Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samobójstwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, po prostu podzielam Jego zdanie na ten temat. Po co żyć i 'walczyć' skoro można od razu założyć pętle......................

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samobójstwo przy tym co robią nastolatki to gowno wyobraźmy Sb dziewczyny które nie wiedzą co chcą i na dodatek tną się czemu? A bo temu że nie było biletów na Kwiatkowskiego który w swoich piosenkach mówi ze można spełniać marzenia bla bla i ze można wszystko więc co no to ze myślą że mogą all i co a gówna dają du... i się tną a najlepsze chcą samobójstwa bo zapomniały się zgłosić na wycieczke .... gz

Opublikowano

To, że ma 16 lat, nie uprawnia go do rozmyślania nad sensem  życia, samobójstwach i bardziej poważnych tematach ? Ja takie przemyślenia miałem jeszcze wcześniej.

Wszyscy piszecie, że Ci co się zabijają są "popierdoleni", że sobie nie radzą z jak prostym życiem , ale nikt, KURWA nikt nie jest w jego skórze, nie wie co czuje, co ma na swoich plecach - są przypadki, gdzie samobójstwo jest naprawdę jedynym wyjściem.

Po części masz rację, ale... Nie jest to jedynym wyjściem, raczej bym ujęła, iż jest to najprostszy sposób na pozbycie się wszystkiego (problemów, z którymi poradzić sobie taka osoba nie potrafi). Osoba, która nigdy nie myślała o samobójstwie, która nie była bliska temu, po prostu tego nie zrozumie. I będzie krytykować takie osoby, bo "życie to dar". Śmieszą mnie również wypowiedzi, w których jest zawarte "co 16 latek może mieć za problemy, powody do samobójstwa", nie znasz sytuacji, nie znasz charakteru, nie znasz myśli - nie oceniaj, nie krytykuj takiej osoby. Oczywiście pisząc to, nie kieruję do CIebie LuuuuuuziQ, do ogółu.

Opublikowano

Strzele sobię gumową kulką w głowe xD

Życie jet piękne ... wiele przed wami młodzi ludzie ;)

TO foru o grach a nie o samobójstwach .... 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Bez urazy TrueRainbow ale idz sie juz zabij bo pierdolisz jak pochrzaniony, serio. Jesli masz ciezkie zycie to porozmawiaj o nim z bliskimi/znajomymi a nie na forum. Pytasz sie o rzeczy na ktore normalny czlowiek odpowiedzial by ci "ja pierdole czlowieku co ty bierzesz". Samobojstwo to najgorsza rzecz jaka mozna sobie zrobic, slabosc wygrywa ponad toba bo jestes slaby i widzisz cale swoje zycie w czarnych kolorach. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bez urazy TrueRainbow ale idz sie juz zabij bo pierdolisz jak pochrzaniony, serio. Jesli masz ciezkie zycie to porozmawiaj o nim z bliskimi/znajomymi a nie na forum. Pytasz sie o rzeczy na ktore normalny czlowiek odpowiedzial by ci "ja pierdole czlowieku co ty bierzesz". Samobojstwo to najgorsza rzecz jaka mozna sobie zrobic, slabosc wygrywa ponad toba bo jestes slaby i widzisz cale swoje zycie w czarnych kolorach. Pozdrawiam.

chyba nawet nie przeczytałeś jego postów.

bez urazy, wypierdalaj

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

niektórzy maja ciężkie życie bardzo ciężkie, nie potrafią tego udźwignąć na swoich barkach, byli krzywdzeni od samego początku, nie wytrzymali tego, a dlaczego ??? większość by powiedział ze miał/miała słabą psychikę, ale czy czy tylko przez psychikę można popełnić samobójstwo?? spróbujcie sobie odpowiedzieć na to.

tak do niektórych którzy wiedzą więcej od osób które przeżyły więcej dużo więcej, a się kurwa wypowidają

co byście zrobili na miejscu takiej osoby ??

Opublikowano

niektórzy maja ciężkie życie bardzo ciężkie, nie potrafią tego udźwignąć na swoich barkach, byli krzywdzeni od samego początku, nie wytrzymali tego, a dlaczego ??? większość by powiedział ze miał/miała słabą psychikę, ale czy czy tylko przez psychikę można popełnić samobójstwo?? spróbujcie sobie odpowiedzieć na to.

tak do niektórych którzy wiedzą więcej od osób które przeżyły więcej dużo więcej, a się kurwa wypowidają

co byście zrobili na miejscu takiej osoby ??

Probowali to rozwiazac w inny sposob... niz ucieczka ;d

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Klasyka. Wrzucanie wszystkich do jednego wora. To zależy od konkretnej sytuacji bo nie wiecie jakie ktoś może mieć życie.

"Życie to dar" - Przepraszam ale co k*rwa?

Nauka mówi, że życie to przypadek a religia.. i tu jest ciekawostka

Życie jest selekcją do przejścia do raju. Bóg zesłał ludzi na ziemie z raju i to była kara a nie nagroda.

Z drugiej strony skoro i tak nie ma nic do stracenia można powiedzieć "Pier**le nie robię" i żyć tak jakbyś chciał ale inni ludzie do tego nie dopuszczą bo uważają, że sukces jest nie dla nich.

Opublikowano

Normalny człowiek zrozumie problemy innego człowieka a nie zwyzywa go ;) aloha.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Ostatnio w moim regionie pewien pan X popełnił ciekawe samobójstwo. Jak to bywa samobójcy nie planują zwykle swojego zamachu na własne życie a w tym przypadku było inaczej. Pewien pan tak bardzo chciał skończyć ze sobą więc poszedł w nocy na przejazd kolejowy. Bardzo dokładnie zawiązał pętle z taką dokładnością że, dosłownie 1cm dzielił go od ziemi gdy się powiesił. Tuż przed tym ułożył z kamieni obok swoje imię i nazwisko a w kieszeni nie miał dokumentów tylko list pożegnalny..(pisał że był chory śmiertelnie i chciał skończyć zamiast to przedłużać). Wiedział że, go znajdą bo przez wiadukt przechodzą ludzie idący do pracy. Więc miał wszystko zaplanowane.. 

Opublikowano

Ostatnio w moim regionie pewien pan X popełnił ciekawe samobójstwo. Jak to bywa samobójcy nie planują zwykle swojego zamachu na własne życie a w tym przypadku było inaczej. Pewien pan tak bardzo chciał skończyć ze sobą więc poszedł w nocy na przejazd kolejowy. Bardzo dokładnie zawiązał pętle z taką dokładnością że, dosłownie 1cm dzielił go od ziemi gdy się powiesił. Tuż przed tym ułożył z kamieni obok swoje imię i nazwisko a w kieszeni nie miał dokumentów tylko list pożegnalny..(pisał że był chory śmiertelnie i chciał skończyć zamiast to przedłużać). Wiedział że, go znajdą bo przez wiadukt przechodzą ludzie idący do pracy. Więc miał wszystko zaplanowane.. 

choroba psychiczna.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Nie, po prostu podzielam Jego zdanie na ten temat. Po co żyć i 'walczyć' skoro można od razu założyć pętle......................

bo taki  jest sens życia . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Czlowiek myslacy o samobojstwie to pojeb. Slabe psychicznie gowno ktore potrzebuje jak najszybciej pomocy albo zmiany otoczenia. 

Tyle na ten temat :>

61093c6efb.png

Opublikowano

Czlowiek myslacy o samobojstwie to pojeb. Slabe psychicznie gowno ktore potrzebuje jak najszybciej pomocy albo zmiany otoczenia. 

Tyle na ten temat :>

Prosiłem kilka razy o kulturę oraz nieobrażanie takich osób..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Osoby które się zabijają są po prostu słabe.

Jest to straszna głupota. Niektórzy po prostu nie wytrzymują. 

Opublikowano

nigdy nie popełnię samobójstwa, to wyjście tylko dla słabych pizd, jest wiele rzeczy dla których warto żyć.

każdy problem można rozwiązać i jakoś sobie poradzić.

Papież zawszę będzie z tobą.

@topic

Zabijają się ludzie słabi psychicznie, normalny człowiek spróbuje wyjść z problemu, w tych czasach osoba w wieku 15 lat potrafi się zabić z powodu że go ,,dziewczyna życia" rzuciła. No ale po prostu nie warto, trzeba wszystko przemyśleć. Mieszkanie nad moim (blok) gościu się powiesił, no ale to nie była słaba psychika, tylko choroba psychiczna (z tego co wiem jego ojciec też coś tam miał, ale go uratowali prze próbie powieszenia". No albo w obok przedszkola na osiedlu obok mojego powiesiła się baba przy oknie, jakieś dziecko to widziało i wyburzali cały dom żeby nie było ,,złych wspomnień". Trochę zboczyłem z tematu, ale to jest wartę omówienia. Niestety przyczyny powieszenia tej kobiety nie znam.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Prosiłem kilka razy o kulturę oraz nieobrażanie takich osób..

Ale jak inaczej nazwiesz takiego? Jak takich widze to mi sie osobiscie chce rzygac albo samem wziasc noz i zarznac ... Albo zyjesz jak zyjesz, albo szukasz wyjscia zeby bylo lepiej. Siedzenie na dupie nic nie pomoze , ... 

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...