Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o rurkach? ;-

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to że ktoś nie chodzi w pedalskich rurkach , to nie znaczy że chodzi w dresach .  ( jedynie w domu )

Jakiś ukryty przekaz?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie szata zdobi mnicha :)

Staram się (podkreślam staram, bo niektóre persony aż biją po oczach) określać ludzi na podstawie kilku zdań rozmowy a nie tego co nosi na 4 literach, głowie czy stopach.
Mając te 16 lat sam śmigałem z krokiem w okolicy kolan w czapce z daszkiem i koszulce o 2 rozmiary za dużej a taki "prawilny" widok wywoływał uśmiech na twarzach moich rodziców (ah ta różnica pokoleń). Człowiek zaliczył kilka wiosen, stwierdził że średnio mu taki styl pasuje, pokochał koszule, marynarki i tyle, koniec bajki. Kamieniem więc rzucić za bardzo nie mogę.

Co do samych spodni średnio mi się podobają, dodatkowo mam dość postawne nogi, dlatego raczej ciężko byłoby mi je nosić.

PS. Jestem ciekaw ile osób które nosi rurki czy dresy (bo to są dwie dominujące grupy w tej dyskusji) mając te 30 lat będzie nadal w nich tak namiętnie chodzić chociażby do pracy  :)

f.png

Opublikowano

Same rurki? Spoko, nic do tego nie mam, ale jak widze jakiegos pedałka z grzyewczką, kolczykiem i właśnie w rurkach to mam ochote sobie w łeb pierdolnąć.
PS. To, że ktoś hejtuje rurki to nie znaczy, że jest dresem.

Opublikowano

@Up widzisz przez rurki nawet nie rozróżnił , który to facet ;-;

Obecnie mam to w dupie bo co mnie obchodzi  w czym ktoś chodzi . Najwyżej zdesperowany dres da mu w mordę (sam chodzę w dresach ale tylko dla tego , że są luźne) . Rurki mi nie przypadają jak to moja nauczycielka powiedziała ,,Rurki to spodnie dla kobiet więc po co faceci w nich chodzą ? '' . Tyle w temacie ;-;

?????

Opublikowano

Każdy piszę, że takich gnębi i tak dalej. A jakby spotkał jakichś chłopaków w rurkach to by nawet mordy nie otworzył.

Gniecie jaja? Nie, no chyba, że podciągasz spodnie do pępka to co się dziwisz.

Mnie nie obchodzi kto co nosi, przecież nie znam go/jej/ich.

Ps: Nie noszę rurek :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pytałem sie laski to powiedziała że to nie faceci lecz geje w rurkach też tak sądze : D

Prawdę mówiąc tylko dziewczyny z gimbazy niektóre na to lecą, bo nie wiedzą co to mężczyzna a chłopczyk.

A już do jednego powiedziałem kiedyś jak szedł czy nie za ciasne to, to nic nie powiedział i jakby uciekł szybszym krokiem -.o

Opublikowano

Pytałem sie laski to powiedziała że to nie faceci lecz geje w rurkach też tak sądze : D

Prawdę mówiąc tylko dziewczyny z gimbazy niektóre na to lecą, bo nie wiedzą co to mężczyzna a chłopczyk.

A już do jednego powiedziałem kiedyś jak szedł czy nie za ciasne to, to nic nie powiedział i jakby uciekł szybszym krokiem -.o

3a5.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jakby do mnie podszedł jakiś facet i zapytał o ciasnotę w kroku, to uznałbym go za pedała.

Normalny facet nie pyta drugiego o takie sprawy.

Panowie dresiaki dalej nie odpisali skąd wiedzą, że rurki gniotą krocza :/

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jakby do mnie podszedł jakiś facet i zapytał o ciasnotę w kroku, to uznałbym go za pedała.

Normalny facet nie pyta drugiego o takie sprawy.

Panowie dresiaki dalej nie odpisali skąd wiedzą, że rurki gniotą krocza :/

nie jestem dresem , ale raz gdy miałem ciasne spodnie ( wyrosłem z nich) nie dało sie w nich chodzić , obcierały i gniotły jaja .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

nie jestem dresem , ale raz gdy miałem ciasne spodnie ( wyrosłem z nich) nie dało sie w nich chodzić , obcierały i gniotły jaja .

Przypuszczam, że wyglądałeś tak

3893516.jpg

Ja noszę rurki z niższym krokiem i uwierz, że nie mam problemu z jakimkolwiek gnieceniem xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A o dresach.. jak widzę tych 'kiboli' ręce w kieszeniach itp. to aż żal mi się ich robi.

Ej no, jak widzę ludzi z rękami w kieszeniach to też mnie huj strzela ;/

"Do rurek to nic nie mam, bo kto zwraca uwagę na krocze drugiego faceta, ale dresy so hujowe i dla głupich dresów" Sprytnie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja mam półrurki z dżinsu (tj. aż tak nie przylegaja ale sa ciasniejsze od zwyklych spodni) i sa zajebiste i wrecz męskie, a kolorowych i obcislych nigdy bym nie zalozyl :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak sądzisz. Nigdy nie założyłeś ich pewnie, a sie wypowiadasz. Mnie nic nie gniecie :D

Powiadasz? Są spodnie rodzaju Super Slim Fit, a to ... nawet nie powiem, jak wygląda. Z kumplem do beki przymierzaliśmy te spodnie, nawet nie włożyłem tam łydki. A rurki nosiłem i po roku stwierdziłem, że dosyć, teraz normalne jeansy i dresy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powiadasz? Są spodnie rodzaju Super Slim Fit, a to ... nawet nie powiem, jak wygląda. Z kumplem do beki przymierzaliśmy te spodnie, nawet nie włożyłem tam łydki. A rurki nosiłem i po roku stwierdziłem, że dosyć, teraz normalne jeansy i dresy. 

Ale czy to moja wina, że masz grubą czy tam umięśnioną łydkę albo w sklepie nie było twojego rozmiaru? No i bardzo dobrze, przecież nikt Ci nie broni. Będziesz nosił to co chcesz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ale czy to moja wina, że masz grubą czy tam umięśnioną łydkę albo w sklepie nie było twojego rozmiaru? No i bardzo dobrze, przecież nikt Ci nie broni. Będziesz nosił to co chcesz.

Dla mnie ten, kto stworzył takie spodnie powinien dostać nagrodę Daltona. Nobla za spodnie dla kobiet, Daltona za spodnie dla facetów. Facet to ma być mężczyzna, a nie taka pokraka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak spodnie materiałowe to tylko regular fit.

Nie jestem zwolennikiem spodni tzn. "rurek" , ale wisi mi to jak ktoś się ubiera.

Jak chce nosić rurki , niech je nosi ; jak chce nosić dresy to też niech je nosi :)

Opublikowano

Dla mnie ten, kto stworzył takie spodnie powinien dostać nagrodę Daltona. Nobla za spodnie dla kobiet, Daltona za spodnie dla facetów. Facet to ma być mężczyzna, a nie taka pokraka. 

Darwina jak już, idioto...

Opublikowano

Darwina jak już, idioto...

I po co obrażasz? Ja bym dał Daltona, nie Darwina. To moja nagroda, mogę dać, co zechcę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie wymawiaj się z ignorancji...

Gdybym się wymawiał, to bym edytował tamten post, idioto. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gdybym się wymawiał, to bym edytował tamten post, idioto. 

Nie, nie zrobiłbyś tego bo zamiast przyznać się do błędu to udajesz, że chodziło ci o coś innego i starasz się by inni też tak myśleli, dlatego właśnie tego nie zrobiłeś :)

Opublikowano

Nie, nie zrobiłbyś tego bo zamiast przyznać się do błędu to udajesz, że chodziło ci o coś innego i starasz się by inni też tak myśleli, dlatego właśnie tego nie zrobiłeś :)

Bo Ty mnie znasz i wiesz, co ja myślałem, no nie? Jak łatwo jest oceniać ludzi po tym, co mówią i piszą, rzeczywiście, to takie proste. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przypuszczam, że wyglądałeś tak

3893516.jpg

Ja noszę rurki z niższym krokiem i uwierz, że nie mam problemu z jakimkolwiek gnieceniem xD

jak nie masz jaj , to co ci ma gnieść ?

1348244596_0tssvu_600.jpg

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...