Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o rurkach? ;-

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro tak wiele powstaje bezmyślnych wątków.. postanowiłem stworzyć nową dyskusje o rurkach ponieważ od dawno nic o tym nie było.

Ps: chodzi mi o rurki które się nosi.

Co sądzicie o takich spodniach?

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie w mieście gnębi się takich ludzi.. 

Ta  tam wolę w dresie śmigać.

chyba musze wpasc do tego miasta pognebic takich jak ty xD

nie mam nic do ubioru

Za wysoka.

Opublikowano

lel, wpisałem w google z ciekawości "rurki gej" w poszukiwaniu jakiegoś fajnego zdjęcia i o dziwo na 1 miejscu wątek z mpc xD forumek taki nietolerancyjny ;___;

bykt43.jpg

osobiście uważam, że to chujowe i nigdy bym nie założył czegoś takiego, nawet jakbym się zmieścił.

Opublikowano

Dla mnie, ubieranie się tak, to szczyt chamstwa! 

A tak w ogóle, to nie lubię takiego typu rzeczy :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Rury z PCV? Jak najbardziej, ale żadnych gejowskich rurek. Sam miałem okazję przymierzyć takie spodnie, jednakże moje jądra nie miały zbyt dużej przestrzeni do poruszania się, więc musiałem ściągnąć ten syf :)

Ogólnie te całe rurki powinny nosić tylko i wyłącznie kobiety. Poza tym, kojarzą mi się ze skejtami z mojej miejscowości których nie lubię za swój gimbusiarski i chamski charakter. Dziadek świętej pamięci z pewnością przewraca się w grobie, ponieważ o taką Polskę nie walczył.

Opublikowano

Noszę i mi to nie przeszkadza. Nie zwracam uwagi na ubiór innej osoby. Każdy ma inny gust i portfel.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Noszę i mi to nie przeszkadza. Nie zwracam uwagi na ubiór innej osoby. Każdy ma inny gust i portfel.

To tak jakbyś powiedział, że Bieber jest porządnym facetem.

@Edit VSVP. Mam wrażenie, że Ty masz taki styl.

Opublikowano

To tak jakbyś powiedział, że Bieber jest porządnym facetem.

Nie wiem czy porządnym ale facetem jest co nie? Chyba problemu z rozróżnieniem płci nie masz.

Tak w ogóle nie wiem po co ten (troll)temat.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

U mężczyzn tak trochę nie bardzo, chociaż... Niektórym to pasuje. U kobiet? Podoba mi się, podobne do legginsów :)

Opublikowano

Do tej pory, byłem jakoś wrogo nastawiony co do tych spodni. Jakiś czas tematu w końcu zrozumiałem, że są normalne, tyle, że trochę bardziej przylegają do ciała. Inni po prostu wolą nosić dres, a inni rurki. 

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...