujące.

Nogę to pewnie miał taką jak Pudzian jak się w rurki taki paker zmieścił ...

Sami wrzucacie do jednego wora mówiąc ten co nosi dres to złodziej i cwaniak (nie noszę dresu)

Opublikowano

Jak dla mnie, chodzenie w czym się chce, jest tak zwaną... Uwaga. WOLNOŚCIĄ. Mam wielu znajomych co noszą rurki i jakoś są ogarnięci : O Ja rurek nie nosze, bo raz, nie lubię jak coś mi nogę obciska, dwa, wolę szerokie jeansy.

Opublikowano

Wybaczcie, ale to najczęściej osoby młode/z mentalnością gimba rzucają oszczerstwami w stronę chłopaków, którzy noszą rurki. Starsi ludzie są bardziej ogarnięci i raczej zwracają uwagę na to, co ktoś sobą reprezentuje, a nie na to, w co się ubrał, lol. 

jeśli ktoś wyglądaj jak pedał to chyba jest pedałem .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano
Myślę, że rurki nie są wyznacznikiem pedalstwa. ;)

Oni raczej tego nie zrozumieją :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Legenda
Opublikowano

Niech będą sobie taki spodnie, ale to głównie noszą zgrabne dziewczyny i oczywiście chłopacy, którzy nigdy nie widzieli ciężarków nawet 10kilogramowych. Są to zwykłe chudzinki, które zaczesują grzyweczkę na przód i próbują pokazać swoim koleżanką jacy to modni i stylowi a za wszystko płacą rodzice... Kobieta w rurkach ok, chłopaczek z grzyweczką takich to Mariusz T. powinien szukać, mężczyźni w rurkach? No way!

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Myślę, że rurki nie są wyznacznikiem pedalstwa. ;)

No niby nie, ale dla człowieka z dwucyfrowym IQ może jest

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...