Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samobójstwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum internetowe to nie najlepsze miejsce na rozwiązywanie takich problemów... W pewniej książce wyczytałem, że młodzież w wieku do 19 lat ma słabo rozwinięte funkcje płatu czołowego odpowiedzialne za przewidywanie skutków wszelkiego postępowania. To tłumaczy wszelkie głupstwa popełniane, przez młodzież w tym wieku..

5omic072lr6b.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, szkoda się wypowiadać, bo pieski kości gonią i się kłócić będą :D

Opinia: Samobójstwo, czy chcecie tego, czy nie, w dzisiejszych czasach będzie co raz bardziej powszechne, ponieważ większość rodziców jest niedojrzała i nie potrafią zajmować się własnymi dziećmi, bądź co gorsza je krzywdzą, co psuje psychikę, a gdy siądzie psychika to w istocie - nastolatek wariuje, a czy skończy się to śmiercią, to już zależy, czy ktokolwiek zareaguje na sygnały takiego człowieka - a są ZAWSZE! Jesteście tacy mądrzy, a założę się, że umielibyście tylko takiemu człowiekowi tylko dopalić do pieca, zamiast pomóc. Jak ktoś ma stany depresyjne, to zapraszam na rozmowę, robię w internecie za psychologa z dobrą rangą, w życiu codziennym także (nie żartuje) :)

//Edited, bo szkoda rozpraw o tej tematyce na forum o grach - wracajcie panowie do gier i zajmijcie się strzelaniem do wrogów w csa, bądź wbijaniem lvli w metinie na swoich prześlicznych ogierach. 

Zbyt głęboko próbujecie wchodzić w psychologię ;) Nie uda wam się to, nie zajmując się takimi zjawiskami z prawdziwymi ludźmi

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Forum internetowe to nie najlepsze miejsce na rozwiązywanie takich problemów... W pewniej książce wyczytałem, że młodzież w wieku do 19 lat ma słabo rozwinięte funkcje płatu czołowego odpowiedzialne za przewidywanie skutków wszelkiego postępowania. To tłumaczy wszelkie głupstwa popełniane, przez młodzież w tym wieku..

Ale czy ja chcę tu rozwiązywać jakieś problemy. Ja po prostu chcę usłyszeć opinię ludzi na forum.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Powiem Ci, że nie warto za chuja nie warto.. już lepiej spróbować przemycić narkotyki za granice albo zrobić coś czego inni nie chcą, bo się po prostu boją. Wy piszecie, że osoba która popełnia samobójstwo jest słaba psychicznie tak ? tylko, że nie każdy rodzi się w pięknym domie w którym nie ma problemów. Każdy robi co chce, bo to kurwa jest jego życie i jak sobie je chce kurwa odebrać to chuj wam do tego i nie macie prawa obrażać takiej osoby ;) Chyba wszyscy chcieliby mieć normalne życie takie spokojne bez problemów tylko, że takie życie jest nudne :)

Opublikowano

Ale czy ja chcę tu rozwiązywać jakieś problemy. Ja po prostu chcę usłyszeć opinię ludzi na forum.

Trzeba było lepiej sformułować pierwszy post, pomijając pytanie "jak chcielibyście się zabić?"...

1567846744.png
Opublikowano

Powiem Ci, że nie warto za chuja nie warto.. już lepiej spróbować przemycić narkotyki za granice albo zrobić coś czego inni nie chcą, bo się po prostu boją. Wy piszecie, że osoba która popełnia samobójstwo jest słaba psychicznie tak ? tylko, że nie każdy rodzi się w pięknym domie w którym nie ma problemów. Każdy robi co chce, bo to kurwa jest jego życie i jak sobie je chce kurwa odebrać to chuj wam do tego i nie macie prawa obrażać takiej osoby ;) Chyba wszyscy chcieliby mieć normalne życie takie spokojne bez problemów tylko, że takie życie jest nudne :)

Sam całe życie wychowywałem się w slamsach wśród narkotyków, nie raz jakiś porachunków. Walczyłem i razem z matką (nie mam ojca) wyszliśmy na swoje. Nie myślę o samobójstwie co poniektórzy myślą :)

Opublikowano

A więc moja opinia jest taka, że..    musimy wszyscy skoczyć z mostu, ponieważ to życie nie ma już sensu. Wolne łącze internetowe, wolne procesory, gimbusiarskie dziewczyny i chłopaki. To nie ważne, że miliardy osób na świecie przebrnęło ten okres bez szwanku. My musimy się wszyscy pozabijać, bo to najlepsze rozwiązanie dla wszystkich problemów. Musmi kontynuować tą żałobę wśród bliskich i przysparzać i więcej problemów, no bo przecież my jesteśmy najważniejsi.

Jak kto woli..

5omic072lr6b.png

Opublikowano

bys kurwa miał tyle problemów, zmartwień co ja to bys zamnał buzie ;p

przezylem tyle mimo młodego wieku ze nie da sie tego nawet opisac a nawet ani razu nie myslalem zeby coś sobie zrobić... dla mnie to jest spierdolenie umysłowe i tyle.

nara ciecie, stawać na parapecie  i skakać kurwa, jeśli wiara wam pozwala leciec....

Opublikowano

Dziewczyno, według Ciebie każdy kto przeżył cokolwiek trudniejszego od przeciętnej osoby może sobie ot tak odebrać życie? BO TAK MU CIĘŻKO? Kurwa, w historii Polski masz miliony autorytetów, bohaterów, którzy walczyli do końca życia, chociaż byli katowani, prześladowani, podsłuchiwani, maltretowani. Są ludzie, którzy przeżyli MASOWE EGZEKUCJE, a WY SIĘ CHCECIE ZABIJAĆ, BO WAM COŚ SIĘ W ŻYCIU PRZYKREGO STAŁO? Co takiego mogło się stać, że byłoby to powodem do odebrania sobie tego, co masz najcenniejsze? Śmierć rodziców? Gwałt? Co gorszego mogłoby Ci się przytrafić od ludzi, którzy powinni stanowić dla Ciebie wzór? Ja rozumiem, że dzisiejsza młodzież w dupach ma staroświeckie, przedwojenne konwenanse i najważniejsza jest materia + szybki internet, ale do jasnej cholery, są ludzie, którzy przeżywają piekło na tej ziemi a mimo wszystko walczą. I to właśnie wypowiedzi typu " NIE ZNASZ GO OSOBIŚCIE A Z DOŚWIADCZENIA MOGĘ CI PROSTO W TWARZ POWIEDZIEĆ ŻE NAWET TAKI 16LATEK MOŻE WIĘCEJ PRZEŻYĆ NIŻ TY W SWOIM ZASRANYM ŻYWOCIE ".

Piłsudski miał rację, że kiedyś będzie tak, że to starzy za młodych będą musieli walczyć, nie odwrotnie.

Tylko weź pokaz mi zmianke gdzie napisałam że ma popełnić samobójstwo xD

Odniosłam się tylko do "problemów", które wymieniłaś próbując podkreślić że osobom z bogatym doświadczeniem życiowym aż nóż się w kieszeni otwiera. 

Także radzę nauczyć się czytać i wyciągać najistotniejsze informacje -.-

Nie każdy tutaj to "16letni gówniarz" ale ok podtrzymam poziom tego forum : szmaty, kurwy, dziwki. JEBAĆ SŁABYCH PSYCHICZNIE ŚMIECI!

Opublikowano

bys kurwa miał tyle problemów, zmartwień co ja to bys zamnał buzie ;p

przezylem tyle mimo młodego wieku ze nie da sie tego nawet opisac a nawet ani razu nie myslalem zeby coś sobie zrobić... dla mnie to jest spierdolenie umysłowe i tyle.

nara ciecie, stawać na parapecie  i skakać kurwa, jeśli wiara wam pozwala leciec....

Chuj mnie obchodzi co ty przeżyłeś i przeżyjesz :) niektórzy już na starcie swojego życie od 1 sekundy mają pozamiatane do końca życia... i tego się zmienić nie da

Opublikowano

@Endymion ale ty musisz być potężny psychicznie w końcu w wieku 16 lat zycie musiało dać w kość..(Dożywotnia beka z cebulaka)

Co do samobójstw wiadomo spartolony stan psychiczny + przeciwnosci losu + slaba psychika bywa każdy robi co chce ja mysle ze lepiej zycie przeżyć do końca nieważne czy daje po piździe czy nie

@Endymion_

A jakoś leci

Opublikowano

Pamiętaj zawsze możesz zrobić coś dla innych ludzi i wbić do sejmu wcześniej podczepiając do siebie bombe i wyjebać w pizdu to gówno. Twoje nazwisko byłoby sławne i wiedziałbyś, że zmieniłeś świat.

Opublikowano

Witam, jest to rzecz której potem praktycznie nie odzyskamy, więc po co sobie je odbierać? Nie widzę sensu w takim postępowaniu, jeśli nie chce ci się żyć dla siebie to żyj dla innych - pracuj w różnego rodzaju wolontariatach etc. Więc lepiej żyć !

Ale, żeby nie było offtopica, to chyba najlepiej jakiś szybki i mało bolesny sposób - utopić się.

666

Opublikowano

PS. Jakbym miał już popełnić samobójstwo to bym zrobił najpierw coś czego bałem się całe życie, dopiero w tedy bym wiedział, czy było warto :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

#gimby #lubio #siem #tnoc #to #sie #tno #bo #lubio

Niech sobie odbierają przynajmniej będzie np. więcej miejsc pracy itdi tp

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Witam, jest to rzecz której potem praktycznie nie odzyskamy, więc po co sobie je odbierać? Nie widzę sensu w takim postępowaniu, jeśli nie chce ci się żyć dla siebie to żyj dla innych - pracuj w różnego rodzaju wolontariatach etc. Więc lepiej żyć !

Ale, żeby nie było offtopica, to chyba najlepiej jakiś szybki i mało bolesny sposób - utopić się.

to mało bolesny sposób? Nie wydaję mi się :)

Opublikowano

No i kolejny temat do przekleństw...

@Top

Samobójstwo?

Samobójstwa popełniają zazwyczaj ludzie słabi psychicznie, którzy NIC! KOMPLETNIE NIC! Nie mają.

Jednak samobóstwo to nie ucieczka od problemów, zawsze najlepiej naprawić błędy, bo wtedy możemy osiągnąć więcej niż nam się zdaje

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Niech się zabijają, tylko debile to robią. 

BTW. Gorzej mają wierzący Katolicy, po popełnieniu samobójstwa zostają automatycznie skazani na potępienie  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...