Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samobójstwo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przygłupek, po prostu przygłupek no. Tak, odbierajcie sobie najpiękniejsze, co kiedykolwiek mogliście dostać.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ktoś naprawdę musi sobie nie radzić, żeby popełnić samobójstwo. W sumie nie wiem czy Ci którzy popełniają samobójstwo są odważni, że potrafią to zrobić czy po prostu są tacy słabi, żeby chociaż próbować walczyć z przeciwnościami.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przygłupek, po prostu przygłupek no. Tak, odbierajcie sobie najpiękniejsze, co kiedykolwiek mogliście dostać.

Czy ty mnie obrażasz?

Ktoś naprawdę musi sobie nie radzić, żeby popełnić samobójstwo. W sumie nie wiem czy Ci którzy popełniają samobójstwo są odważni, że potrafią to zrobić czy po prostu są tacy słabi, żeby chociaż próbować walczyć z przeciwnościami.

+ dobre słowa..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

A żebyś wiedział, że Cię obrażam. Stwierdzam fakt. Nie można powiedzieć o osobie, która chce sobie ot tak odebrać życie, że jest osobą mądrą. Ile masz lat? Tak z ciekawości.

Qui est le prochain?

Opublikowano

A żebyś wiedział, że Cię obrażam. Stwierdzam fakt. Nie można powiedzieć o osobie, która chce sobie ot tak odebrać życie, że jest osobą mądrą. Ile masz lat? Tak z ciekawości.

Tak z ciekawości czy gdzieś wspomniałem, że JA chcę popełnić samobójstwo? Mam 16 lat..

Opublikowano

Jak ktoś chce się zabić, to niech się zabije. Problem przeludnienia się rozwiązuje, a i on skończy swoje cierpienia w swoim tak trudnym życiu.

Opublikowano

Co myślę o samobójcach ? 
Podać Ci broń, odkręcić gaz, dopingować jak będziesz chciał skoczyć? 

Skoro jesteś tak pierdoloną ciotą, że nie radzisz sobie z gimbazjalnymi porblemami, i jedyne wyjście jakie wg. Ciebie jest, to tylko odebranie sobie życia. 

zrozumiałbym, gdybyś w wieku 20 lat, mieszkał sam, stracił jedyne źródło dochodu, a Twoja dziewczyna zaszła w ciąże. Wtedy wg. mnie świat zaczyna się walić, ale to jeszcze nie powód, bo w tym momencie nie tylko sobie odbierzesz życie, ale zostawisz ciężarną kobietę na lodzie, więc skoro masz w dupie swój własny los, nie uprzykrzaj go innym.

edea318416_idz_byc_ciota_.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jaką czcionką piszesz ?

@topic

Nigdy nie zamierzam tego zrobić.

Opublikowano

Co myślę o samobójcach ? 

Podać Ci broń, odkręcić gaz, dopingować jak będziesz chciał skoczyć? 

Skoro jesteś tak pierdoloną ciotą, że nie radzisz sobie z gimbazjalnymi porblemami, i jedyne wyjście jakie wg. Ciebie jest, to tylko odebranie sobie życia. 

zrozumiałbym, gdybyś w wieku 20 lat, mieszkał sam, stracił jedyne źródło dochodu, a Twoja dziewczyna zaszła w ciąże. Wtedy wg. mnie świat zaczyna się walić, ale to jeszcze nie powód, bo w tym momencie nie tylko sobie odbierzesz życie, ale zostawisz ciężarną kobietę na lodzie, więc skoro masz w dupie swój własny los, nie uprzykrzaj go innym.

edea318416_idz_byc_ciota_.jpg

KOLEJNA OSOBA KTÓRA NIE CZYTA ZE ZROZUMIENIEM

2 posty wyżej..."Tak z ciekawości czy gdzieś wspomniałem, że JA chcę popełnić samobójstwo?"...

Opublikowano

Tak z ciekawości czy gdzieś wspomniałem, że JA chcę popełnić samobójstwo? Mam 16 lat..

Na pewno nie wpadłeś na pomysł założenia tematu ot, z marszu. 16 latek rozprawia o sensie życia i samobójstwie? O tak, przeżyliście wystarczająco dużo, żeby się zabijać. No bo przecież świat jest taki okrutny, rodzice zabrali mi telefon, dziewczyna mnie rzuciła, kumpel zabrał ostatniego szluga albo ukradli mi klucze od Porsche ( xD ). Człowiek, który myśli o samobójstwie w takim wieku jest po prostu głupim człowiekiem. Bo mądry człowiek naprawia zabawkę zamiast ją wyrzucać.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ja tak sobie rozmyślam i tak chyba sobie skocze z mostu :)

Kto nie skacze ten jest żywy!

hop, hop, hop!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zawsze ciekawiło mnie, co jest po śmierci. Czy jakieś nowe życie, czy może wieczna pustka. To drugie właśnie mnie przeraża.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Na pewno nie wpadłeś na pomysł założenia tematu ot, z marszu. 16 latek rozprawia o sensie życia i samobójstwie? O tak, przeżyliście wystarczająco dużo, żeby się zabijać. No bo przecież świat jest taki okrutny, rodzice zabrali mi telefon, dziewczyna mnie rzuciła, kumpel zabrał ostatniego szluga albo ukradli mi klucze od Porsche ( xD ). Człowiek, który myśli o samobójstwie w takim wieku jest po prostu głupim człowiekiem. Bo mądry człowiek naprawia zabawkę zamiast ją wyrzucać.

Człowieku nie znasz mojego życia. Pytam o to bo zrobiła to mi bliska osoba.. 

Opublikowano

Zawsze ciekawiło mnie, co jest po śmierci. Czy jakieś nowe życie, czy może wieczna pustka. To drugie właśnie mnie przeraża.

Ja właśnie też :( Czasem aż się boje :(

Opublikowano

Człowieku nie znasz mojego życia. Pytam o to bo zrobiła to mi bliska osoba.. 

Mhm. I pytasz o to w ten sposób. Uwaga, cytuję:

Co myślicie o samobójstwach i jeśli chcielibyście owe popełnić to w jaki sposób?

To jest chore gościu, po prostu chore. Lekcje z matmy odrób. 

A śmierć bliskiej osoby to nie koniec świata, też nie jednego bliskiego straciłam. Niemniej moje kondolencje.

@Don Kapisz - Trebuchet :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Gardzę tym słabym psychicznie ścierwem. Niech zdychają, nawet mi ich kurwa nie żal. Nie jeden/jedna miał/miała gorzej niż te ścierwa, a żyją dalej i nie oglądają się za siebie.

Opublikowano

Rozumiem że samobójstwo dla 16latka to temat tabu? A napisał gdzieś że on to zamierza zrobić?

Kurwa, nie znasz go osobiście a z doświadczenia mogę Ci prosto w twarz powiedzieć że nawet taki 16latek może więcej przeżyć niż Ty w swoim zasranym żywocie.

Litości, sama pokazujesz swój poziom. I powiem w prost że jest on bardzo niski.

Opublikowano

Gardzę tym słabym psychicznie ścierwem. Niech zdychają, nawet mi ich kurwa nie żal. Nie jeden/jedna miał/miała gorzej niż te ścierwa, a żyją dalej i nie oglądają się za siebie.

Predzej martwy niż słaby ;)

Trzeba miec najebane w bani i byc w chuj slabym psychicznie by sie wieszać albo skakać, idiotyzm ;)

Opublikowano

Mhm. I pytasz o to w ten sposób. Uwaga, cytuję:

To jest chore gościu, po prostu chore. Lekcje z matmy odrób. 

A śmierć bliskiej osoby to nie koniec świata, też nie jednego bliskiego straciłam. Niemniej moje kondolencje.

@Don Kapisz - Trebuchet :-)

Dobra, nie ma co dyskutować...

Opublikowano

Rozumiem że samobójstwo dla 16latka to temat tabu? A napisał gdzieś że on to zamierza zrobić?

Kurwa, nie znasz go osobiście a z doświadczenia mogę Ci prosto w twarz powiedzieć że nawet taki 16latek może więcej przeżyć niż Ty w swoim zasranym żywocie.

Jak jest na tyle słaby psychicznie to niech się zapierdoli od razu zanim zrobi to za niego życie. Jeżeli jest słaby psychicznie to sobie nie poradzi w życiu więc po co on ma żyć? Niech jebnie się na linie i po problemie.

Opublikowano

Jak jest na tyle słaby psychicznie to niech się zapierdoli od razu zanim zrobi to za niego życie. Jeżeli jest słaby psychicznie to sobie nie poradzi w życiu więc po co on ma żyć? Niech jebnie się na linie i po problemie.

Jeśli można to bez zbędnych wulgaryzmów.. 

Opublikowano

Dziewczyno, według Ciebie każdy kto przeżył cokolwiek trudniejszego od przeciętnej osoby może sobie ot tak odebrać życie? BO TAK MU CIĘŻKO? Kurwa, w historii Polski masz miliony autorytetów, bohaterów, którzy walczyli do końca życia, chociaż byli katowani, prześladowani, podsłuchiwani, maltretowani. Są ludzie, którzy przeżyli MASOWE EGZEKUCJE, a WY SIĘ CHCECIE ZABIJAĆ, BO WAM COŚ SIĘ W ŻYCIU PRZYKREGO STAŁO? Co takiego mogło się stać, że byłoby to powodem do odebrania sobie tego, co masz najcenniejsze? Śmierć rodziców? Gwałt? Co gorszego mogłoby Ci się przytrafić od ludzi, którzy powinni stanowić dla Ciebie wzór? Ja rozumiem, że dzisiejsza młodzież w dupach ma staroświeckie, przedwojenne konwenanse i najważniejsza jest materia + szybki internet, ale do jasnej cholery, są ludzie, którzy przeżywają piekło na tej ziemi a mimo wszystko walczą. I to właśnie wypowiedzi typu " NIE ZNASZ GO OSOBIŚCIE A Z DOŚWIADCZENIA MOGĘ CI PROSTO W TWARZ POWIEDZIEĆ ŻE NAWET TAKI 16LATEK MOŻE WIĘCEJ PRZEŻYĆ NIŻ TY W SWOIM ZASRANYM ŻYWOCIE " świadczą o baaaaardzo wysokim poziomie Waszych przemyśleń. Tak, oceniaj mnie dalej, bo przecież nie mam prawa mieć racji.

Piłsudski miał rację, że kiedyś będzie tak, że to starzy za młodych będą musieli walczyć, nie odwrotnie.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...