Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samobójstwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Życie nie jest darem, jest skazaniem, do którego jesteś przymuszony od początku swojego życia.Po prostu nie masz odwagi przyznać, że wszystko co robisz/zrobiłeś nigdy nie miało głębszego sensu.Koniec końców nic z tego nie wyrośnie, nic nie powstanie, bo wszyscy w końcu zginiemy.

filozofofie mpc forum...

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

filozofofie mpc forum...

Protip:

Nie czuje się jakąś częścią MPC forum, choć tutaj byłem od jakiegoś 2008 roku.

Prawda, nie rodzimy się z własnej woli, bo nie mogliśmy mieć na to wpływu, ale to nie powód, by to życie odrzucać.Jeśli czyjesz życie polega na spaniu i jedzenie, to faktycznie można zastanawiać się nad jego sensem.Dlatego trzeba starać się żyć pełnią życia, mieć zainteresowania, nawiązywać kontakty z ludźmi itd.Każdy człowiek ma do przeżycia (zazwyczaj) kilkadziesiąt lat i nie widze sensu, żeby zmarnował je nic nie robiąc tylko czekając na śmierc, bo przeciez "i tak wszyscy umrzemy".Po za tym człowiek może pozostawić po sobie wiele rzeczy.

Kiedy giniesz przestajesz postrzegać, odczuwać rzeczy.Nie ma wtedy nic, pustka, dokładnie taka jaką wypełnia wszechświat.

I nie twierdzę, że skoro już wbrew mojej woli zostałem urodzony, powinienem się automatycznie zabić.Można przecież szerzyć ide antynatalistyczne.

Świat nie jest kolorowy, jest kurewsko szary, prawie czarny.Zawsze taki był i zawsze taki będzie

Opublikowano

Jak jest na tyle słaby psychicznie to niech się zapierdoli od razu zanim zrobi to za niego życie. Jeżeli jest słaby psychicznie to sobie nie poradzi w życiu więc po co on ma żyć? Niech jebnie się na linie i po problemie.

Chcesz mi obciągnąć, że tak się spinasz? Pytaj śmiało, nie krępuj się. Tak na serio to ---------> WYPIERDALAJ, zgól grzywkę pedale :) Pewnie nie wiesz jak to jest mieć problemy a udzielasz się w tym temacie, sorry ale tacy ludzie jak Ty mnie wkurwiają. Myślisz, że jak 15-16 latek chce się zabić to jest chory? Nie, po prostu ma problemy w życiu i ma ich dość, pewnie nie wiesz co to znaczy "problem" skoro tak piszesz. A Ty po co masz żyć? To, że ktoś jest słaby psychicznie nie znaczy, że nie ma po co żyć.. więc się kurewko ogarnij bo tylko downa z niskim IQ siebie robisz, nie zapomnij dzisiaj rurek i sweterka ubrać :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Chcesz mi obciągnąć, że tak się spinasz? Pytaj śmiało, nie krępuj się. Tak na serio to ---------> WYPIERDALAJ, zgól grzywkę pedale :) Pewnie nie wiesz jak to jest mieć problemy a udzielasz się w tym temacie, sorry ale tacy ludzie jak Ty mnie wkurwiają. Myślisz, że jak 15-16 latek chce się zabić to jest chory? Nie, po prostu ma problemy w życiu i ma ich dość, pewnie nie wiesz co to znaczy "problem" skoro tak piszesz. A Ty po co masz żyć? To, że ktoś jest słaby psychicznie nie znaczy, że nie ma po co żyć.. więc się kurewko ogarnij bo tylko downa z niskim IQ siebie robisz, nie zapomnij dzisiaj rurek i sweterka ubrać :)

Do rurek i sweterka mi daleko, tak więc co ty chłopcze pieprzysz? Tak, jeżeli ktoś jest słaby psychicznie to niech się zabije. Selekcja naturalna. Słabsze ogniwo będzie tylko przeszkadzać. Zresztą nie będę dyskutował z osobą posiadająca w avatarze fragment klipu z d2, zero umysłowe.

Opublikowano

każdy ma problemy w życiu , gdyby każdy się zabijał toby nikogo nie było .  Tylko osoba słabo psychiczna może się dopuścić czegoś takiego .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kiedyś nie było tak dużo "chorób psychicznych" - a wiecie dlaczego? Bo ludzie ciężko pracowali, górnicy, na polu i nie było czasu myśleć o pierdołach.

Kiedyś się liczyły inne wartości niż teraz.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

każdy ma problemy w życiu , gdyby każdy się zabijał toby nikogo nie było .  Tylko osoba słabo psychiczna może się dopuścić czegoś takiego .

To nie powód, żeby podejść do tej osoby i mówić "idź się zabij, nie jesteś nikomu potrzebny", jeżeli taka osoba chce się zabić bo ma problemy w życiu to niech to robi, to jest wybór tej osoby :) Ale to nie znaczy, żeby mówić, gdyż ta osoba "MUSI" się zabić, bo jest słaba psychicznie..

Do rurek i sweterka mi daleko, tak więc co ty chłopcze pieprzysz? Tak, jeżeli ktoś jest słaby psychicznie to niech się zabije. Selekcja naturalna. Słabsze ogniwo będzie tylko przeszkadzać. Zresztą nie będę dyskutował z osobą posiadająca w avatarze fragment klipu z d2, zero umysłowe.

Każdy ma prawo do życia, widzę, że oceniasz "książki po okładce" skoro mówisz nie będę dyskutować z osobą która ma avatar z d2, będę miał avatar jaki będę chciał, w każdej chwili mogę zmienić na twój avatar, ale nie jestem taki poy3bany, żeby mieć kogoś avatary tylko dlatego, żeby kogoś wkurzyć. To, że ktoś ma spore problemy w życiu, nie ma siły na nich to nie znaczy, że masz mówić, iż oni muszą odejść z tego świata bo nie prawda.

@down

Śmiechłem xD xD xD Pewnie wolisz słuchać leszcza zbuku albo kałena xD  ?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

gimbologia2 najgorsza płyta jaką słyszałem (zaraz po gimbomafi kaliego)

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jak ktoś jest słaby psychicznie to niech sie zabije? :D W sumie szkoda ze cie za dzieciaka nie prano po mordzie kablem to bys byl slaby psychicznie (przykład ktos ma przejebane za dziecka szarga mu sie psychika to ma sie zabic?) Słabsze ogniwo będzie przeszkadzać ciekawe w czym adolfie?(If u know what i mean B)) A przyjebanie sie do d2 mając podkoszulek z równonocy to jest ultrabeka i podchodzi troche pod hipokryzje XDD. Zero umysłowe za dużo Eripe sie nasłuchałeś i nagle chcesz zeby wszyscy slabi psychicznie sie zabili (ultrabeka)

Dorośnij elo

Opublikowano

Jak ktoś jest słaby psychicznie to niech sie zabije? :D W sumie szkoda ze cie za dzieciaka nie prano po mordzie kablem to bys byl slaby psychicznie (przykład ktos ma przejebane za dziecka szarga mu sie psychika to ma sie zabic?) Słabsze ogniwo będzie przeszkadzać ciekawe w czym adolfie?(If u know what i mean B)) A przyjebanie sie do d2 mając podkoszulek z równonocy to jest ultrabeka i podchodzi troche pod hipokryzje XDD. Zero umysłowe za dużo Eripe sie nasłuchałeś i nagle chcesz zeby wszyscy slabi psychicznie sie zabili (ultrabeka)

Dorośnij elo

zesrałem się i śmierdzi

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Ahh ta słaba psyha  <_<

Odbierasz sobie coś czego już nigdy więcej sobie nie zwrócisz, a o tobie i tak po kilku dniach zapomną  :mellow:

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Samobójstwo popełniają ludzie słabi psychicznie, którzy wyolbrzymiają swój problem do nie banalnie dużych rozmiarów. Czasem, żeby żyć to trzeba mieć wielką odwagę. Samobójca nie myśli rozsądnie w chwili popełniania samobójstwa, nie myśli o tych, których zostawia z myślami "dlaczego to zrobił/iła, może przeze mnie ?". W chwili popełniania mordu na samym sobie, samobójca nie myśli o konsekwencjach swego czynu, a czasem nawet po nie udanej próbie samobójstwa nie potrafi powiedzieć dlaczego to chciał/ła zrobić, co jego/ją do tego skłoniło. Sądzą, że samobójstwo rozwiąże ich problemy, lecz nie myślą o tym że ich problemy przejdą na żywych.

Żeby żyć trzeba mieć odwagę, żeby popełnić samobójstwo trzeba być głupcem.

Opublikowano

Samobójstwo, w tych czasach popularne to jest.. Cięcie się norma, branie prochów popijanie wódką podstawa. Co to za wiek?

hah. raz się od kogoś dowiedział że kolega się pytał dziewczyny czemu się cieła, odpowiedziała mu że mogę sobie robić co chce i ty przez to będziesz odpowiedzialny, ( był z nią ) a potem waliła mu tekstami od bednarka czy coś takiego piosenek że np coś tam wszystko mogę bla bla bla..

Taki wiek, cóż poradzić ludzie z dobrą psychą dają radę a słabsi cóż... im się nie da pomóc, przynajmniej niektórym :D

Opublikowano

"Ten co życie ma za nic pierwszy powinien zawisnąć" - Paluch.

Zabij się, pozdrawiam 8S

apple.png

Opublikowano

Samobójstwo jest ucieczką od wyzwania. Wyzwaniem jest życie. Osoba, która popełniła samobójstwo jest po prostu tchórzem :)

Opublikowano

Co myślicie o samobójstwach i jeśli chcielibyście owe popełnić to w jaki sposób?

Jeśli macie do mnie pytanie cytujcie post.

Potne się chlebem...

Samobójstwo to największy idotyzm jaki można zrobić, i tak nikt nie będzie cie żałował... popłaczą tydzień i zapomną xD

Samobójstwo jest ucieczką od wyzwania. Wyzwaniem jest życie. Osoba, która popełniła samobójstwo jest po prostu tchórzem :)

Dokładnie!

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...